Spring naar inhoud

Het uitroeien van de wereldbevolking in tien stappen

corona, genocide

Het gebeurt nooit van vandaag op morgen, het gebeurt stap voor stap en in een vooraf bepaalde volgorde. 

Als je de stappen kent in het proces, dan kan je precies identificeren in welke fase wij ons nu bevinden. 

Wij maken ons druk om hoe wij stukje bij beetje onze vrijheden verliezen en dat alles in naam van een virus dat nooit wetenschappelijk is bewezen en dat zo ongeveer gelijk is aan de griep voor wat betreft aantallen slachtoffers.

Vol verwachting wacht de bevolking op de volgende persconferentie en hopen dat zij die ons lot bepalen zo vriendelijk willen zijn om ons alsjeblieft wat meer vrijheden te gunnen.

Vol goede moed marcheert de bevolking naar de stembus om hun stem uit te brengen op degenen die dit allemaal hebben veroorzaakt en openlijk laten weten dat ze nog veel meer plannen hebben om ons te beteugelen en een maatschappij te maken met verschillende klassen burgers.

De ultieme landverrader Sigrid Kaag roept zelfs op het model uit Israël te kopiëren, zodat ook wij een medische apartheidsstaat zullen krijgen.

Doordat wij ons zo druk maken over wat er nu om ons heen gebeurt, is er maar weinig aandacht voor waar het werkelijk om gaat. Datgene waar mensen zoals de Joodse onderzoeker Henry Makow, maar ook wij, al heel lang voor waarschuwen en dat is genocide.

Een genocide die al heel lang geleden is gepland door een groep kleine machtige mensen die zich hebben verenigd in een satanische sekte die wij de Illuminati noemen.

Zij willen het grootste deel van de wereldbevolking uitroeien, zodat er een ongeveer 500 miljoen mensen overblijven in een soort Hunger Games maatschappij om hen te dienen. Bekend voorbeeld van een dergelijk lid van de Illuminati is de niet zo Amerikaanse Bill Gates (Antichrist) die er openlijk voor uitkomt dat hij de wereldbevolking wil terugdringen.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1371250012676579329&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fniburu.co%2Fhet-complot%2F16108-het-uitroeien-van-de-wereldbevolking-in-tien-stappen&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Wat Makow laat zien zijn de tien stappen in een genocideproces zoals die zijn gedefinieerd door de onderzoeker Gregory H. Stanton.

1. Classificatie: In elke samenleving worden mensen dagelijks in groepen ingedeeld (jong/oud, man/vrouw,…). Dat schept orde en betekenis in onze omgeving. Soms wordt een classificatie zo strikt toegepast dat ze leidt tot een scheiding tussen een ‘wij’- en ‘zij’-groep.

2. Symbolisatie: We delen onze omgeving niet alleen in groepen in maar benoemen die ook en kennen er symbolen aan toe (kentekens, kleding, etc.). We doen dit zowel met de eigen als met de andere groepen.

3. Discriminatie: Classificatie en symbolisatie worden problematisch als ze een basis vormen voor discriminatie. Dit betekent dat de ene groep door een andere groep systematisch van maatschappelijke rechten en kansen wordt uitgesloten.

4. Ontmenselijking: In een volgend stadium worden mensen als (vermeend) lid van een groep symbolisch van hun menselijkheid ontdaan. In taal- en beeldgebruik worden ze gelijkgesteld met kwaadaardige dieren, ongedierte, insecten of ziektes.

5. Organisatie: Genocide is geen plots en spontaan gebeuren. Integendeel, het gaat gepaard met een doelgerichte organisatie op een lange termijn, vaak zelfs door de staat.

6. Polarisatie: Dankzij georganiseerde campagnes, door het gebruik van propaganda en discriminerende wetgeving worden groepen actief tegen elkaar opgezet.

7. Voorbereiding: De uiteindelijke ‘eindoplossing’ wordt voorbereid. Haatdragende retoriek wordt opgevoerd en maatregelen worden getroffen om de uitroeiing praktisch mogelijk te maken.

8. Vervolging: Leden van een slachtoffergroep worden actief vervolgd. Deze vervolging kan de vorm aannemen van marteling, opsluiting, uithongering etc.

9. Uitroeiing: Leden van de ene groep proberen de geviseerde groep volledig uit te roeien. Dit gebeurt door gerichte en massale moordpartijen, verkrachting, sterilisatie, ontvoering, etc. Ook hun erfgoed wordt niet gespaard.

10. Ontkenning: Dit is de laatste fase en volgt altijd op de uitroeiing. De daders vernietigen de lichamen en het bewijsmateriaal en bedreigen getuigen. De schuld wordt vaak bij de slachtoffergroep gelegd.

De eerste 6 stappen van het plan zijn op dit moment in volle gang en ook punt 7 wordt hard aan gewerkt.

Al jarenlang wordt de mens geportretteerd als de schuldige voor alle klimaatveranderingen die op aarde plaatsvinden. De mens is een belasting voor het milieu, iedere ademhaling die een mens doet rust nog zwaarder op de planeet en de huidige lockdowns zijn heel goed, want nu krijgt de planeet eindelijk wat rust. Dit vind je terug in punt 4. Mensen zijn geen mooie wezens, mensen zijn niet alleen een belasting voor de planeet, maar verspreiden ook nog eens levensgevaarlijke ziektes. Mensen, het goyim (menselijk vee), zijn de ziekte.

Met de komst van Donald Trump is het proces om de wereld tegen elkaar op te zetten pas goed begonnen. Nooit is er sprake geweest van welke vorm van eenheid waar dan ook, alle verschillen werden breed uitgemeten en waar mogelijk verder uitvergroot.

Dat proces is nu een volgende dimensie ingegaan doordat er nu twee verschillende soorten mensen ontstaan. Zij die alles geloven wat ze door de mainstream media wordt verteld over de nep coronapandemie en zij die er geen snars van geloven en die dus ook niet gevaccineerd willen worden.

De Illuminati zijn op dit moment de medische apartheid aan het testen in Israël en het zal niet lang duren of andere landen zullen dit model overnemen.

Punt 5 zien we terug op de manier waarop de politie en andere ordehandhavers worden getraind in het neerslaan van “opstanden”. Zo gebeurt dit uiteraard alleen bij protestacties tegen de coronamaatregelen en het overheidsbeleid.

De politie wordt getraind om steeds harder op te treden tegen eenieder die ook maar iets durft te zeggen tegen de overheid. Dit gaat in ons land nu zelfs zover dat de politie ongestraft een vrouw voor een aanstormend politiebusje kan gooien. De agent verklaart doodleuk dat hij het busje nooit zag en in deze omgekeerde wereld liegen agenten nooit.

https://vk.com/video_ext.php?oid=516205560&id=456239174&hash=ce7b17580945b5fb

Waar we ons vooral zorgen over moeten maken zijn de punten 7,8 en 9.

Punt 7 zal gericht zijn tegen de mensen die dwarsliggen bij vaccinaties en die het niet eens zijn met de coronamaatregelen zoals die steeds vaker en intensiever door overheden zullen worden toegepast.

We zien nu al overal quarantainegevangenissen verschijnen en deze zullen in de nabije toekomst in steeds hoger tempo worden gevuld door mensen die “als een gevaar voor de volksgezondheid” kunnen worden beschouwd.

En dat is een heel rekbaar begrip. Dat zijn natuurlijk de mensen die zich niet laten vaccineren of testen, maar daar horen ook mensen bij die fysiek of online protesteren tegen de overheid en haar beleid. Deze mensen zullen worden gezien als lieden die de volksgezondheid ondermijnen en derhalve ook een gevaar zijn voor de samenleving. Ook een gedwongen online identiteit voor iedere burger is daarom deel van de controlestaat die gebouwd wordt.

Over de punten 8 en 9 hoeven we niet verder uit te weiden. Als we eenmaal in dat stadium zijn aanbeland, dan is er weinig hoop meer om te overleven.

De braven, zij die met opgestroopte mouwen in de rij staan, daar hoeft geen verdere actie te worden ondernomen. Het simpele feit dat zij zich laten inspuiten, lost een groot probleem voor de Illuminati op. 

Laat je niet in slaap sussen door mooie woorden, vage beloftes of omdat de waarheid te gruwelijk is om onder ogen te zien. Nu wegdromen in hoopporno, betekent dat wij als mensheid reddeloos verloren zijn.

Er komen geen “goeien” om ons te redden. Er zijn geen geheime krachten in de achtergrond bezig die “alle kwaaien” zullen arresteren.

Het is de mensheid, wij allemaal, tegenover de verpersoonlijking van het kwaad op aarde. Een strijd tegen het satanisme dat onze ondergang heeft gepland.

2 Comments »

  1. Er komt wel een goede om zijn schapen te redden: de Heer Jezus Christus… Wat je daar beschrijft zijn idd de WEF en VN plannen, maar het staat ook al bijna 2000 jaar opgeschreven in de Bijbel. Lees maar eens de Openbaring van Johannes, oftewel, het boek van de Apocalypse. Vooraleer de Heer Jezus Christus terugkomt, zal de duivel zijn wereldrijk maken, de mensen onderdrukken en vervolgen als zij hem niet willen aanbidden. Zo gaat het gebeuren voor allen die niet willen meewerken met vaccinatie etc.. Zij zullen niet meer mogen deelnemen aan de mastschappij als zij niet het teken van het Beest aanvaarden en zich verzetten tegen de Grote Leugen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: