Spring naar inhoud

SEH arts bij FVD-bijeenkomst: ‘Dit coronabeleid kan niet meer door de beugel!’

arts

Ik ben spoedarts en ik spreek me uit. Ik spreek me uit voor onze vrijheid en ook voor de vrijheid van onze kinderen, zei dokter Brian vanochtend tijdens een bijeenkomst van Forum voor Democratie bij het stadion van FC Dordrecht. Hij benadrukte dat hij zich uitspreekt op persoonlijke titel, maar ook als spoedarts met kennis van zaken.

“Mijn boodschap: dit coronabeleid kan niet meer door de beugel. Het kan anders, het moet anders,” aldus de arts. “We leven nu in een situatie waarin het medisch-inhoudelijke debat letterlijk de kop in wordt gedrukt. Alle kritische geluiden worden óf gecensureerd, óf belachelijk gemaakt, óf letterlijk neergeslagen.”

Harde klappen op het Malieveld

De spoedarts stond zondag op het Malieveld, oog in oog met de politiestaat. Hij kreeg van ME’ers forse klappen met een wapenstok. “Ze knuppelden hard op mijn dijbeen en op mijn schouder. En in hún ogen zag ik de doorgesnovenheid. Ze schreeuwden en intimideerden. Ik wist echt niet wat ik meemaakte. Het was surrealistisch.”

De arts heeft het afgelopen jaar in verschillende ziekenhuizen op de spoedeisende hulp gewerkt. “De massa-angstpsychose die afgelopen jaar is ontstaan, is onterecht gebleken. Er is nu sprake van tunnelvisie en het is onbegrijpelijk dat andere partijen hier niet naar willen kijken en luisteren.”

Of het nu gaat om de onzin van het testen van mensen zonder klachten, of de waan van het dragen van een niet-medisch mondmasker om ziekenhuisopnames te voorkomen, het OMT en kabinet luisteren niet naar inhoudelijke kritiek, zei Brian, die Forum stemt.

Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt

De spoedarts zit met veel vragen: “Waarom krijgen kritische, onafhankelijke experts als Pierre Capel, Theo Schetters, Carla Peeters en Pieter Borger geen podium? Waarom luistert de politiek niet naar hen? Waarom zijn de onderbouwingen van het OMT geheim? Waarom mag er niemand van het Artsen Covid Collectief in het OMT? En waarom is er geen ziekenhuis dat kritisch is richting het RIVM en het overheidsbeleid? Waarom wordt er gewerkt naar een medische test- en vaccinatie-apartheid?”

De oplossing volgens dokter Brian? “Eén: stop met het bang maken van de bevolking. Twee: draai de afbraak van de zorg terug. Drie: maak vroegbehandeling mogelijk. Als vaccins na acht weken al als veilig worden beschouwd, dan moeten medicijnen die meer dan 30 jaar veilig zijn toch kunnen worden voorgeschreven? Vier: stimuleer gezondheid. Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt.”

“Laten we een medisch-inhoudelijke discussie voeren met mensen die tot nu toe zijn doodgezwegen.”

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=9fornews&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1371781735667617797&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fspoedarts-bij-fvd-bijeenkomst-dit-coronabeleid-kan-niet-meer-door-de-beugel%2F&siteScreenName=9fornews&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px4.9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: