Spring naar inhoud

Waarheid is programmeerbaar


In onderstaande presentatie laat Dr. Charles Morgan zien hoe DNA de meest betrouwbare harde schijf functionaliteit allertijden biedt en hoe je DNA kunt herprogrammeren. Ook toont hij een onderzoek uit 2009 waarin het beeld van de werkelijkheid van een hele testgroep vervangen werd door eenvoudige technieken na implementatie van stress door opsluiting.

Lockdown en quarantaine leveren de vergelijkbare stress die nodig is om deze waarheids-aanpassingstechniek toe te kunnen passen. Door daarnaast beeld- en geluidtechnieken toe te passen wordt dit effect nog eens versterkt, maar na acute stress is een verhaallijn al voldoende om een valse waarheid in te programmeren.

U hoeft dus maar een tv show te bekijken waarin een “belangrijk persoon” u een waarheid verkondigt (nadat u acuut uit uw vertrouwde situatie bent gehaald en in lockdown bent gezet) om deze valse waarheid aan te nemen.

Vanaf dat moment bent u er heilig van overtuigd dat die waarheid uw eigen weloverwogen mening is.

Als dit bij herhaling gebeurt, is het effect nog steviger en als deze stress-programmeertechniek met beeldtechnieken gecombineerd wordt, is resultaat gegarandeerd en vrijwel onuitwisbaar.

Ook laat Dr. Charles Morgan in zijn presentatie zien hoe DNA via CRISPR technologie remote control opties biedt en vertelt hij hoe je een hele film in het DNA van een bacterie op kunt slaan. Als dat bacterie zich vermenigvuldigt (let wel: een bacterie is een levend organisme), dan heeft elke afstammeling van de eerste bacterie dezelfde film in het DNA zitten en kun je die film voor altijd uitlezen bij het gehele nageslacht.

In dit artikel, lichtte ik al toe waarom u anderhalve meter afstand moet leren houden vanwege die remote control functionaliteit die CRISPR technologie biedt. Tevens lichtte ik toe hoe die remote control functionaliteit werkt met gerichte pulsen vanuit het netwerk.

Daar heb je wel een behoorlijke dichtheid (veel zenders) voor nodig, maar de 5G masten moeten ook op een grote dichtheid staan. Nee, ik zeg niet dat 5G ziek maakt (wat overigens niet uit te sluiten valt), maar ik zeg dat 5G nodig is voor de CRISPR lees- en schrijffunctionaliteit waarmee je DNA vanuit the cloud kunt editen. Lees dat artikel nog eens goed voor een goed begrip.

In dit artikel liet ik zien hoe bedrijven als Moderna en BioNTech (de bedrijven die de vaccins leveren via subcontracten met onder meer Pfizer en AstraZeneca) al in 2016 wisten hoe je zowel messenger RNA (mRNA) als een CRISPR enzym via de neus in het lichaam af kunt leveren, zonder dat hierbij enig verlies optreedt. Vaccinatie is één manier van afleveren, maar via de neus is dus de andere optie.

Mocht u nog enige twijfel hebben of de PCR test ook voor andere doeleinden gebruikt zou kunnen worden, dan heeft u nu uw antwoord. Wat wordt er via uw neus ingebracht?

Mocht u het antwoord niet kunnen zien, dan komt dat wellicht omdat u tv, documentaires of YouTube kanalen kijkt en de stress van de lockdown in combinatie met de door Dr. Charles Morgan uitgelegde technieken, uw waarheidsbeeld (visie) van een afstand (tele) hebben in-geprogrammeerd via verhaallijnen en beeldtechnieken.

Bekijk in onderstaande presentatie het wapenarsenaal dat de pyscho- en neurobiologische wetenschap al in 2018 leverde en vraagt u dan eens af welke van die technieken in de coronavirus pandemie zijn toegepast of welke nog zullen worden toegepast, geïnjecteerd of simpelweg via uw neus naar binnen worden gebracht.

https://youtu.be/cTtIPBPSv0U

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: