Spring naar inhoud

Het nut van vaccinatie!

Laatst was D66-marionet Lubach weer op tv. Deze keer met een pleidooi voor de vaccinaties, maar vooral voor het belachelijk maken van mensen die het vaccin NIET willen laten zetten. Van échte kerels snap ik niet dat ze zich tot een dergelijk niveau zouden verlagen, maar bij Lubach past dit als een maatpak. Wat een ontzettende slappe zak is het toch met z’n irritante domme lach (om z’n eigen ‘grappen’), z’n kinderlijk ingestudeerde sketches en nóg irritantere publiek-lach-knop.

Het enige mantra dat u op de NOS, NPO en RTL hoort, is dat u zich moet laten inenten ter bescherming van de zwakkeren. Over de bijwerkingen leest u soms iets in de krant, maar op tv hoort u er maar verdomd weinig over.

Griep verdwenen

De GRIEPspuit was bedoeld om de zwaksten te beschermen bij de jaarlijkse griepuitbraken, in mijn ogen een logische *optie die uitsluitend gehandhaafd werd als die mensen daar *zélf voor kozen. De corona-GROEPsspuit echter wordt nu aan IEDEREEN (!) met DWANG opgelegd! Niet dat ze u daadwerkelijk DWINGEN die spuit te nemen, maar u uw vrijheden ontnemen en u van deelname aan de gemeenschap uitsluiten als u deze groepsDRUKspuit NIET accepteert, komt op exact hetzelfde neer, maar dan achterbakser! De griep is nu overigens écht helemaal verdwenen…

Van een zogenaamde ‘kritische’ Lubach zou u mogen verwachten dat hij aangaande de vaccinaties JUIST de volgende vragen zou stellen: de minister-president en De Jonge peinzen er niet over om zich te laten vaccineren, want zij hebben ‘geen klachten’… Ik heb ook geen klachten, dus waarom zou ik me dan WÈL laten vaccineren? En als ik me WÈL laat vaccineren, ben ik dan immuun en kan ik dan geen Covid meer krijgen? Het antwoord is: dat kan dan nog steeds. En als ik me WÈL laat vaccineren kan ik anderen dan niet meer besmetten? Het antwoord is: dat kan dan nog steeds… WAAROM in vredesnaam MOET ik mij dan laten vaccineren?! Maar van Lubach geen vragen hierover…

Een kennis van ons had het moeilijk na een operatie en wij hebben hem in Coronatijd veel geholpen. Bij een bloedtest een paar maanden later werd aangetoond dat hij Covid had gehad. Zelf heeft hij er naast verkoudheidsklachten echter NIETS van gemerkt! Mijn echtgenote en ikzelf zijn in die tijd alleen een beetje verkouden geweest, verder hebben ook wij nergens last van gehad. Niet anders dan bij een verkoudheid of griepje derhalve, dus ons laten testen zou nergens op slaan, want we hadden verder geen klachten. Wij zijn allen derhalve gezond en sterk genoeg gebleken om ZÈLF te herstellen en wij zijn derhalve voldoende resistent gebleken. WAAROM moeten WIJ ons dan laten vaccineren? En wie beschermen wij daarmee als we na inenting NOG STEEDS Covid kunnen krijgen en anderen NOG STEEDS kunnen besmetten, terwijl we er ZÈLF niet of nauwelijks last van hebben? Hoe zit dat, Lubach? Kunt u mij dit even uitleggen? Wie bescherm ik dan?

Van Lubach en consorten hoeft u uiteraard geen kritische vragen te verwachten. Die maakt zich liever druk over de islamitische Oeigoeren in China dan over de massaslachtingen en verkrachtingen door eveneens met islam gehersenspoelde randdebielen in Europa en Afrika…

Prooidieren

Nieman interviewt bijvoorbeeld de voor de islambedreigingen (!) naar Amerika gevluchte Ayaan Hirshi Ali. Zijn eerste vraag is of de titel van haar boek “PROOI” niet erg overdreven is, omdat hij en zijn in-zijn-oortje-toeterende-deugmens-poppenspelers hardnekkig van het probleem blijven wegkijken en ‘vinden’ dat een ‘prooi’ in de natuur alleen gedood wordt door roofdieren om ze te eten. Dat vrouwen in het Westen door met islam opgevoede – en derhalve geïndoctrineerde (!) -hersenloze randdebielen als hoeren worden gezien waar ze alles mee mogen doen, uitsluitend omdat hun islamitische opvoeding van deze zogenaamde ‘religie’ (het ‘geloof van de vrede’) ze dit voorschrijft, valt volgens Nieman en consorten NIET onder de term ‘prooi’… Maar wat bent u dan WÈL als er bewust jacht op u gemaakt wordt om u te misbruiken, om u als (seks)slavin te ‘werven’, te mishandelen en/of u te ‘mogen’ doden ‘na gebruik’…? Dan bent u wel degelijk een PROOI! Maar als ú van deze problemen weg blijft kijken, kunnen ze ú in ieder geval NOOIT beschuldigen van discriminatie en/of racisme en DÁÁR gaat het om in de roze-gebrilde gutmensch-wereld waar iedereen ‘lief’ is en niet alleen een TWEEDE, maar daarna nog talloze (!) kansen krijgt, maar NIET uitgezet kan worden. Sterker nog: illegaal verblijf MOET volgens de VN en EU legaal zijn… Voor iedereen die zelf een vrouw en/of dochter heeft, ZÓ denkt, en gewoon weg blijft kijken, hoop ik oprecht dat ZIJ slachtoffer gaan worden van dergelijk tuig. En allemaal gebaseerd op de ‘visie’ van de VN die de wereld steeds meer gaat overheersen en dicteren, en een achterlijke wet; de ‘vrijheid van ‘religie’ (!), stammend uit een tijd dat Europa er heel anders – christendom-overheersing/onderdrukking-quarantaine – uitzag! Maak de wereld in VREDES(!)naam ‘religie-NEUTRAAL!

Mijn ‘geloof’ in COVID-19 werd – net als mijn geloof (als klein kind al) in het christendom – al vroeg geschonden. Als er zoveel verdonkeremaand, verzwegen, gelogen en verdraaid wordt, MOET daar namelijk wel een andere agenda achter zitten! En hoe HARDER ze overschreeuwen (!) dat ik een ongelovige, een heiden of een complotdenker ben, hoe groter mijn gelijk. Sterker nog: ÀLLES wat de zogenaamde ‘conspiracy-denkers’ van tevoren hebben aangegeven wat zou ‘kunnen’ gebeuren, gebeurt nu ÈCHT!

Democratie of plutocratie?

Democratie is een vorm van regeren op basis van DE WIL VAN HET VOLK. Met het door D66 laten verwijderen van het referendum (waar staat die D van de partij heden ten dage dan nog voor…?) leven wij echter niet meer in een democratie! Kaag heeft het over ‘leiderschap’, maar bedoelt feitelijk DICTATORSCHAP, want anders zou het referendum voor D66 JUIST van grote waarde voor hen moeten zijn.

Met RUTTE aan het roer (‘waarbij hij maar zelden de wal raakt’… en dat klopt, want hij raakt KANT noch WAL!) lijkt het eerder een plutocratie te zijn dan een democratie! Een plutocratie is een vorm van regeren op basis van DE WIL VAN DE RIJKSTEN! Waar de rijksten der aarde (Soros, Gates, VN-gezanten, EU-parlementariërs en multinationals) bepalen wat er gebeurt, waar alles is geoorloofd en waar ú volledig van onderschikt belang bent. Zie ik hier sterke overeenkomsten met de islam en het christendom…? Waar u voor het ‘heilige’ doel, werelddominantie (!), óók volledig van ondergeschikt belang bent?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/08/het-nut-van-vaccinatie/

Bron: Het nut van vaccinatie! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: