Spring naar inhoud

HEBBEN DE NAVY SEALS HILLARY CLINTON GEARRESTEERD?

We zullen moeten wachten om ook van andere bronnen een bevestiging van deze informatie te krijgen. Daar het om iets gaat dat haar, vermoed ik, sowieso boven het hoofd hangt, wil ik dit bericht toch met jullie delen. Neem er kennis van en laat het weer los

US Navy SEALS loyaal aan Donald Trump hebben een inval gedaan in Hillary Clinton’s Chappaqua, NY landgoed en hebben haar gearresteerd op beschuldiging van verraad, vernieling van overheidseigendommen, en hulp en medeplichtigheid aan de vijand, zo heeft ‘Real Raw News’ vernomen.

De arrestatie vond plaats op dinsdagavond, volgens een bron in Trump’s omgeving, slechts enkele uren nadat Trump had gesproken met Rear Admiral Hugh W. Howard van het US Special Operations Command en hem een overweldigende hoeveelheid aan bewijsmateriaal van Clinton’s criminaliteit had gegeven dat teruggaat tot haar dagen bij het State Department.

Het bewijsmateriaal omvat naar verluidt duizenden nooit eerder geziene e-mails, die Clinton deleted voorafgaand aan de presidentsverkiezingen van 2016, evenals documenten die haar betrokkenheid tonen bij complotten om Republikeinse wetgevers in het hele land te vermoorden.

Het bewijs was zo overtuigend, voegde onze bron eraan toe, dat adm. Howard moeite had om te geloven dat Clinton niet jaren geleden was gearresteerd.

“Trump wil haar, en de rest van de Deep State cabal, al pakken sinds hij voet in het Witte Huis heeft gezet. Het heeft hem jaren gekost om aan het bewijsmateriaal te geraken. Toen hij eenmaal militaire steun had, gaf hij groen licht voor de operatie. Trump’s team, bij gebrek aan een beter woord, had Clinton al lang in de gaten gehouden en hij wist dat ze altijd alleen was op dinsdagavond. Dat is wanneer de SEALS haar hebben ingerekend,” zei onze bron.

Onder dekking van de duisternis infiltreerde een achtkoppig detachement van Naval Special Warfare Group 3 in het Chappaqua landhuis kort na 2:00 uur ’s nachts. Mysterieus genoeg was Clinton’s team van twee man van de Geheime Dienst, die normaal in een gastenverblijf op het landgoed woont, die ochtend afwezig.

De SEALS doorzochten het hoofdgebouw en braken stilletjes door de deur van haar slaapkamer, waar ze haar wakker aantroffen terwijl ze voor een passpiegel een toespraak aan het oefenen was. Ze vuurden een enkele verdovingspijl in haar nek, zei onze bron, voordat ze haar mond afplakten en een zwarte zak over haar hoofd deden.

De SEALS namen ook verschillende laptops en stapels papier in beslag, zei onze bron.

“Ik weet niet waar ze haar naartoe hebben gebracht; alleen Trump weet dat. Maar dit is het bewijs dat Trump en het leger zijn begonnen met het uitschakelen van de cabal. Het heeft hem langer gekost dan verwacht, langer dan hij wilde, maar beter laat dan nooit. Trump doet wat goed is voor Amerika,” zei onze bron.

Trump zal haar binnenkort naar Guantanamo Bay sturen om voor een militair tribunaal te verschijnen voor haar misdaden tegen Amerika en zijn volk. GITMO, zei onze bron tot slot, wordt gerund door het Korps Mariniers en de Amerikaanse Marine, die beide Joe Biden in de steek hebben gelaten en in plaats daarvan hebben beloofd Donald Trump te helpen de krachten van de duisternis te overwinnen die de natie decennialang in corruptie hebben gehuld.

UPDATE (uit dezelfde bron)

Een geboeide Hillary Clinton werd uit een versterkte cel in Zuid-Florida gehaald en rechtstreeks naar Guantanamo Bay gevlogen aan boord van een CH-53 Sea Stallion helikopter van de marine, zo kan Real Raw News nu melden.

De overplaatsing van de gevangene kwam slechts enkele dagen nadat Trump en vice-admiraal Hugh W. Howard, commandant van Naval Special Warfare Command, het groene licht gaven voor een inval in Clinton’s landgoed in Chappaqua, NY, die resulteerde in haar arrestatie.

Vrijdagochtend vroeg bracht een mariniersescorte een vastgebonden en geknevelde Clinton naar de Rybovich Heliport in West Palm Beach, FL. waar de CH-53 klaarstond om haar naar GITMO te vervoeren. De vlucht vertrok om 4:45 uur en landde een uur later in Cuba, volgens een bron dicht bij Trump die bekend was met het incident.

Hij zei dat Clinton niet wilde meewerken en verdoofd moest worden voor de reis.

Op de vraag of Trump haar persoonlijk heeft ondervraagd voorafgaand aan de vlucht, zei onze bron het volgende:

“Dat heeft hij niet gedaan. Trump wil haar niet in het zicht hebben. Ook laat hij het leger alles afhandelen. Hij weet dat zijn vooringenomenheid een vonnis zou kunnen beinvloeden, en hij is er volledig van overtuigd dat het bewijs overtuigend genoeg is voor een veroordeling. De schaarse jaren die Clinton nog resteren zullen in een donkere cel doorgebracht worden, als ze niet voor een vuurpeloton komt te staan.”

Clinton zit momenteel in een privé-cel in GITMO’s Camp Delta en heeft de titel “Detainee 53,” gekregen en is ontdaan van haar Amerikaanse staatsburgerschap. Onze bron kon niet bevestigen of 53 verwijst naar het huidige aantal Deep State gedetineerden, of dat het gewoon een willekeurige nummertoekenning was.

Bewaakt door militaire politie van het Amerikaanse leger en kapiteins van de Amerikaanse marine, zullen Clintons privileges en faciliteiten in afwachting van een militair tribunaal afhangen van haar mate van medewerking. Als ze zich gedraagt, krijgt ze 3 maaltijden per dag en mag ze 4 keer per week douchen. Ze krijgt ook toegang tot een recreatieruimte. Indien zij echter niet gehoorzaamt, worden haar privileges ingetrokken en wordt zij in eenzame opsluiting gegooid tot de datum van haar tribunaal.

Het militaire tribunaal, zei onze bron, is voorlopig gepland voor 8 april omdat de mensen van Trump nog aan het beslissen zijn welke militaire autoriteiten de zaak zullen vervolgen en over een passende straf zullen beslissen.

Simon Parkes over Hillary Clinton

Meer van Elias? Telegram groep: https://t.me/elias9990

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: