Deze diepgaande documentaire neemt je mee op reis van Klaus Schwab en de poging van het World Economic Forum voor totale controle over de planeet.

Het decoderen van Davos: The Global Endgame

De huiveringwekkende zin van George Orwell over “een laars die voor altijd op je gezicht stampt” uit zijn boek 1984 is zeer dicht bij zijn ultieme vervulling. Zie je, de mensen die stoutmoedig aankondigden dat ‘tegen 2030 je niets bezit en gelukkig bent’ en dat je alleen ‘huurt wat je nodig hebt’, ontmoetten elkaar in de week van 25 januari 2021 om plannen voor een totale hervorming van de planeet te bespreken. Dat klopt, ik heb het over het World Economic Forum, ook wel bekend als de Davos Class.

De conferentie begon met opmerkingen van Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, die beweerde dat 2021 “een cruciaal jaar” is voor onze toekomst.