Spring naar inhoud

Noodkreet uit Israël, inwoners slaan alarm

 israel, corona, alarm, inwoners, vaccinatiesHet dringt niet door bij mensen wat er werkelijk gebeurt in Israël en hoe erg de gevolgen zijn van de door de overheid daar gevolgde covid strategie.

Mensen die daar wonen begrijpen het wel en zij zijn degenen die nu hun noodkreet de wereld insturen gepaard met een waarschuwing voor ons.

Israël wordt in de mainstream media bejubeld als het land dat nummer één is in de bestrijding van de nep coronapandemie.

In sneltreinvaart wordt de bevolking ingespoten met experimentele medische behandelingen, de rechten van het volk worden op een grove manier geschonden, er wordt bewust een gevaccineerde übermensch gecreëerd en de wereld kijkt toe en vindt het een prima idee.

Het plan van Sigrid Kaag (D66) om mensen met een vaccinatiebewijs meer vrijheden te geven stuit op veel politieke weerstand. Onterecht, vindt het Filosofisch Elftal. “Dit is geen moreel dilemma, maar een uitstekend idee.”

Bas Haring, filosoof en bijzonder hoogleraar publiek begrip van de wetenschap aan de Universiteit Leiden, is het eens met Kaags voorstel. Dat haar tegenstanders discriminatie aandragen als reden om dit niet te doen, vindt hij een zwak argument. Mensen die niet gevaccineerd zijn, kunnen een gevaarlijk virus verspreiden, dus ontnemen we hun bepaalde vrijheden tot ze dat wel zijn. Het woord ‘discriminatie’ heeft een negatieve ondertoon, maar die is in dit geval onterecht: we maken onderscheid om anderen te beschermen.

Luister in de hiernavolgende video naar het verslag van een jonge vrouw uit Israël die lid is van een mensenrechtenorganisatie. Deze organisatie wist zich aan te sluiten bij een politieke partij in het land die ook is vertegenwoordigd in het parlement, de Knesset.

Uiteraard hadden zij kritiek op de gang van zaken in het land en daarop werd er keihard ingegrepen. Ze namen de leider van de partij zijn artsentitel af, overal werden ze gecensureerd, ze werden geschrapt van Facebook en kregen geen enkele aandacht in de media.

Overal wordt dwang uitgeoefend om het vaccin te nemen. Kinderen van 16 mogen geen examen doen als ze niet zijn gevaccineerd, mensen kunnen niet meer werken als ze de prik niet hebben gehaald en meer van dit soort misdadigheden.

Ze gaan nu in Israël zelfs zover dat mensen die vanuit het buitenland terugkeren worden gedwongen om net zoals misdadigers een enkelband te dragen. Kortom Israël is in korte tijd veranderd in een land waar medische apartheid wordt gecreëerd, waarbij het ene gevaccineerde deel van het volk allerlei privileges heeft die het ongevaccineerde andere deel niet heeft.

Zoals de vrouw zegt aan het eind van haar noodkreet: “Als ik hier echt goed over nadenk, dan barst ik in tranen uit”, wat vervolgens ook gebeurt. Maar ook, de indringende boodschap dat we ons geen illusies moeten maken want wat daar nu gebeurt staat ons ook te wachten en die mening delen wij. Het evil duo Rutte en Jonge is er niet ambivalent over; ook hier medische apartheid!

En de dame in het audiobericht is niet de enige. Dit bericht op Facebook  illustreert de totale ontgoocheling van een inwoner van Israël die tot nu toe een groot fan was van haar land:

Ik kan niet langer zwijgen… zoals jullie waarschijnlijk hebben opgemerkt heb ik op deze pagina niet veel gedeeld en gezegd over het beleid van onze regering in de staat Israel
Maar ik merk dat ik het moet zeggen en delen met jullie.
Ik ben altijd eerlijk over wat ik hier post .
Ben verliefd op mijn land.
Ik ben deze pagina begonnen om Israel te steunen.
Maar kan gewoon niet meer mijn mond houden.
Ik wil geen hatelijke reacties of opmerkingen onder deze post .
Mijn opzet is dat jullie wakker worden en ons helpen vanuit Nederland.
Ik wil hier geen discussie aangaan over voor en tegen het coronavaccin.
Ieder mens is de baas over haar/zijn lichaam.
Ik respecteer een ieder met zijn of haar keuze.

Maar helaas is in Israël is iets gaande wat niet klopt.
Mijn onderbuikgevoel geeft aan dat het niet klopt.
Mensenrechten worden geschonden.
Mensen worden ontslagen!!!!
Optredens worden afgezegd (ook voor mij).
Kinderen worden gelokt met kados ,dansparties georganiseerd …alles wordt uit de kast getrokken …kom je vaccineren en krijg een pizza kado..
Weiger je???
Dan zijn er sancties!!!
Geen restaurants,geen sportschool ,geen theater,geen bioscoop …..
Sinds gisteren moeten mensen die aankomen op bengoerion een electrische armband om !!!!!!(net als bij huisarrest om zo te checken of je echt wel thuis blijft )
De druk wordt groter en groter en mensen die mij lief zijn laten zich vaccineren omdat ze bang zijn hun baan te verliezen🥺.
Zelfs de Ceo van Pheizer heeft toegegeven dat wij allen hier proefkonijnen zijn in het grootste labratorium .
Ik ken mensen om mij heen die zijn overleden,mensen die zieker zijn geworden door de bijwerkingen.
Ik heb vriendinnen die denken aan zelfmoord ,of heel depressief zijn .
Zelf hang ik avond aan avond aan de telefoon met mensen die het niet meer trekken.

Dit wordt stil gehouden .

Ik ben er kapot van.

Ik hou van Israel maar op dit moment weet ik echt niet wat de toekomst gaat brengen.
Mijn land was ooit mijn veilige haven.

Post geedit na reacties:
Lieve mensen heb svp respect voor elkaar.
Degene die mij niet willen geloven mogen mijn pagina verlaten met liefde.
Het is mijn pagina en ik mag mijn gevoelens delen.
Feiten die ik opnoem zijn na te gaan !
Ik weet dat deze post pijn doet.
Ik ben zelf in Israël gaan wonen onder de regen van raketten…mind you .
Deze post heeft niets te maken met pro Israël zijn of tegen.
Degene die mij volgen weten hoeveel ik van dit land hou en van mijn volk.

2 Comments »

  1. Mensenrechten staan bij de huidige regering van Israël niet hoog in het vaandel. Zeer zeker niet zolang Benjamin Netanyahu de scepter zwaait. Kijk wat er gebeurd met de Palestijnen, kijk naar het ongebreidelde landje pik. Mij opa is half jood, ik heb joodse vrienden, maar Israël zit op het verkeerde spoor. Sluit vrede met de wereld en ook met uw ‘vijanden’. Dat is de enige oplossing want dan ‘zij vrede echt met u’. Nu niet. Jammer en nog eens jammer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: