Spring naar inhoud

Politiegeweld in Nederland

Het antwoord op de vraag van een wijkagent en een oproep aan ALLE Politiemensen in Nederland!

Via Twitter vraagt een wijkagent zich af wanneer de Politie het nou eigenlijk wel goed doet in onze ogen.

Een goede vraag! Wij geloven dat er heel veel oprechte politiemensen zijn.

De meerderheid van de burgers hebben de politie, voior zover wij weten, vrijwel altijd gesteund.

De burgers wilden meer blauw op straat. Meer geld voor veiligheid. En tot een aantal maanden geleden toe, werd er zelfs vaak gezegd: “De politie mag wel eens wat harder optreden!” maar dan wel op de juiste momenten.

Totdat deze plandemie ons land bereikte…

De politie voert een veranderd beleid uit die de belangen van een kleine groep mensen dient, en NIET die van de burgers.

De vraag van deze, ogenschijnlijk oprechte wijkagent laat volgens ons ook zien hoe slecht de politie zelf is geïnformeerd over wat er werkelijk speelt.

Behalve de politie die aanwezig zijn bij dit soort gelegenheden. Daar hebben we geen enkel goed woord voor over. Dat zult u zo zien in de video!

Speciaal voor deze wijkagent hebben wij deze video gemaakt die alles uitlegt waar de burger mee zit, wat er daadwerkelijk speelt en het brengt in beeld hoe de politie in Nederland te werk gaat.

Het zal duidelijk worden waarom mensen roepen dat Nederland een politiestaat is geworden. Ook maakt de video duidelijk hoe de rest van Nederland gebrainwashed rondloopt en geen idee hebben wat er speelt. Ze zitten in uw familie en in uw vriendenkringen. Het is het resultaat van jarenlange indoctrinatie van een door en door corrupte media die een duidelijke agenda hebben,

Mensen, goede mensen, oprechte en slimme mensen willen aan diegenen die gebrainwashed rondlopen duidelijk maken wat er speelt en hoe we de afgrond worden ingetrokken. Niet om gelijk te halen. Maar om de feiten te laten zien. Mensen geven alles er voor op om hun landgenoten wakker te schudden.

Wij hopen dat deze video hen van gedachten zal veranderen en dat politiemensen zichzelf eens goed in de spiegel kijken. Wij hopen ook dat de wijkagent dit bespreekbaar maakt met zijn collega´s. Wij hopen dat politiemensen uit heel Nederland tot inkeer zullen komen.

Zie hier… De Politie Nederland en de door en door corrupte media die u maar één kant van het verhaal laten zien!

Hier de ANDERE kant!

Beste politieman, aan welke kant van de geschiedenis wilt u komen te staan? Hoe wilt u dat uw kinderen en kleinkinderen later over u praten? Heeft u wel eens nagedacht dat dit beleid dat jullie handhaven grote consequenties heeft op het leven van uw nageslacht?

Foto´s van onze politie. De mensen die de burgers dienen:

https://commonsensetv.nl/politiegeweld-antwoord-op-de-vraag-van-een-wijkagent-politie-oosterpark/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: