Spring naar inhoud

Gaan VVD, CDA en D66 voor vaccinatieplicht en volgarmband in Nederland?

Ja hoor. En alle andere kartelpartijen ook. In welke constructie dan ook, die plicht zal er komen als het aan deze uitvoerders van The Great Reset ligt. Ze zullen dit afdoen als fakenieuws. Maar al het fakenieuws dat wij hebben verspreid is uitgekomen en alle beschuldigingen jegens  platforms zoals CSTV toe zijn leugens gebleken.

“Laten we een voorbeeld nemen aan Israël!”

Kaag van D66 schuift het niet onder stoelen of banken: “Laten we een voorbeeld nemen aan Israël!” (bron)

Dat is een bedreiging van Kaag. Verderop zult u lezen hoe het er in Israël aan toe gaat.

Er worden rechten afgenomen wanneer je je niet laat vaccineren in Israël en dit gaat al heel ver en steeds verder.

De VVD heeft al gezegd dit geen gek idee te vinden en willen kinderen, liefst direct en anders indirect, verplichten zich te laten vaccineren.

mark rutte noemde dat “een beetje nudgen”. Bepaalde rechten afnemen wanneer je je niet laat vaccineren dus. (bron)

D66 is duidelijk. Die gaan helemaal voor ome Klaus Schwab zijn ideeën en het CDA met hugo de jonge… tsja..

De rest van het kartel voert uit wat hen gezegd wordt. Dus ja… als wij als volk niets doen dan gaat hetzelfde in Nederland gebeuren.

Media

Van de media hoeven we geen enkele hulp te verwachten.

Ook alle mainstream media schrijven vol lof over VACCINATIE-KONING ISRAËL.

“Mensen mogen weer lekker naar het strand als ze een vaccinatiebewijs hebben.”, meldt de Volkskrant bijvoorbeeld zonder ook maar het besef bij de lezers door te laten dringen dat dit tegen alle grondrechten die we hebben ingaat.

En op deze wijze doen alle media in Nederland hier verslag van. Wat een grove schande, de media. Geen enkel punt van kritiek. Geen enkele behoefte om op te staan voor de burgers.

Ondertussen zien we de ene noodoproep na de andere van burgers in Israël. Later zullen wij een interview laten zien met een Israëlische vrouw.

In Israël staan stoelen op het strand met de tekst: Alleen gereserveerd voor gevaccineerde mensen.

En dan wordt het je soms verweten wanneer je vergelijkingen maakt met de Tweede Wereldoorlog.

Israël lanceert de Covid-19-volgarmband voor reizigers: alles wat u moet weten

Het armbandprogramma dat maandag op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv is gelanceerd, stelt mensen in staat thuis in quarantaine te gaan. Het waarschuwt de autoriteiten als iemand de armband verwijdert of zich te ver van de thuismonitor begeeft.Israëlische reizigers houden op maandag elektronische bewakingsarmbanden vast die ze moeten dragen na terugkeer uit het buitenland op de luchthaven Ben Gurion bij Tel Aviv. (Foto AP)

Israël heeft maandag een nieuwe regeling gelanceerd voor reizigers die naar het land komen in een tijd dat de coronavirusziekte (Covid-19) wereldwijd weer opduikt. De autoriteiten geven ze armbanden waardoor ze niet naar een quarantainehotel hoeven te worden gestuurd.

Israël verplicht iedereen die uit het buitenland komt, behalve degenen die al de Covid-19-ziekte hebben gehad of er vaccins tegen hebben gekregen, om een ​​quarantaine van twee weken te ondergaan in een hotel dat door de staat wordt betaald.

Het armbandprogramma dat maandag op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv is gelanceerd, stelt mensen in plaats daarvan thuis in quarantaine.

Hier is alles wat u moet weten over het schema:

  • Het pilotprogramma begon maandag met 100 volgsystemen die werden gegeven aan inkomende reizigers op Ben Gurion Airport. De armband zal de autoriteiten op de hoogte stellen als de reizigers een verplichte isolatieperiode overtreden.
  • Het systeem omvat een elektronische armband, een smartphone en een aan de muur gemonteerde tracker.
  • De slanke en lichtgewicht armband is ook waterdicht.
  • Het systeem waarschuwt de autoriteiten als iemand de armband verwijdert of zich te ver van de thuismonitor begeeft.
  • De armband is vervaardigd door SuperCom, die in een verklaring zei dat er een potentieel is voor de piloot om snel uit te breiden tot een project dat bestaat uit duizenden eenheden voor meer grootschalig gebruik om te helpen bij het naleven van quarantaine in Israël. De CEO van het bedrijf, Ordan Trabelsi, vertelde Jerusalem Post dat ze het “Freedom Bracelet” hebben genoemd.
  • Het proefproject werd gelanceerd op een dag waarop de hoogste rechtbank van Israël oordeelde dat de regering het gebruik van het binnenlandse spionagebureau om coronavirusinfecties op te sporen, moet beteugelen. Het zei dat “draconisch” toezicht een klap voor de democratie was.
  • De Israëlische regering begon de surveillancetechnologieën van Shin Bet te gebruiken in maart 2020, toen Covid-19-infecties begonnen te piekeren.

Bron:
https://www.hindustantimes.com/world-news/israel-launches-covid-19-tracking-bracelet-for-travellers-101614678460371.html

REGERING STEMT IN MET GEBRUIK ISRAËLISCHE BEVOLKING ALS TESTPERSONEN IN MASSAAL EXPERIMENT

Het onderstaande artikel getuigt van een politiek dieptepunt van ongekende schaal. Farmagigant Pfizer voert ongehoorde experimenten uit op de Israëlische bevolking. Het artikel is eerder gepubliceerd op ‘Alliance for human research protection’ onder de titel: Government Consigned Israeli Population to be Human Subjects in a Massive Experiment Hoe dit kan gebeuren is onvoorstelbaar; wetten worden gebroken en offers worden gemaakt, maar voor wie?

“Israël kocht grote voorraden Covid-19 vaccin in ruil voor het fungeren als proefkonijn voor de wereld.” – BBC

Op 18 november 2020 bleken hooggeplaatste Israëlische gezondheidsfunctionarissen opeens onvoorbereid te zijn toen vaccin-fabrikant Pfizer aankondigde dat zijn vaccin “90% effectief” was (later is dit herzien tot 95%) tegen Covid-19. Er waren miljoenen doses vaccin besteld bij Moderna en AstraZeneca, maar geen Pfizer-BioNTech vaccins.

Hoe kwam Israël in december 2020 toch nog aan naar schatting vier tot vijf miljoen doses van het Pfizer-vaccin – genoeg om ten minste twee miljoen mensen te vaccineren?

Premier Binyamin Netanyahu trachtte de rol van de reddende engel op zich te nemen – evenals Donald Trump toen hij ‘Operation Warp Speed’ lanceerde om de productie en distributie van Covid-19-vaccins te versnellen. Beide staatshoofden sloten geheime contracten met vaccin-fabrikanten. Beiden verzuimden aan hun kiezers bekend te maken dat de COVID-19 (mRNA) vaccins experimenteel zijn.

De fase 3 klinische proeven met het COVID-19 vaccin zijn nog niet afgerond. Dit is de reden waarom zowel Pfizer als Moderna mRNA vaccins GEEN vergunning hebben gekregen van de Food and Drug Administration (FDA). Beide vaccins hebben een ‘Emergency Use Authorization’ (EUA) gekregen. De toestemming voor het gebruik van het vaccin in een noodsituatie omschreven als: “een manier om de beschikbaarheid en het gebruik van medische tegenmaatregelen te vergemakkelijken”. Onder een ‘Emergency Use Authorisation’ kan de FDA het gebruik van niet-goedgekeurde medische producten toestaan.

LEES HIER VERDER:
https://stichtingvaccinvrij.nl/regering-stemt-in-met-gebruik-israelische-bevolking-als-testpersonen-in-massaal-experiment/

Aanvullende video:https://www.bitchute.com/embed/WCspsHaFCDlq/

Luister deze 3 minuten van Ilana Rachel:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: