Spring naar inhoud

12 doden (20%) na vaccinatie | Woonzorgcentrum Vredewold in Leek

12 doden (20%) na vaccinatie in woonzorgcentrum Vredewold in Leek

De 1e vaccinatieronde in woonzorgcentrum Vredewold in Leek heeft tot nu toe het leven gekost aan twaalf bewoners (20%).

In totaal waren er zestig bewoners die de eerste injectie hebben gehad. Van de zestig gevaccineerde inwoners zijn er inmiddels twaalf overleden. Volgens bestuurder Goos Knol is de kans groot dat het aantal sterfgevallen verder oploopt.

VACCINATIEDODEN MOETEN WORDEN VERZWEGEN

Vredewold is geen uitzondering, er zijn talloze meldingen van bewoners van woonzorgcentra en alleenstaande ouderen die zijn overleden nadat ze zijn gevaccineerd. In Nederland heeft de overheid besloten dat zo weinig mogelijk ruchtbaarheid hieraan mag worden gegeven, het is verboden om onderzoek naar de doodsoorzaak te doen. De artsen en zorginstellingen hebben de opdracht om de vaccinatiedoden weg te schrijven als onderliggend lijden, een corona-uitbraak of een andere reden die niet in verband met de vaccinatie kunnen worden gebracht.

ARTSEN EN ZORGMEDEWERKERS ZIJN AANSPRAKELIJK

De bewoners zijn niet op de gevaren van dit medisch experiment zijn gewezen. De artsen en zorgmedewerkers zijn hiertoe verplicht en kunnen door de rechter aansprakelijk worden bevonden voor vaccin-schade.

ARTSENBRIEF 

MENSEN KUNNEN HEEL ZIEK WORDEN OF STERVEN

Professor immunologie Dolores Cahill waarschuwt voor risico’s corona-vaccin: “Mensen kunnen heel ziek worden of sterven”.

Ze zei dat een corona-vaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente – als het wordt geconfronteerd met het echte coronavirus – als gevolg van het vaccin nog veel heftiger kan reageren, door een cytokinestorm.

“Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”
– Professor immunologie Dolores CahillVIDEO BEKIJKEN OP BITCHUTE

.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: