Spring naar inhoud

OVER GELOVEN EN GELOVEN en MAGENTA PIXIE

Zoals ik het zie zijn er twee vormen van geloven, het ene is gebaseerd op een diep innerlijk weten en dat gekoppeld aan een rotsvast vertrouwen vormt daarom een echte basis van zekerheid in het leven. Het is in feite een zekerheid dat wat er ook op ons pad moge verschijnen dat dit altijd uitdagingen zijn om verder te kunnen groeien. Deze mensen hebben geen behoefte om anderen te overtuigen van de juistheid van hun inzichten. Ze delen wel graag hun wijsheid als ze daarom worden gevraagd.

De andere groep van gelovigen wordt gekarakteriseerd door het aannemen van andermans ideeën zonder te hebben nagetrokken of ze wel kloppen. De mensen van deze groep hebben vaak meer moeite met het accepteren van andere zienswijzen, want hun aannames vormen hun zekerheid, al zal ooit blijken dat dit een schijnzekerheid was. Ook krijgen ze graag gelijk in een discussie, zo niet tornt dat aan hun ‘zekerheid’, maar missen de moed om zelf onderzoek te doen.

Het is een uitermate boeiende fase van het ascensieproces, het opstijgen naar het hogere niveau van bewustzijn waarin we nu zijn beland. Aan de ene kant lijkt de Cabal, de Deep State nog oppermachtig en worden de Corona maatregelen nog verscherpt en verlengd, langs de andere kant gebeurt er heel veel achter de schermen, zoals de Geestelijke Wereld ons steeds opnieuw laat weten. Natuurlijk kunnen de Witte Hoeden hun plannen niet aan de grote klok hangen, want de Cabal luistert mee.

De wetende gelovigen leunen daarbij rustig achterover, bekijken het gebeuren op het wereldtoneel van een afstand en weten dat alles gebeurt op het juiste moment. Natuurlijk moeten we ook actief zijn en de impulsen van onze ziel volgen, onze trilling hoog houden door meditatie, door dingen te doen waar we blij van worden, door veel in de natuur te gaan en een te worden met alles om ons heen, maar ook om steeds weer in dat gevoel van dankbaarheid te duiken voor alles wat we hebben en mogen ervaren. De slapende gelovigen daarentegen worden door de mainstream media steeds opnieuw in angst gedompeld en geloven wat corrupte politici en pseudo-wetenschappers hun aanpraten.

Magenta Pixie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is auswahl_099-1.png

In de nieuwe video van Magenta Pixie heeft ze het over het plan van de Engelse regering om de lockdownmaatregelen stapsgewijze op te heffen en in juni de bevolking weer de totale vrijheid te geven. Ze zegt dat de energie die ze ziet een heel ander verhaal vertelt en dat die toont dat het bedrog is, dat ze helemaal niet van plan zijn om dit daadwerkelijk door te voeren, maar om de mensen hiermee in eerste instantie blij te maken en dan op het laatste moment te komen met iets zoals: sorry, er is een nieuwe moordende variant opgetreden en helaas moeten wij de lockdown verlengen, of ja, maar dat geldt alleen voor mensen met een vaccinatiepaspoort.

De bedoeling is, zo zegt ze, om de mensen hiermee in een grote teleurstelling, woede of depressie te brengen. De Illuminati leven van deze energie. Terecht merkt Magenta op dat achter deze fake-realiteit die echte werkelijkheid zich ontrolt en dat dit onveranderd is dat de planeet bevrijdt wordt. Ze bevestigt ook hier het bestaan van de twee tijdlijnen, die van de slapenden die zich ook door dit spel van de Cabal laten meeslepen en van de ontwaakten die het spel van de overheid doorzien, hun frequentie hooghouden en daardoor een andere werkelijkheid scheppen, andere ervaringen aantrekken die corresponderen met hun hogere trilling.

Hoe zou dit er uit kunnen zien? Persoonlijk denk ik dat de een daadwerkelijk op een heftige manier getroffen kan worden door de maatregelen, bijvoorbeeld zijn bedrijf failliet ziet gaan en een ander met een overeenkomstig bedrijf door zijn ziel geleid wordt naar een alternatief waarmee hij echt zijn creativiteit kan uitleven en daar ook van kan leven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is photo-1588781553741-7ee2ed5e8cf4.jpeg
Corona

De mens met de hogere trilling zal een zekere bescherming genieten en door zijn positieve, vreugdevolle instelling ook positieve en vreugdevolle ervaringen aantrekken dooe de refelectie van het Matrix Veld of Veld van Eenheid. De slapenden trekt ook situaties aan die overeenkomen met zijn lagere trilling. Wat we denken en weten vertaalt zich in onze ervaringen, in onze realiteit.

Magenta waarschuwt ook weer om je niet vast te pinnen op data die worden gegeven waarop grote onthullingen of andere grote gebeurtenissen zullen plaatsvinden die te maken hebben met het opruimen van de Cabal. Soms vraag ik me af of de Illuminati niet infiltreren en valse channelings publiceren die op bepaalde data bepaalde gebeurtenissen voorspellen, juist om de gelovigen dan weer alles in twijfel te laten trekken en om ze weer in de richting van ongeloof en depressie te sturen. Daarom is het zo belangrijk om verwachtingen los te laten, want mensen met verwachtingen worden steeds teleurgesteld. In deze zin is weten het tegengestelde van verwachten. We weten wat we weten en laten dan alles los in de zin van ‘we zullen wel zien wat, wanneer en hoe het precies vorm neemt. Wat de V.S. betreft of Trump nu al dan niet terugkomt maakt geen verschil: de planeet wordt bevrijd. Dat laatste is wat we weten omdat dit innerlijk resoneert, we hebben daar geen enkele twijfel over. Dat Trump terugkomt lijkt me waarschijnlijk en als het anders uitkomt dan zal ik daar niet van wakker liggen.

Het Engels medium, de spreekbuis van de ‘Raad van Negen’ vraagt ook om vertrouwen te hebben dat alles goed komt ook dat ze meer weet maar niet alles kan zeggen omdat dit de Cabal op de hoogte zou brengen van de plannen van de krachten van het Licht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is lessons-from-a-living-lemuria-book-art.jpg
Hier meer over Magenta’s laatste boek

Verder heeft ze het over indigo kinderen die best niet naar openbare scholen gestuurd worden maar beter aan Steiner, Montessori of andere vrije scholen buiten het overheidssysteem onderwijs krijgen. Dit ofschoon er ook kinderen zijn die zelfs de brainwashing in openbare scholen aankunnen en zich niet van de wijs laten brengen voor wat hun missie betreft. Eens te meer maakt Magenta het duidelijk dat onze instelling en frequentie bepaalt hoe onze realiteit er gaat uitzien. Verder wijst ze op het belang om te netwerken, om contact te zoeken met gelijkgezinden. Dit komt weer overeen met wat de Geestelijke Wereld ons al lang voorhoudt: sticht gemeenschappen met mensen op hetzelfde niveau van inzicht en levenswijze. Ze voorziet ook onder de lockdown en met een vaccinatie paspoort plekken waar lichtwerkers terecht kunnen, bijvoorbeeld in cafés waar niet gevraagd wordt naar dat paspoort of andere ‘illegale’ ontmoetingsplekken.

Mijn vrouw en ik willen ook in die richting iets manifesteren: een groot stuk grond voor permacultuur en een aantal mensen met bezigheden die elkaar prachtig aanvullen. We zitten nu in de fase waar we versterkt dat in ons leven kunnen halen wat we willen ervaren. Dus laten we hier dan ook mee aan de slag gaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is auswahl_001.png

Hier Magenta’s origineel Engelstalig verhaal.

Elias Telegram-groep: Link: https://t.me/elias9990

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: