Spring naar inhoud

Het COVID-19 = mRNA-vaccin = Trojaans paard..!

Laten we beginnen met de arts voor te stellen, die hieronder het woord doet over de VERWOESTENDE IMPACT die een aantal COVID-19-vaccins kunnen en ZULLEN hebben op het menselijk lichaam, waar ze zijn ingespoten..! Het gaat dan over de mRNA-vaccins, die feitelijk een genetisch-gemanipuleerd effect hebben op je functioneren als mens. Meer over het verhaal in het artikel en de video hieronder. Eerst stellen we graag Dr. Sherri J. Tenpenny aan je voor. Osteopaat en gecertificeerd in 3e medische specialiteiten.

Ze wordt algemeen beschouwd als de best geïnformeerde en meest uitgesproken arts over de negatieve gevolgen van vaccins voor de menselijke gezondheid in het algemeen en het aantasten van het immuunsysteem in het bijzonder.  Zij is bijna dagelijks te gast in honderden radio- en nationale televisieprogramma’s wereldwijd. (Nee, niet in Nederland.!!), waaronder de Dr. Oz Show en de Today Show in Australië. Ze gaf lezingen gegeven aan de Cleveland State University en de Case Western Reserve Medical School, en is spreker geweest op congressen, zowel nationaal als internationaal, als erkend expert over een breed scala aan onderwerpen.

Zoals op het gebied van integrale geneeskunde, waaronder borstgezondheid, borstthermografie, vrouwelijke hormonen, medisch gebruik van jodium en de nadelige effecten van vaccins op de gezondheid. Dr. Tenpenny is een uiterst erudiete vrouw, die geen blad voor de mond neemt, om geen ruimte te geven aan onduidelijkheid…

Ze is auteur van verschillende boeken, waaronder de bestseller ‘Saying No To Vaccines’. Andere boeken zijn o.a. ‘Textbook of Food and Nutrients in Disease Management’. Daarin doet ze een groot pleidooi voor het boosten van het immuunsysteem van ieder mens; een volledig ondergesneeuwd fenomeen, nu vaccins in het algemeen en dit COVID-19-vaccin helemaal DE HEILIGE GRAAL is geworden van de medische wetenschap in het algemeen en de farmaceutische industrie als lachende derde in het bijzonder.

De artikelen van dr. Sherri Tenpenny, verschenen in tijdschriften in meer dan 10 talen over de hele wereld. Van 1986 tot 1998 was ze fulltime arts in de spoedeisende hulp en directeur van de afdeling spoedeisende hulp in Findlay, Ohio. Haar ervaring in het bedrijfsleven komt vanuit de functie van medisch directeur bij Sanoviv Medical Center, een ziekenhuis met 40 bedden in Rosarita, Mexico in 2008. 

Van 2012 tot 2014 was ze ook Chief Medical Consultant voor Parker Hannifin, een bedrijf met 60.000 werknemers in 48 landen. Momenteel begeleidt ze drie dagen per week patiënten in het Tenpenny Integrative Medical Center in Cleveland, Ohio, waar patiënten uit bijna alle 50 staten en 17 landen beter worden door een combinatie van conventionele en holistische therapieën.

Een ultieme waarschuwing van een expert op het gebied van vaccins. Een ZEER ERNSTIGE waarschuwing voor de verwoestende werking van het COVID-19=vaccin. Met name de genetisch gemanipuleerde werking van dit mRNA-vaccin is UITERST BIZAR.. We laten hieronder de (nog) niet vertaalde versie zien, van een interview met dr. Sherri Tenpenny over dit vaccin, dat ze zelfs EEN TROJAANS PAARD noemt..

We hopen dat je de essentie van de boodschap kunt plaatsen; het is werkelijk ongelooflijk als ze spreekt over de ‘AAN’-knop die is ingebouwd in het vaccin (dat feitelijk géén vaccin is, maar een ‘instrument’!). Ze spreekt over deze ‘AAN’-knop, die géén ‘AAN/UIT’-knop is. Met andere woorden, dit mRNA-instrument, waarbij je eigen DNA gebruikt wordt om anti-stoffen aan te maken, NIET MEER KAN WORDEN GESTOPT..! Daarbij is het proces dat gaat plaatsvinden in je lichaam, wanneer een mRNA-vaccin wordt ingespoten, nauwelijks in kaart gebracht.. Hoe is het mogelijk..?

Nou, het IS mogelijk, doordat binnen 6 maanden vaccins ontwikkeld ‘moesten’ gaan worden..! Het excuus ligt dus al klaar, wanneer blijkt dat de schade MASSAAL zal gaan zijn, zoals dr. Tenpenny aankondigd. En dr. Cary Madje en vele, vele andere artsen..!! ZIJ ZIJN NIET GEK..! Dus informeer je en deel deze

Kijk naar deze video, ook al versta je het Engels niet helemaal; de grote verhaallijn zal je duidelijk worden. Je bent als je een mRNA-vaccin toegediend krijgt, kort samengevat, een genetische gemanipuleerd persoon geworden..!! We kunnen naar mooie woorden zoeken, maar dit is simpelweg en FEITELIJK wat er plaatsvindt.. Dus is de vraag/opmerking die we op de banner van dit artikel hebben gezet, gerechtvaardigd: ‘kijken we naar een middel, of kijken we naar het GECAMOUFLEERDE DOEL’..!https://www.youtube.com/embed/ynn-tcTDP04?start=248&feature=oembed

Wil je het allemaal ‘netjes’ uitdrukken, zeg maar een ‘beetje in het midden blijven’…? En vanuit een wetenschappelijk standpunt ook joúw standpunt verwoorden, dan zou je de woorden van prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus in Rotterdam kunnen gebruiken als motivatie..

Wij komen in ieder geval steeds weer terug op deze UITERST GEFUNDEERDE EN WETENSCHAPPELIJKE uitspraak van deze krachtige arts. Chapeau voor deze kerel!

Mogen we je tot slot deze video aanbieden.. Het e.e.a. spreekt voor zich, want het is OPNIEUW een arts die ERNSTIG WAARSCHUWT..!!

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/het-covid-19mrna-vaccin-trojaans-paard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: