Spring naar inhoud

Waarschuwing voor onze democratische dictators

woedende burgers rutte de jonge

Het lijkt ogenschijnlijk rustig, maar onder de oppervlakte broeit het en is er maar weinig nodig om de vlam in de pan te doen slaan. 

Een voorproefje daarvan zagen we bij de sluitingsceremonie van het Australian Open tennistoernooi. 

Zo op het oog accepteert het volk de draconische krankzinnige “corona maatregelen” van overheden tegen een virus waarvan het bestaan tot op de dag van vandaag nog nooit wetenschappelijk is vastgesteld.

De knechten van Klaus Schwab voelen zich oppermachtig, want: “Kijk eens wat wij allemaal met het volk kunnen doen en als ze dit accepteren, dan accepteren ze alles”.

Maar, vlak onder het oppervlak en meestal onzichtbaar, broeit het. De woede, de onmacht, het onbegrip en de wanhoop bij velen die hun levenswerk voor hun ogen vernietigd zien worden in naam van de Great Reset.

De bekende propagandakanalen, ook wel bekend als mainstream media, draaien overuren om toch maar vooral de angst onder de bevolking erin te houden, maar ook zij voelen dat dit steeds moeilijker is.

Maar, als je werkelijk wilt weten wat en hoe het broeit onder het oppervlak, kijk dan even een minuut naar het volgende filmpje dat gemaakt is bij de sluitingsceremonie van de Australian Open.

Daar staat een dame te verkondigen dat de uitrol van de vaccinaties ons allemaal hoop geeft. Luister naar het spontane boegeroep van het aanwezige publiek. Een boegeroep dat nog veel luider aanzwelt wanneer de dame de moed heeft om te zeggen dat ze daar vandaag niet zouden staan als het niet voor de overheid van Victoria was geweest.

Dat is diezelfde overheid die vanwege enkele griepgevallen Melbourne en omgeving veranderde in een soort concentratiekamp.


Bovenstaande is op een bepaalde manier historisch, want het laat zien dat er nog leven zit in het volk. Dat er voor velen een punt komt van: “Tot hier en niet verder”. Dat mensen doorzien waar het werkelijk om te doen is en dat dit niets te maken heeft met gezondheid of welzijn van mensen.

Dat mensen doorhebben dat er een grotere agenda speelt waarbij de wereld zoals zij die kennen kapot moet worden gemaakt zodat Klaus Schwab en consorten deze opnieuw kunnen opbouwen op de manier zoals zij dat willen.

Dat daarom kleine ondernemers kapot gemaakt moeten worden.

Winkeliers kunnen en moeten hun deuren weer openen. Als dat niet gebeurt, moet ongeveer 20 procent van de winkels de komende twee maanden sluiten en komen er rond de 60.000 banen op de tocht te staan. Dat zegt de Raad Nederlandse Detailhandel (RND).

Volgens de branchevereniging is er geen proportionele reden meer om de winkels nog langer dicht te houden. Zo dragen de winkels als doorstroomlocaties volgens de RND niet noemenswaardig bij aan de verspreiding van het coronavirus. Ook zijn er volgens directeur van de vereniging Eus Peters geen hogere ziekteverzuimcijfers in de winkelbranche. “Van winkelen word je niet ziek”, aldus Peters.

Dat er permanent leugens worden rondgestrooid door “experts” en overheden om het volk maar in angstmodus te houden. Aantoonbare leugens zoals onder andere te zien in de volgende video die we op sociale media tegenkwamen.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fronald.spooren.5%2Fvideos%2F168960951701027%2F&show_text=0&width=560

Misschien dat het volgende ook eindelijk voor veranderingen kan zorgen:

In een appgroep van Groningse huisartsen is enige onrust ontstaan omdat enkele van de artsen koorts kregen na hun tweede coronaprik met het Moderna-vaccin.

De Groningse huisartsen krijgen dit weekeinde hun tweede Moderna-prik in het UMCG. Een aantal van hen heeft wat heviger bijwerkingen gekregen dan bij de eerste inenting vier weken geleden. Daarover is in een appgroep van waarnemers voor diensten bij de Doktersdienst wat commotie ontstaan. Vanwege de koorts konden enkelen niet werken en moesten ze op stel en sprong diensten ruilen.

Als er onrust onder artsen ontstaat, dan gaan ze misschien eindelijk op zoek naar wat deze vaccins werkelijk betekenen.

Laat al die huisartsen in Groningen en elders het onderstaande filmpje zien van professor Dolores Cahill en wie weet, gooien ze ook onmiddellijk de handdoek in de vaccinatiering.

Uit een eerder artikel:

Hieronder volgt een video waarin professor Doloris Cahill bovenstaande in detail uitlegt. (Doloris Cahill is molucelair bioloog en immunoloog, internationaal erkend specialist op dit gebied en professor aan het University College Dublin).

Cahill refereert vooral aan een al in 2012 uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, waarbij proefdieren (muizen) een overreactie van het immuunsystemen vertoonden nadat ze waren gevaccineerd met een coronavaccin en (veel) later werden blootgesteld aan een echt coronavirus. De dieren hadden dan weliswaar antilichamen aangemaakt, maar stierven toch dankzij de overreactie van het immuunsysteem.

De conclusie van dit wetenschappelijke onderzoek was als volgt:

These SARS-CoV vaccines all induced antibody and protection against infection with SARS-CoV. However, challenge of mice given any of the vaccines led to occurrence of Th2-type immunopathology suggesting hypersensitivity to SARS-CoV components was induced. Caution in proceeding to application of a SARS-CoV vaccine in humans is indicated.

Met andere woorden, deze wetenschappers vonden het op basis van wat zij aantroffen onverantwoord om verder te gaan met coronavaccins bij mensen, vanwege de mogelijk gevaarlijke gevolgen.

Dit probleem is nog precies hetzelfde en toch wil men de complete wereldbevolking inspuiten met coronavaccins. Nu snap jeook waarom veel mensen die zich publiekelijk laten inspuiten nepvaccins nemen. Vraag aan een Hugo de Jonge of Mark Rutte of ze bereid zijn om een coronavaccin te nemen dat door een notaris wordt geloot uit de aanwezige voorraad en je zult zien dat ze bedanken voor de eer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: