Spring naar inhoud

WIENS ORDERS VOLG JIJ OP?

Door Frank Reusink

Dit was de vraag, die ik gisteren wel moest stellen op het Museumplein. Wiens orders volg jij op? En nee deze vraag geldt vandaag de dag niet alleen voor deze twee agenten.

Deze vraag geldt voor alle andere politieagenten, militairen, huisartsen, GGD medewerkers, leerkrachten en iedereen die in een positie zit waarin hij/zij opdrachten van bovenaf “moet” uitvoeren. Wiens orders volg jij op?

Een paar maanden geleden plaatste ik onder een insta-post van een jonge militair dezelfde vraag. Een super aardige gast, die ik nog kende van een aantal jaren geleden.

Onlangs nam hij weer contact met mij op en hij liet mij weten welke inzichten hij had gekregen door deze ene simpele vraag.

Het was precies deze vraag die ik gisteren moest stellen aan deze twee agenten op het Museumplein. Niet vanuit oordeel, maar wel als ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe het is om opdrachten op te volgen, die gebaseerd zijn op basis van leugens en misleiding.

Ik weet als geen ander hoe pijnlijk de consequenties zijn als je tot het diepe besef komt dat je opdrachten hebt uitgevoerd die misdadig waren en gericht waren tegen de mensheid.

Dit gun ik niemand en dus ook deze twee politieagenten niet. Daarom stelde ik hen de vraag: Wiens orders volg jij op?

Want laat elke agent, elke militair en elke GGD’er beseffen dat:

💣 Mark Rutte op dit moment geen pijn heeft van die 70 Iraakse burgerdoden: https://tinyurl.com/59fcl3xl.

💣 Hij liet die bommen niet vallen. Het zijn de militairen die (on)bewust deze karmische pijn met zich meedragen.

💉 Oud-Minister Ab Klink geen karmische pijn heeft van die kinderen die narcolepsie ontwikkelden nadat ze het Mexicaanse griep-vaccin kregen: https://tinyurl.com/4tesgqlv.

💉 Hij was niet de onvolledig geïnformeerde GGD medewerker, die de naald van dit vaccin met verzwegen bijwerkingen https://tinyurl.com/3bytpqtw in het bovenarmpje van Senna leeg spoot: https://tinyurl.com/uzolvgo8.

🐎 Femke Halsema op dit moment geen pijn heeft van het door haar aangestuurde politiegeweld in haar eigen stad: https://tinyurl.com/5f5pup7l

🐎 Zij sloeg niet zelf op een paard met een wapenstok in de hand, de schedel van Demo Arie in. Het is politieagent die deze karmische balast met zich mee moet dragen en zich ooit geconfronteerd gaat voelen met zijn eigen schuld en schaamte: https://tinyurl.com/19lmnk96.

Het is de “order follower” die de consequentie van de natuurwet, oorzaak en gevolg https://tinyurl.com/4st2u45x het eerste ervaart.

En mocht je hieraan twijfelen, besef dan dat ook vandaag weer 20 Amerikaanse veteranen zelfmoord plegen. Dit omdat ze niet meer kunnen leven met de consequenties van de op leugens gebaseerde orders die zij hebben opgevolgd: https://tinyurl.com/13g82kzt

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS: Dank voor de vrouw die mij gisteren aansprak en mij liet weten dat ze de titel van mijn boek eerst te heftig vond. Maar dat ze volledig beseft waarom zij nooit meer soldaat van een ander wil zijn.

https://frankruesink.nl/product/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: