Spring naar inhoud

The Great Reset

Ze zijn nu het fundament onder de economie aan het afbreken. Dat is nu nog niet zo voelbaar omdat ze die economie kunstmatig in leven houden. Zo kunnen ze ‘controlled demolition’ toepassen en de instorting precies zo timen als ze willen.

Kort daarna zal er massale werkloosheid, armoede, honger en dakloosheid ontstaan. Ze zullen op het absolutie dieptepunt naar voren stappen en roepen dat het zo niet langer kan. Dan zullen ze voedseldistributie en onderdak in beheer nemen en rantsoeneren.

“Om te voorkomen dat de rijken de schaarse goederen wegkapen” zullen alle tegoeden ‘tijdelijk’ bevroren worden. Alles zal ‘gratis’ zijn en alleen op rantsoen verkrijgbaar. De hele huizenvoorraad zal onder beheer van de overheid komen en mensen krijgen onderdak toegewezen (reken op meerdere gezinnen per huis). Op papier zal er niet onteigend worden, maar in de praktijk dus wel.

Vanaf dat moment zal het snel wat beter gaan. Ruimer rantsoen, oplossen dakloosheid etc. De meeste mensen (die kort daarvoor nog honger hadden en dakloos waren) zullen opgelucht zijn en de regering ervoor roemen.

Vervolgens zullen ze roepen dat er egoïsten en saboteurs rondlopen die de wederopbouw willen ondermijnen. Zij zullen worden uitgesloten van rantsoen, met instemming van de bevolking. Dat rechtvaardigt dan strikte surveillance. Wie niet gehoorzaamt zal niet eten en wonen.

Op het dieptepunt van de honger/dakloosheid, zullen er schuldigen worden aangewezen (Rutte, de Jonge etc.) en worden geofferd. De ‘complotdenkers’ zullen grotendeels gelijk krijgen.

Vervolgens komt er zoiets als een ‘wederopbouwcommissie’. Een nieuwe bemanning dus voor de opbouwfase van de Great Reset, die het vertrouwen heeft van de meeste mensen. En de levensstandaard zal snel beter worden, zodat kritiek hebben vrijwel onmogelijk wordt. Wie dat toch doet zal door de omgeving worden neergesabeld, en wie desondanks volhardt zal worden vervolgd en uitgesloten.

Bron: Pieter Stuurman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: