Spring naar inhoud

Bericht van een wakkere apotheek medewerkster


‘Ik ben opgeleid als apotheker. In die studie leerde ik ook dat vaccins veilig zijn.

En ook, welke hordes veiligheidsmaatregelen er genomen moeten worden, om te zorgen dat geneesmiddelen in het algemeen veilig gebruikt kunnen worden.

Want au fond heb je het over vergif. Ik heb de antivax beweging altijd een beetje minachtend bekeken vanuit mijn vakkundige kennis.

Tot ik ging kijken waarop zij hun geluid eigenlijk baseren en toen ben ik me kapot geschrokken.
Alle veiligheidsmaatregelen die in de gewone geneesmiddelenindustrie gelden, worden in de vaccinatie industrie met voeten getreden. Het lijkt wel een aparte wereld. Middelen worden slecht of niet onderzocht.

Bijwerkingen worden geruisloos verzwegen. De patient wordt hier niet over geinformeerd; alles wordt bedekt met een deken van gevaar als je het niet gebruikt.
Als je weet hoeveel er al mis gaat bij gewone middelen waar uitermate zorgvuldige procedures worden gebruikt.

En bij vaccins, het direct inspuiten van giftige stoffen in het lichaam, daarbij alle lichaamseigen verdedigingsmechanismen omzeilend; bij zon heftige ingreep laat men alle veiligheid los.

Het is vergelijkbaar met een auto waar je de remmen af bezuinigt, de voorruit mag goedkoper maken en het risico op barsten neem je op de koop toe, de uitlaatgassen lekken de auto in, waardoor de bestuurder dagenlang soms wekenlang of voorgoed bedwelmd achter het stuur zit.


Even als voorbeeld. Op dit moment – as we speak – is de Nederlandse overheid bezig miljoenen schikking uit te betalen aan mensen die aan hun vaccinatie narcolepsie hebben overgehouden.

Dat is een ziekte waarbij je in slaap valt (sic) op ieder moment van de dag. deze mensen kunnen geen normaal leven meer leiden. Op de weg zijn zij een gevaar.

Ze kunnen geen werk doen.

Ze kunnen niet voor een kind zorgen. Hun leven is verwoest. Dit is vanwege een vaccinatie tegen een ziekte waarvan de kans zeer gering is en de impact nog kleiner.
Er is big big big money te verdienen in deze branche.

Astra Zeneca, die op dit moment de miljoenen van belastinggeld opstrijkt , heeft een lange staat van dienst met malafide praktijken.

Dus nog zonder dat je ook maar iets weet over dit specifieke vaccin, weet je al heel veel over de context waarin het wordt geproduceerd: modderig,onzorgvuldig, slordig met zicht op enorme winst. Pak daarbij de malafide manieren om de andere geneemsiddelen voor deze ziekte uit beeld te houden, met geweld, valsheid in geschrifte.

Wat voor voedingsbodem is dit voor een inenting voor de volledige bevolking en op welke waardigheid is de hoop gevestigd dat dit de ENIGE manier is om gezond te blijven?


Daarbij overtreedt de minister ook nog – in tweevoud – de wet op de geneesmiddelenvoorziening dat je geen reclame mag maken voor niet bewezen werkzame middelen en ook niet voor middelen die alleen op recept mogen worden voorgeschreven. De vraag die je je ook kunt stellen, als jij wordt gevaccineerd en je loopt irreversibele schade op, ga je dan schadevergoeding aanvragen?

En ga je een behandeling accepteren door de zelfde kongsi die de schade heeft veroorzaakt? En moet de belastingbetaler dan voor jouw schade opdraaien, omdat jij zo nodig je niet wilde verdiepen in wat er in die modderpoel die vaccinatie heet speelt?
Enfin, ik ben het wel helemaal met je eens dat ieder zelf moet beslissen. Maar wel op basis van informatie en die wordt op dit moment geheim gehouden, verboden, weggehoond, en vervalst.’

Alena Kadidlova

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: