Spring naar inhoud

AVONDKLOK AL WEER VASTGELEGD IN NIEUWE WET!Gisteravond werd duidelijk wie de echte baas is in Nederland en dat democratie slechts een schijnvertoning is.

Dat was altijd al zo en dat is des te meer zo nu het kabinet zichzelf met een toeslagenaffaire truc demissionair gemaakt heeft. Dan heb je als het ware card blanche van de koning en zijn Kamerdebatten in principe overbodig.

Je mag dan ‘lopende zaken’ als een bedrijf managen zonder tegenspraak. De coronacrisis is natuurlijk zo’n lopende zaak.
De echt baas van Nederland is diegene die alle wetten tekent en waarvan de media en propaganda ons hebben weten te overtuigen dat diegene slechts een ceremoniële functie heeft. Dat heeft hij niet.

Hij is de dictator van Nederland met grote internationale invloed en de tussenlaag van een tweede en eerste kamer, zijn er slechts voor de illusie van democratie. Er is geen democratie; er is slechts de illusie die wordt hooggehouden door van jongs af aan geselecteerde topacteurs die goed zijn in schijndiscussies optuigen, zodat alle smaakjes en kleurtjes in de maatschappij haar klankbord vinden in een politieke partij van uw smaak en voorkeur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: