Spring naar inhoud

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – 2

Het wezenlijke van de boodschap van Adamu van de Pleiaden over de Illuminati is dat we gecontroleerd worden of door onze onwetendheid van wat er gespeeld wordt of door reacties van woede, angst of onzekerheid als we wel op de hoogte zijn. Want deze emoties verhogen de kracht van de macht achter de schermen, de macht van de Cabal of Deep State.

Over geloven

Hoe meer we in bewustzijn groeien, hoe minder we geloven. Mijn definitie is dat ‘geloven’ het aannemen van de ideeën van anderen is, zonder te hebben nagetrokken of ze wel juist zijn. Nu is het zo dat we vanuit een zeker gezichtspunt bepaalde waarnemingen kunnen doen. Veranderen we het gezichtspunt dat nemen we andere dingen, meer of minder waar dan tevoren. Staan we aan de voet van een berg, dan krijgen wij een bepaalde indruk van de omgeving. Staan we een stuk hoger, bijvoorbeeld op de top, dan zien we veel meer van wat er zich rondom de berg afspeelt.

Kijken we vanuit een bepaald bewustzijnsniveau om ons heen dan nemen we andere dingen waar, dan dat wat we vanuit een hoger bewustzijn zouden zien en ervaren. Daarom moeten we uitkijken om de dingen, die we waarnemen niet als de enige echte waarheid te bestempelen.

10af16Daarom zou ik mijn lezers willen uitnodigen om vooral niet te geloven, wat Adamu hier doorgeeft. Geloven in deze zin is een mentale bezigheid. Maar de waarheid kunnen we niet met ons verstand ontsluieren, enkel binnen onszelf letterlijk ervaren. Want in elke menselijke cel ligt het hele universum besloten en onze eigen, persoonlijke waarheid. Die waarheid kunnen we nooit buiten onszelf vinden maar wel in stilte, tijdens meditaties waardoor we meer en meer inzichten krijgen in de natuur van de en van onze werkelijkheid.

Voor mensen die deel 1 gemist hebben:

lees hier verder

Adamu:

“Er was eens een Amerikaanse president die opstond tegen de Illuminati. Een dappere man met sterke overtuigingen die naar de situatie keek, de kern van het probleem zag en besloot om de macht van de geldcreatie terug te nemen. Om van de Amerikaanse munt een nationaal goed te maken. Om de Illuminati gewoon uit de deal te halen. Zijn naam was John Fitzgerald Kennedy. 

President John. F. Kennedy
Foto Wikipedia

En we weten allemaal wat er met hem gebeurd is. Hij werd ‘behandeld’ door de Illuminati. En ze zorgden ervoor om op film op te nemen, in zorgvuldige en grafische details, precies wat hem werd aangedaan en door wie. Je krijgt die film nooit te zien, natuurlijk. Ze laten hem alleen zien als ze een toppoliticus nodig hebben om te begrijpen wie er echt de touwtjes in handen heeft. Er is een bepaalde “intelligence briefing” die inlichtingenmedewerkers nieuwe presidenten geven als ze niet met hun Illuminati-meesters “meespelen”. Deze film wordt dan onder andere vertoond. Daarna worden ze heel meegaand.

Opstaan tegen de Illuminati was, misschien niet Kennedy’s meest fatale fout. Het was het kiezen van Lyndon Johnson voor zijn vice-presidentskandidaat.

37 Lyndon Johnson 3x4.jpg
Johnson – Foto: Wikipedia

Misschien wist u dat niet, maar Kennedy vond Johnson niet aardig en respecteerde hem ook niet. Kennedy gaf aan een aantal mensen toe dat hij dacht dat Johnson een vreselijke president zou worden. Maar hij werd onder druk gezet, en was er uiteindelijk van overtuigd dat Johnson met hem op het presidentiële ticket zijn kandidatuur smakelijker zou maken voor het establishment. Met andere woorden, voor de Illuminati-poppen die toen, net als nu, het politieke establishment uitmaken. Want, zie je, Johnson was zo loyaal aan zijn Illuminati-meesters als maar mogelijk was.

Toen Kennedy hardnekkig bleek, hebben ze hem gewoon vermoord. Zo hadden ze in Johnson een gretige marionet die prompt de natie begon te sturen op de precieze koers die zde Illuminatie hadden gedicteerd.

Sindsdien is er nog nooit een president geweest die zich rechtstreeks tegen de Cabal heeft verzet. En als je het niet met me eens bent of me niet gelooft, kijk dan maar eens naar wat er onder elke president is gedaan. Er werden oorlogen gevochten en naties gedestabiliseerd. De gestage erosie van je vrijheden. De decimering van jouw bezit met de gelijktijdige verrijking van de toch al superrijke elite.

Waarom groeit de inkomenskloof zo alarmerend snel? Waarom wordt de normale arbeidersklasse steeds armer, terwijl de superrijken alleen maar schunniger rijk worden? Het is duidelijk dat wat goed voor hen is… niet goed voor jou is! En elke president sinds Kennedy heeft hen zeker gediend! (Elias: behalve Trump).

Nu, ik zeg niet dat deze presidenten allemaal slechte mensen waren. Ik zeg niet dat sommige van hen niet begonnen zijn met goede bedoelingen en hoge idealen. Ik zeg niet dat sommigen van hen niet begonnen zijn met het dienen van het Licht. Naar mijn mening hebben sommigen van hen dat wel gedaan! Het is gewoonweg niet zo gemakkelijk om deze mensen te beoordelen op hun keuzes als je begrijpt dat elk van deze mannen dezelfde, zogenaamde “intelligence briefing” heeft gekregen. Allen wisten daardoor: meewerken of de ultieme prijs betalen. Het is ook niet zo gemakkelijk om hen te beoordelen als je begrijpt dat elk van hen onder intense en onverbiddelijke druk staan van hun adviseurs, de andere politici die hen omringen, het zogenaamde intelligence-apparaat, enzovoort. Iedereen met wie ze in contact kwamen zou hen allemaal in dezelfde richting duwen. Werk mee. Doe wat je gezegd wordt. Speel de bal. En dan is er de dreiging van eliminatie als ze dat niet doen. En dan, als ze dat wel doen, is er de belofte van een uitbundig leven met veel comfort, luxe en ultieme status als ze daarna aftreden. Dit alles is een behoorlijk overtuigend voorstel. Zou je tegen dat soort druk kunnen?

En natuurlijk is het niet alleen het Amerikaanse leiderschap dat onder de duim van de Illuminati zit. Als een andere natie van de wereld besluit om dit Illuminati banksysteem af te schaffen … wat denk je dat er gebeurt? Doet de naam Muammar Gaddafi een belletje rinkelen?

Weet je waarom hij ECHT werd afgezet en vermoord? Omdat hij een slechte man was die onvriendelijk was tegen zijn mensen? Dat is wat uw Illuminati pers u heeft verteld. Ze verkochten het aan u als een daad van bevrijding voor het volk van Libië. Nou… dat is niet eens de waarheid. Kadhafi was geen heilige. Maar hij was over het algemeen geliefd bij de meeste van zijn mensen en er was veel goeds dat hij deed.

Khadaffipng
Muammar Gaddafi – Foto: Wikipedia

Wist u bijvoorbeeld dat er in Saoedi-Arabië regelmatig openbare onthoofdingen plaatsvinden? Dit land is slechts een van de vele landen die als een speciale vriend van de VS worden beschouwd, terwijl ze veel ergere dingen doen dan de landen die een regimewisseling op militair vlak hebben ondergaan.

Een moment van onderzoek onthult de leugen dat deze militaire acties überhaupt iets te maken hebben met een humanitair doel of een andere nobele intentie. Nee, mijn vrienden, Khadafi is om dezelfde reden vermoord als Kennedy. Khadafi was bezig met de uitvoering van een plan om een nieuwe, op goud gebaseerde economie te creëren voor zijn land en voor Afrika. Als hij dat was gelukt, dan had hij meteen tientallen jaren van Illuminati-machinaties terug gedraaid en potentieel hun plannen wereldwijd vernietigd. Dus werd hij gedood, zijn regering omvergeworpen en er werd een nerveus en gehoorzaam marionettenregime ingevoerd dat het banksysteem van de Illuminati zou blijven ondersteunen.

En natuurlijk, Kadhafi en Libië zijn slechts een van een lange lijst van soortgelijke acties. Veel landen in de wereld zijn binnenstebuiten gekeerd met opstanden, met moorden en financiële implosies, zodat het banksysteem van Illuminati zich over de hele wereld zou kunnen blijven uitbreiden.

Bij wijze van voorbeeld: Wil je raden wat er ECHT aan de hand was met de 9-11 aanval op de drie gebouwen van het wereldhandelscentrum? Heeft dat er niet toe geleid dat de VS direct daarna ten strijde trok in het Midden-Oosten? Mijn vrienden, dit had niets te maken met het stoppen van het terrorisme. Er was geen terrorisme dat niet eerst werd gefabriceerd met het doel om jullie te manipuleren tot een bereidheid om jullie zonen en dochters in direct gevaar te brengen om de belangen van het Rode Schild te dienen. Je werd psychologisch misbruikt om te geloven dat deze oorlogen voor een nobele en rechtvaardige zaak waren. Maar dat was niet zo. Ze waren niets meer of minder dan het teweegbrengen van veranderingen in deze buitenlandse bancaire systemen of, afwisselend, het veranderen van het eigendom van die systemen. En ja, het is waar, de hebzuchtige marionettenmeesters hebben hebzuchtige volgelingen die altijd bereid zijn om de dood en het lijden van onnoemelijke aantallen mensen toe te staan om vrije toegang te krijgen tot olie of een andere gemakkelijk voordeel.

Beste vrienden, wat ik wil overbrengen is dat de lijst van kwade daden die in naam van Illuminati-banking op jullie wereld worden gepleegd, zeer, zeer lang is. Het is de grootste oorzaak van ellende, vernietiging, bloedvergieten en kwaad op aarde in de moderne tijd.

Maar de dingen waren niet altijd zo. Er was een tijd dat de Amerikaanse munt met echte waarde werd gedekt. Er was een tijd dat het papiergeld kon worden ingeruild voor goud. Misschien weten mijn Amerikaanse vrienden dit… maar de nobele en rechtvaardige principes waarop jullie natie was gegrondvest gingen in wezen over het verzekeren van uw vrijheid van elke vorm van tirannie. En de nieuw uitgevonden Amerikaanse dollar werd gesteund door edele metalen en er was geen Illuminati banksysteem. Als gevolg daarvan was er geen enkele behoefte aan inkomstenbelasting. Toen de Verenigde Staten vochten voor de onafhankelijkheid en die verklaarden, was datgene waarvan jullie voorvaderen zich onafhankelijk verklaarden, tirannie in al zijn vormen. Vooral de tirannie van een financieel systeem dat weinigen onterecht verrijkt heeft ten koste van velen.

En deze daad van onafhankelijkheid maakte de oude families van het Rode Schild woedend, die tot dan toe hadden geopereerd vanuit de veronderstelling dat degenen die zij als “mindere mensen“ beschouwden, altijd op de knieën zouden gaan voor hen. Koningen, keizers en pausen kwamen naar hen toe om hun oorlogen en hun projecten te financieren. Dat was hun macht. Zij geloofden dat zij de ware macht waren achter elke troon van elke natie die toen onder hun heerschappij stond. En nu plotseling verklaarde een kolonie die tot een van hun naties behoorde hen zonder enige twijfel irrelevant en gooide ze eruit!

Ze waren woedend en ze zwoeren wraak te nemen op de nieuw gevormde Verenigde Staten van Amerika.

George_Washington
George Washington – Foto Wikipedia

Het heeft hen misschien wat tijd gekost, maar ze hebben zeker die wraak gehad. Na verloop van tijd, met veel kleine manoeuvres zoals het kopen van politici, het manipuleren van de publieke opinie, het creëren van oorlogen, beurscrashen en soortgelijke rampen en vervolgens het bespelen van de publieke opinie, slaagden ze erin om zich langzaam weer in het bezit te stellen van Amerika. En dat doen ze nu nog. Toen ze hun controle uitbreidden, hebben ze de belastingen weer ingevoerd en tegelijkertijd de Fed opgericht, aangezien deze twee dingen hand in hand gaan. Eerst drukten ze goudgebaseerd geld en later vervingen ze dat door het huidige systeem van ’fiatvaluta‘ en ‘fractioneel reservebankieren’. En toen slaagden ze erin om julie, mijn beste Amerikaanse vrienden, in hun eigen persoonlijke leger te veranderen. Nu zijn jullie degenen die ze gebruiken om de naties van de wereld in elkaar te slaan die zich niet aan hun wil willen houden. Jullie zonen en dochters vechten en sterven op de slagvelden van hun keuze!

De bankiersfamilies van Illuminati weten dat hun financiële systeem volkomen instabiel is. Ze weten dat het gaat imploderen. Ze weten dat het niet kan doorgaan en dat het uiteindelijk elke natie op aarde zou kunnen vernietigen. Het kan hen niet schelen omdat het hun plan is om elk ding op de planeet te bezitten dat mogelijk gekocht of verhandeld kan worden vóór de uiteindelijke implosie. En dat, mijn vrienden, is hun doel. Totale wereldoverheersing door financiële controle.

126316En het is een doel dat ze bijna hebben bereikt. Een doel waarin ze een onwrikbaar geloof hadden dat ze dit zouden bereiken. Onwankelbaar, dat wil zeggen, tot de recente Brexit stemming. Zoals besproken in een eerder gesprek, was dat een enorm psychologisch en strategisch verlies voor de Red Shields. Er zijn voor hen al eerder kleine verliezen geleden. Maar elk van die kleine verliezen was omkeerbaar. Deze niet.

Zonder te verwikkeld te raken in het detail, moet u weten dat het hoofdkwartier van de Red Shields in een gebied ligt dat bekend staat als “the square mile” in Londen.

Square mile
Foto: Wikipedia

Verwarrend genoeg is dit een stad binnen Londen die officieel de City of London wordt genoemd. Maar dit detail is nu niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat dit het controlecentrum van de Red Shields is. Van daaruit regeren ze over een rijk dat zich uitstrekt over grote delen van de planeet. Ze hebben de heerschappij over een belangrijk deel van Europa en een groot aantal andere landen in de wereld, waaronder natuurlijk de Verenigde Staten.

Misschien zien jullie dus in waarom het Britse volk, dat de EU heeft verlaten en weigert te doen wat het verwacht werd, meer is dan alleen maar een schande. Het is een echte uitdaging voor de vlotte uitvoering van hun plannen. En het moedigt natuurlijk hun oppositie aan.

Als gevolg van de schandalig destructieve manier waarop de Rode Schilden hun hand hebben gespeeld bij het omverwerpen van regeringen en het vernietigen van naties, hebben ze hun tegenstanders in elkaars armen gedreven. Een onverwacht bondgenootschap tussen de Gold en Jade teams wordt op dit moment gesmeed. Je zult merken dat Rusland en China ineens mooi samen spelen. Je zult zien dat ze bijvoorbeeld samen oorlogsoefeningen doen en elkaar politiek steunen. Dit zijn het soort voor de hand liggende tekenen van wat er achter de schermen gebeurt op het hoogste niveau van de oude families. Maar deze dingen zijn minder belangrijk dan het financiële spel.

Alternatieve wereldfinancieringsstelsels worden door de Gold en Jade teams samen geschapen. De dominantie van de Red Shields wordt op dit belangrijkste gebied ernstig op de proef gesteld. En als de tijd rijp is, is het plan om de financiën van de wereld weer te transformeren in een op grondstoffen gebaseerd systeem.

Gold bars

Dit zou van goud weer de fundamentele munteenheid maken. Andere edele metalen worden dan gewaardeerd in termen van goud. En al het geld staat dan in directe relatie met deze metalen. Dit zou stabiliteit en orde terugbrengen in de financiële wereld. En, nog belangrijker, het zou ook de volledig disproportionele machtsbasis van de Rode Schilden vernietigen. Dus het is duidelijk dat de Rode Schilden zich tegen deze bewegingen verzetten. Maar ze hebben nu niet te maken met een of andere kleine derde wereld natie. Dit is geen strijd die ze militair kunnen winnen zonder dat ze ook het risico lopen om zichzelf te vernietigen.

En nu wil ik nog een paar van de recente catastrofale verliezen van de Red Shields opnoemen, zodat je misschien begrijpt waarom de dingen niet zullen gaan zoals ze gepland zijn. U begrijpt dat er een moment in de niet al te verre toekomst zal komen waarop jullie kunnen kiezen voor een eigen toekomst, de toekomst die je zelf wenst te creëren. Dus gaan we een hoopvolle toekomst tegemoet.

Edward Snowden en Julian Assange, en nog vele andere dappere mannen en vrouwen die op grove misbruiken zijn gestuit hebben alles geriskeerd om die situatie onder de aandacht van het publiek te brengen. Velen zijn zelfs nooit gehoord, omdat hen het zwijgen werd opgelegd voordat ze hun stem konden laten horen. Veel meer, en dat is heel begrijpelijk, bogen onder de druk. Maar er zijn er wel een paar stemmen gehoord. van een paar mensen die op dat fluitje hebben geblazen. Een paar die de informatie hebben gelekt. En nogal wat daarvan hebben de plannen van de Rode Schilden ernstig verstoord. Niet zo catastrofaal als de dappere jonge Mr Snowden. De droom van de Rode Schilden van een enkele, verenigde NAVO-achtige natie kreeg een bijna fatale klap met alles wat hij onthulde.

En aan de klokkenluiders en ethisch gemotiveerde informatieverspreiders moet ik de naamloze, gezichtsloze hackers toevoegen die hun technologische vaardigheden hebben gebruikt in dienst van principe en gerechtigheid. Zij hebben de misstanden van enkele van de meest geliefde spelers van het Rode Schild aan het licht gebracht.

Ik weet zeker dat je de oorlog hebt gevolgd met de groep die ISIS heet? Misschien wist je niet dat dit ook een creatie van het Rode Schild was? Zowel ISIS als Al-Qaeda zijn oppositie-instrumenten die de Rode Schilden gebruiken voor snode doeleinden. Hier zijn twee voorbeelden. Ten eerste, als ze een vijand willen aanvallen om een verandering in hun banksysteem teweeg te brengen, kunnen ze meestal het Amerikaanse leger gebruiken. Maar wat doe je als het Amerikaanse publiek er niet van overtuigd kan worden dat dit een goed idee is? Dan gebruiken ze een groep zoals ISIS of Al Qaeda om  aanvallen te plegen om te destabiliseren. En zo zijn ze in staat om publieke goedkeuring te krijgen om Amerikaanse troepen te gebruiken met minimale weerstand van het volk.

Een van de belangrijkste doelen van ISIS was om de controle over Syrië te verkrijgen vóór het Gold team. Misschien herinnert u zich dat president Obama in 2013 een oorlog tegen Syrië wilde beginnen? Hij kreeg het bevel om dit te doen, natuurlijk, en stelde zo zijn zogenaamde Rode Lijn aan de natie voor.

399px-President_Barack_Obama
Obama – Foto: Wikipedia

Hij vertelde de wereld dat het Syrische regime gifgas had gebruikt tegen zijn eigen volk en dat dit voldoende reden was voor een oorlog. Het probleem was dat de Amerikaanse natie hem gewoon “nee” zei.

Dit was een van die verrassende momenten die zo mooi zijn om van buitenaf te zien. Wanneer de mensen van de wereld gewoon hun macht opeisen, worden de Illuminati op hun plaats gezet. Het verschil tussen die gebeurtenis en wat er gebeurde met de Brexit stemming is dat de Red Shields vrij gemakkelijk hersteld zijn van die tegenslag in verband met  Syrie.

Ze zijn gewoon van koers veranderd en kregen uiteindelijk toch hun zin. In dit geval gebruikten ze een volmacht, zoals eerder geschetst. ISIS was tot die tijd een kleine lappenpop die opereerde in Irak. Nu werden ze herplaatst. Ze werden opgewaardeerd en uitgerust en kregen een wagenpark en financiën voor een massale rekrutering.

En toen werden ze gericht op Syrië. En daarmee begon ISIS het “vuile werk” voor de Rode Schilden op te kanappen, wat het Amerikaanse leger niet mocht doen. Gemakshalve begon ISIS oorlog te voeren tegen de Syrische regeringstroepen wat Obama niet lukte.

En even later, toen het geschikt leek, werd het Amerikaanse volk aangemoedigd om ISIS als de vijand te zien en werden Amerikaanse strijdkrachten toch gestuurd om hen aan te vallen. En zo begon een nepoorlog. Amerikaanse soldaten aan de ene kant werden voor de gek gehouden om ISIS doelwitten aan de andere kant aan te vallen. Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat de macht van het Amerikaanse leger een opstandelingenmacht van halfopgeleide rekruten met veel minderwaardige wapens niet kon stoppen of zelfs afremmen? Dat komt omdat dit een zorgvuldig georkestreerde vervalsing was! Het Amerikaanse leger werd zorgvuldig georkestreerd met valse informatie en allerlei beperkingen!

Ja, er zijn nog steeds mensen gewond geraakt en gedood. Het was belangrijk dat de illusie in stand werd gehouden en noch de ISIS-strijders, noch de Amerikaanse soldaten  kregen hoogte van het bedrog. Er moesten dus een aantal echte gevechtsoperaties plaatsvinden. Maar het was niet in het belang van de Rode Schilden om een van deze strijdkrachten grote verliezen te laten lijden, dus dit werd dit tot een redelijk minimum beperkt. Al die tijd mocht ISIS haar activiteiten tegen het Syrische volk en hun regeringstroepen uitbreiden. Al die tijd werden nieuwe ISIS rekruten aangemoedigd om te geloven dat hun successen tegen de macht van de Amerikaanse oorlogsmachine het bewijs waren dat God aan hun kant stond.

En dit alles was een rookgordijn. Het eigenlijke doel van ISIS was om de Rode Schilden de controle over Syrië te laten krijgen.

Een bijkomend voordeel, vanuit het perspectief van het Rode Schild, was dat dit hen in staat stelde de Europese migrantencrisis te bespoedigen. Er werd informatie verspreid, eerst in Syrië, en daarna in bredere zin, dat een vrijbrief voor iedereen was. Namelijk, dat de grenzen nu open waren en dat migranten vrij in Europa zouden worden opgevangen. Mensen uit door oorlog verscheurde en armoedige gebieden kregen te horen dat er in Europa huizen, auto’s, banen en comfortabele levens met royale sociale vangnetten op hen wachtten. Ze hoefden er alleen maar te komen en al hun problemen zouden voorbij zijn. En de politieke marionetten van de Rode Schilden in Europa speelden mee en openden enthousiast de grenzen op een manier die geen precedent heeft in de geschiedenis van uw planeet.

Ja, wir schaffen das

266px-Global_European_Union.svg
Foto: Wikipedia

En dat is de reden waarom de migrantencrisis die Europa nu teistert, is begonnen. Begrijpt u alstublieft dat ik de schuld niet bij de migranten neerleg. Velen van hen zijn echt oorlogsvluchtelingen of komen uit zeer slechte economische omstandigheden. Wat men ook over hen mag zeggen, het zijn pionnen die misbruikt zijn in een rampzalig spel om de naties van Europa te destabiliseren. Zelfs degenen die besloten hebben om naar Europa te gaan met het specifieke en opzettelijke doel om terreur en haat te zaaien, zijn slechts pionnen. Zij zijn degenen die zich tot het uiterste inspannen, en die zichzelf door aanzienlijke ontberingen laten leiden om vervolgens hun leven te riskeren en waarschijnlijk zelfmoord te plegen, om die haat in praktijk te brengen.

Elias: in een eerdere communicatie, in het begin van de komst van vele vluchtelingen, kreeg ik te horen dat vermenging van culturen in wederzijds respect wel een goede zaak zou zijn, omdat beide kanten van de wederzijdse culturele rijkdom hun voordeel zouden kunnen doen. Maar er werd ook bij verteld dat misdadigers meteen weer zouden moeten worden teruggestuurd. En dat is, kennelijk heel bewust, niet gebeurd met alle gevolgen van dien.

Heeft u zich ooit afgevraagd wie het was die al deze migranten heeft verteld om massaal naar Europa toe te stromen? Denkt u echt dat dit een puur instinctief antwoord was op de chaos thuis? Mijn vrienden, laten we niet naïef zijn. Dit is zorgvuldig gepland, geconstrueerd en gecreëerd. En, ja, het waren de Rode Schilden die dit deden.

De strategie van het Rode Schild is om Europa te vullen met deze migranten en dan incidenten te veroorzaken die verontwaardiging teweeg zullen brengen tussen de migranten en de bewoners. Het is niet moeilijk om dat te doen. De culturele, sociaal-economische en religieuze scheidslijnen tussen de twee volkeren bieden daarvoor een rijke kans. Voeg daar een beetje hitte en een beetje wrijving aan toe en je hebt heel snel een explosie. Het plan was om hiermee een burgeroorlog in heel Europa te veroorzaken. Een klassieker in het Illuminati-spelboek is het creëren van een ramp en vervolgens het bieden van een eigen oplossing voor die ramp. In dit geval waren ze van plan om een nette oplossing te bieden. Het zal zo voor de hand liggend lijken. Het “enige voor de hand liggende antwoord” zal zijn om een Europese Defensiemacht te creëren. Eén enkel leger, bestaande uit de legers van de Europese landen, dat verslag zal uitbrengen aan het EU-politbureau. En de eerste taak van dit leger zal zijn om het geweld te beteugelen, de vrede af te dwingen en stabiliteit te brengen. En daarmee zullen de oude Europese grenzen eindelijk een kwestie van geschiedenis en formaliteit worden. De Rode Schilden zullen eindelijk de controle over Europa hebben gekregen. Eén natie. Eén munt. Eén opperste regering die niet gekozen is en geen verantwoordelijkheid hoeft af te leggen aan de mensen in Europa. Met één leger om hun wil af te dwingen. Het was een meesterlijk plan. Kwaad, zeker, maar briljant.

(wordt vervolgd)

Elias te volgen op Telegram: Elias Coaching & Healing. Link: https://t.me/elias9990

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: