Spring naar inhoud

WAKKER WORDEN

Wakker worden in deze tijd begint met te twijfelen aan de waarheid van de informatie die verstrekt wordt door regeringen, politici, instituten, wetenschappers of hun propagandakanalen: de mainstream media. De Social-Platforms, zoals Facebook, YouTube, Twitter en Instagram spelen hierin ook een grote bedenkelijke rol omdat ze alles censureren wat niet welgevallig is in de ogen van de bezitters van alle deze media, die we Illuminati, Cabal of Deep State noemen, een kleine groep van families, waaronder de Rockenfellers en Rothschilds die er een heel bijzondere agenda op na houden die we de ‘Great Reset’ of ook de ‘Agenda 2030’ noemen.

Natuurlijk zijn er ondertussen alternatieve media ontstaan, zoals deze website en vele andere sites die niet gecensureerd worden en informatie verstrekken die elders wordt doodgezwegen. In plaats van Facebook gebruiken we nu TELEGRAM of SIGNAL op onze computer en smartphone en bijvoorbeeld Bitchute in plaats van YouTube. En zo geraken we aan informatie die meestal niet gemanipuleerd wordt. Ik schrijf bewust ‘meestal’ omdat de Illuminati ook in de alternatieve media infiltreren om verwarring te zaaien. Daarom is het van groot belang om alle informatie met ons gevoel te benaderen. Onze intuïtie weet wat al dan niet juist is, we voelen wat we kunnen vertrouwen of juist niet en dat gevoel moeten we dan ook steeds volgen.

We leven in een tijd van gigantische veranderingen en die zullen uiteindelijk leiden naar een nieuwe samenleving. Naar mijn gevoel en weten zal die heel positief zijn, beter dan we nu kunnen dromen. Om in deze chaotische tijd de weg te vinden kunnen we niet meer op ons verstand vertrouwen omdat we met ervaringen worden geconfronteerd die tevoren op deze planeet nog niet zijn voorgekomen. Waar we wel op kunnen bouwen is dus ons gevoel, onze intuïtie.

Nu bestaan er ook nog andere informatiekanalen die niet gecensureerd worden en voor veel mensen nog verborgen zijn. In de Mainstream Media wordt het bestaan van buitenaardsen en de ontmoetingen met Ufo’s niet langer verborgen. Zelfs regeringsinstanties in de V.S. geven dat toe. Wat ze niet toegeven is dat er talrijke contacten bestaan tussen mensen en deze buitenaardsen waardoor er ongelofelijk veel informatie vrijkomt over hoe het leven werkelijk in elkaar steekt of over andere werelden en dimensies.

In principe kan elk mens na een bepaalde training contact krijgen met deze wezens om informatie te ontvangen van volkeren die onze technische en spirituele kennis mijlenver vooruit zijn. Met spiritueel bedoel ik niet religie of godsdienst, maar een diepe kennis van de natuur van de werkelijkheid.

Er zijn mensen hier op aarde die geboren worden met de gave om op een natuurlijke manier contact te krijgen met deze mensen op andere planeten. Deze kinderen denken aanvankelijk dat iedereen die wezens ziet die zij zien en horen, maar dat is natuurlijk niet zo. Wel kan dat worden aangeleerd. Daar wil ik het later in andere bijdragen graag over hebben. Nu gaat het mij om informatie die heel goed verklaart waarom we zo bedonderd en bedrogen worden door deze Cabal en hun handlangers, de politici en wetenschappers die gekocht zijn, gechanteerd of bedreigd worden.

Ik begrijp best dat er veel mensen zullen zijn die niet meteen aannemen wat ik hier net vertelde. En dat is helemaal O.K. Ik vraag steeds om aan eigen onderzoek te doen en niet maar voetstoots aan te nemen wat anderen zeggen. Echte vooruitgang kunnen we boeken als we over onze eigen schaduw, over de eigen structuur heenstappen en ons openen voor nieuwe en onbekende wegen die ons nieuwe werelden en inzichten ontsluiten.

Een andere benadering is om enkel te kijken naar de informatie om even los te laten waar die vandaan komt. Ik denk dat velen dan gegrepen worden door de helderheid en logica van hun verhaal en door nieuwe inzichten dan ook op een nieuw niveau wakker worden, namelijk dat er naast onze wereld en er nog andere bestaan. In mijn volgende bijdrage gaat het over informatie ontvangen vanuit de Pleiaden en wel over de achtergronden van de huidige toestand op aarde: De Illuminati en hun financieel systeem.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: