Spring naar inhoud

Kabinet kondigt jaarlijkse griepgolf aan 

corona leugens, virus bestaat niet

Wanneer je begrijpt dat de normale jaarlijkse griepgolf die rond deze tijd plaatsvindt, dit jaar de naam “Britse variant” heeft en zal leiden tot de derde golf, dan ben je weer helemaal bij.

Het is letterlijk ziekelijk als je ziet welke totale onzin er wordt uitgekraamd om het volk maar opgesloten te houden.

En daar stonden ze weer; Jut en Jil met tussen hen in de bekende doventolk. Twee psychopaten die namens het World Economic Forum van de niet zo Duitse Klaus Schwab ons land met de laatste persco weer een extra zetje gaven richting complete ondergang.

Dat de overheid totale leugens uitkraamt schijnt niet te registreren bij het volk dat thuis op de bank naar de kast kijkt die hen zeker ook in de loop van het afgelopen jaar niets anders heeft gebracht dan een totale hypnose.

Professionele hypnotherapeuten die herkennen dat hun technieken worden gebruikt door de overheid, via de gekochte media en vooral de televisie, om te hypnotiseren, waardoor niemand meer in staat is om zelf ook nog maar een beetje na te denken.

Die met open mond luisteren naar de gevaren van een Britse variant. Een Britse variant van wat?

Al bijna een jaar lang schrijven wij dat er nog nooit enig wetenschappelijk bewijs is geleverd voor het bestaan van een SARS-CoV-2 virus. Dat er nog nooit iemand in is geslaagd dit virus volgens de daarvoor geldende wetenschappelijke regels te isoleren, en via testen vast te stellen dat dit ook inderdaad een ziekteverwekker is.

Dit zijn de wetenschappelijke regels:

1. De ziektekiem moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt of plant worden aangetroffen maar niet in het gezonde dier of plant.

2. De ziektekiem moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.

3. Een proefdier of dezelfde soort plant dat met de gekweekte kiem besmet wordt, moet dezelfde ziekte krijgen.

4. De ziektekiem moet uit het proefdier of de proefplant geïsoleerd kunnen worden, en moet gelijk zijn aan de ziektekiem in het lichaam van de patiënt.

Dit is nooit gebeurd met het zogenaamde virus dat nu ons land tot complete verwoesting brengt.

Toen de Ierse autoriteiten door een groep journalisten via WOB (wet openbaarheid van bestuur) verzoeken onder druk werden gezet om aan te tonen dat het SARS-CoV virus bestaat en geïsoleerd is in een laboratorium, moesten ze toegeven dat ze dit niet konden.

Niet zo vreemd natuurlijk, want het virus is nooit geïsoleerd, zoals nu ook wordt toegegeven door de Dr. Wu Zunyou, één van de experts op het gebied van virussen en epidemieën van het Chinese RIVM.

coronavirus bestaat niet
Als dit virus nooit volgens de regelen der kunst is geïsoleerd, dan bestaat het wetenschappelijk gezien niet. Als het virus niet bestaat, dan kunnen er ook geen Britse, Zuid-Afrikaanse of Braziliaanse varianten bestaan.

Als deze niet bestaande varianten van een wetenschappelijk niet bestaand virus worden gebruikt om een land en zelfs de hele wereld, kapot te maken, dan heb je te maken met keiharde criminelen. Dan heb je te maken met handlangers van Klaus Schwab die er alle belang bij hebben om wereldwijd alles volledig kapot te maken, zodat ze dit op hun manier opnieuw kunnen opbouwen (build back better).

Kijk en luister nog eens goed naar de volgende video waar bovenstaande wederom duidelijk wordt uitgelegd.

Dat alles wat er nu gebeurt is gebaseerd op totale leugens. Leugens van een omvang die we waarschijnlijk nog niet eerder op deze planeet hebben meegemaakt.

Help alsjeblieft mee om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden uit hun hypnose. Bombardeer Rutte en De Jonge met eisen om met bewijs te komen dat het virus dat zij als excuus gebruiken om het land kapot te maken, bestaat.

En als ze dat niet kunnen, dan graag een enkeltje richting Guantanamo Bay.

Bron: Kabinet kondigt jaarlijkse griepgolf aan 

1 reactie »

  1. rutte heeft beloofd dat de “nieuwe normaal ” een blijvertje is. Zolang het klootjes volk geen zelf studie doet en leert dat bij influenza normaal duizenden doden vallen die sterven aan longontsteking of andere infecties van de luchtwegen zal het dictatortje met zijn cabaret gezelschap onzinnig management team doorgaan met deze volslagen idioterie.

    De angst voor het killer virus zit er diep in maar in werkelijkheid hebben we 2 miljoen doden op een wereldbevolking van 7600 miljoen mensen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: