Spring naar inhoud

We zijn “Het experiment”

Het Experiment….?

De mensen zijn vlug vergeten wat erop de wereld gebeurt, we zitten allemaal in de lockdown, de meeste schreeuwen voor een vaccin als oplossing, zodat men vlug hun oude leven kunnen oppikken wat al verloren zal gaan.

Ik heb altijd gezegd dat dit een crisis scenario is, die gepland is om veel doeleinden te kunnen doordrukken, waarom omdat ik vind dat de systeem corrupt is, mensen geloven er nog in het systeem omdat men alle informatie via de televisie als betrouwbaar nieuws wordt beschouwd.

Maar omdat de mensen een drukke dagelijks schema hebben, hebben ze ook niet meer de energie om dit allemaal uit te zoeken, ik heb die energie wel en we gaan de feiten eens bloot leggen wat er allemaal op deze wereld gebeurt.

We beginnen eens eerst om terug te kijken, hoelang bestaat corona nu eigenlijk, het bestaat al zekers lang al vanaf de jaren 60, lees de artikel: https://www.bbc.com/news/uk-scotland-52278716

Er zijn veel soorten varianten van Corona virussen, zie volgende website die ik al eerder plaatste: https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronavirussen

We weten ook dat corona virussen (doods)gevaarlijk kan zijn, je kan er longontsteking van krijgen, en er zelfs helaas aan overlijden maar hoeveel sterfgevallen per jaar hebben we dan globaal over de wereld,. 4 miljoen mensen sterven eraan gemiddeld, ja dat is 2 keer zoveel als de mensen sterven aan de nieuwe corona variant van Covid-19, zie volgende artikel hierover: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/110317-longontsteking-ontstaat-onder-andere-door-virus-of-bacterie.html

Laten we de kaart nog eens bij pakken van “John Hopkins Institute” en bekijk hoeveel Covid-19 stergevallen globaal zijn, zie volgende link: https://coronavirus.jhu.edu/map.html

Zoals je op de teller kijkt zijn er vanaf de Covid-19 pandemie 2,1 miljoen mensen helaas eraan overleden, nog teveel. Nu moeten we eens afvragen zoals al meerdere mensen dat doen “Is dit Pandemie niet overdreven?” Na mijn mening zekers wel, want zoals ik al eerder zei dit is een crisis scenario met vele nevenschade eraan toegevoegd, zowel economisch als gezondheid.

Waarom ineens een pandemie uitroepen terwijl er elk jaar 4 miljoen mensen globaal sterven aan aan een longontsteking? zoals ik al meerdere malen al vertelde in mijn vorige verhalen, sowieso het economische systeem kapot maken, om ruimte te kunnen creëren voor de digitale economische systeem op te zetten, zoals al bij vele mensen bekend was “The Great Reset” zoals al zekers van tevoren gepland was, zie volgende website over de strategische plannen: https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

Als je er goed doorheen gaat alles, dan kom je uiteindelijk erop uit, dat het niet hoofdzakelijk om de economie gaat maar om macht over de populatie, ik heb al eerder aangegeven met de documentaire dat de “Bank Kartels” zoveel geld hebben, dat het niet meer om geld gaat maar om macht, het volgende document voor de aankomende toekomst staat het allemaal te lezen wat men in wil gaan voeren, zie link: https://obamawhitehouse.archives.gov/sites/default/files/microsites/ostp/bioecon-%28%23%20023SUPP%29%20NSF-NBIC.pdf

Als je de energie had gehad om dit allemaal door te spitten, gaat er veel veranderen, en allemaal voor het beste van het volk wordt men in de document gepresenteerd een kans dat men in een snelle tempo er door wil voeren, er zijn over de hele wereld wetenschappelijke onderzoeken gedaan, wat men hierin wil gaan gebruiken voor de aankomende digitaal tijdperk, zoals Biotechnologie, Nano technologie, info, DNA en Data .

Zoals ik al eerder vertelde in mijn verhaal over China’s systeem daar werkt de rest van de wereld ernaar toe, macht en controle over de mensen op dit planeet, we gaan zonder aan ons te vragen ernaar toe, de volgende generaties gaan dit allemaal meemaken zie volgende nieuws bericht:

Als je hierboven hebt gezien, dan zit China in een digitaal gevangenschap, als voorbeeld in het nieuws dat een journalist de waarheid spreekt over hun digitaal dictatuur systeem, wordt meteen op de zwarte lijst gezet en kan geen kant op totdat hij een oprechte excuus aanbied dus 2+2=5 mensen.

We worden in principe gevangen en beperkt gehouden door de maatregelen die we met z’n allen ondergaan, als je de statistieken bekijkt en eens even bij stil staat, waarom die vaccins door pushen, waarom is dit zo belangrijk?

De studies over de geneeskunde is vooruit gegaan de studie over de menselijke brein is zo gevorderd dat van een science fiction film werkelijkheid is geworden, bekijk de volgende video van Dr. Charles Morgan hoever men al is:

Als ik je zou vragen doe je mee met de experimenteel onderzoek wat een risicofactor kan zijn voor inwendige schade van je lichaam zeggen we met zijn allen “NEE”, waarom moet men zoals “Steve Hoffman” vertelde onze hersens aan de technologie koppelen die al 100.000 jaar niet veranderd is, zie volgende video erover en leer ervan:

Als je de video gezien hebt dan haal je er eigenlijk al uit, dat men graag met je hersenen wil gaan experimenteren zoals aansluiten aan het netwerk van de AI, of dat men al kn zien wat jij ziet, en dat vind hij geweldig want zoals hij al zegt en Dr. Charles Morgan al vertelde de technologie is er mensen, dit wijst allemaal de richting in voor totaal controle en macht over de mensen, waarvan onze kinderen in de toekomst klaar gestoomd worden, wij van onze oude generatie zijn juist de proefkonijnen in deze tijd.

Elon Musk zoals Steve Hoffman al vertelde in de video is begonnen met het project neuralink, in eerste instantie begonnen ze met het chippen van de hersenen, maar de technologie is zo bevorderd dat men in plaats van, via de operatie een chip in je hersens implanteert, het nu kan via een injectie, zouden wij hieraan vrijwillig meewerken? de antwoord is alweer NEE.

Maar het gaat wel komen mensen 100% zoals Elon Musk al eerder vertelde over de bezorgdheid over de AI systeem die de wereld over kan nemen is dit zijn antwoord:

“If you can’t beat them, join them”.

Dit gaat nergens over mensen, dit weten velen mensen juist niet dat het eraan zit te komen, maar het komt er zeker, niks is meer logisch als je de onderzoeken gaat doen.

Velen zullen zeggen dat ze mensen konden, die Corona had gehad en helaas aan overleden zijn, en dat geloof ik ook wel 100%, maar hadden we dit al niet al ruim 60 jaar geleden al, stierven er toen ook al niet miljoenen mensen eraan.

En dat stukje is wat ik precies bedoel, dat men via de media dit als iets nieuws wordt gepresenteerd en een angst terreur neer gelegd wordt, ze hadden dit al eerder gedaan in 2001 Operation Dark Winter dat was niet de eerste want de laatste was de Clade-X in 2018 bekijk de volgende video erover:

Ze hebben dit getest op de wereld en zo geloofwaardig over gebracht dat deze simulaties een testfase was voor de wereld dat ze zekers er niet globaal ervoor klaar waren, en dat stukje had “Bill Gates” gelijk, men is er niet klaar voor en een jaar later zitten we in deze positie.

Zelfs tijdens de “Event 201” is erover besproken bekijk de volgende link daarover: https://centerforhealthsecurity.org/event201/

Als je onder aan al bekijkt van de website, ziet men al de connecties, al zou ik dit 100 keer vertellen, de mensen tegenwoordig geloven nog steeds dat deze pandemie echt is.

En ik kan ze er ook niet kwalijk over nemen, zie de volgende simulatie oefening hoe de media zo geloofwaardig over kan komen, hoe men de paniek en angst via de televisie verspreid (let op dit was in de periode van de simulatie) :

Zoals je al ziet in dat stukje mainstream en hoort “Day 6, 300 Deaths” en dan zo geloofwaardig overkomen, mensen zitten voortdurend met spanning voor de televisie, wat ik van hun kant ook zeer begrijpelijk vind.

De wereld is niet zoals mensen het geloven, en wat men via de informatie op hun schoot wordt geworpen, de wereld wordt geregeerd door de kapitalisten en ze spelen een vuil spel mensen.

Zolang men dit niet kan begrijpen of doorzien, en nog steeds het vertrouwen hebben in het systeem blijven we als een Sims poppetje naar hun pijpen dansen.

Gestuurd door leugens via de media, gaan we de wereld verkeerd begrijpen, hebben we niks geleerd dan dat elke oorlog met een leugen is begonnen, een zeer duidelijk voorbeeld de tijd van Irak’s invasie en luister goed naar naar dit persoon, want zo zit de wereld in elkaar vol met leugens: https://vimeo.com/503596197

Welkom in de leugens van 2+2=5 het wordt tijd dat mensen eens gaan begrijpen hoe de wereld echt in elkaar zit, en zoeken naar een oplossing en niet wat men via de illusie je voorspiegelt, want dit allemaal is een experimenteel fase wat wij doorgaan, voor onze volgende generatie te kunnen klaar stomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: