Spring naar inhoud

Wie is hier nou een Wappie? (Column)

“Mama!”, roept m’n dochter van 19. “Papa zit weer naar die internetfilmpjes te kijken!”. En nu niet gelijk allemaal denken dat deze papa naar filmpjes met veel bloot zit te kijken. Nee, deze papa zit te kijken naar kanalen zoals bijvoorbeeld Jensen.nl, Café Weltschmerz, Blue Tiger Studio, BLCKBX en Viruswaarheid. Oh nee toch…? Deze papa is een complotdenker!! Een Wappie!!

Voor alle duidelijkheid: deze papa is al een hele tijd (zoals ze dit in het complotdenkers-vakjargon noemen) WAKKER! Deze papa kan al heel lang niet meer kijken naar al die tv-programma’s waar de kijker continu angst wordt aangepraat en waar het de hele dag alleen maar gaat over dat ene woord: het C-woord. En dat al bijna een jaar lang!

Deze papa kijkt op het internet naar de ‘alternatieve’ media. Deze papa is wél bekend met wat er op dit moment echt aan de hand is in Nederland en in de rest van de wereld. Waarom we in deze huidige situatie zitten: ‘The Great Reset’, ‘Agenda 2030’ en ‘Build Back Better’. Komend uit de hoek van het WEF (World Economic Forum). Met oprichter Klaus Schwab die zo’n beetje alle wereldleiders in z’n broekzak heeft zitten. De WHO (World Health Organisation) en Bill Gates met z’n farmaceutische vaccinatie-industrie. De plannen die door deze groeperingen wereldwijd uitgerold worden. Het uiteraard het aloude verhaal weer: ‘Follow The Money’.

Ja…deze papa maakt zich grote zorgen over de toekomstplannen van deze ‘elite’-groeperingen. Hun plannen die er koste wat kost doorgedrukt moeten worden. En hoe, in hun ogen, de toekomstige mensheid er uit moet komen te zien. Het ‘nieuwe normaal’. En ja… deze papa maakt zich hele grote zorgen over de toekomst van zijn kinderen.

Maar… het leven gaat gewoon(?) door, want deze papa gaat tijdens de avondklok even zijn hondje uitlaten. Even de gezonde, frisse buitenlucht in en zonder mondkapje (zolang dit nog mag!). Lopend door de lege, uitgestorven straten. Kijkend naar al die mensen die opgesloten in hun (nu nog) eigen huis zitten. Onderuitgezakt voor de tv. Misschien wel kijkend naar een spelprogramma met etalagepoppen als publiek. Of kijkend naar een tv-programma met knikkerende volwassenen met daarachter juichende legopoppetjes die de wave doen…

Wie is hier nou een Wappie?

2 Comments »

  1. sience fiction is werkelijkheid geworden ! Straks alle niet gevaccineerde voorzien van een gele ster en de veiligheid is weder gekeerd. De wereld is volledig gek geworden en de politici spreken nu ongenuanceerd over build back beter. Uiteraard met een ongezond portie demagogie over de klimaattransitie. Mensen wordt wakker, Agenda 2030 en 2050 van de idioten van de VN is geen sience fiction maar een document wat uitgevoerd wordt. Als je dat leest ben je geen wappie maar een getuige van the great reset. 30 miljoen gelukszoekers richting Europa ! uw kleinkinderen zullen zich altijd afvragen waarom hebben opa en oma dit niet gezien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: