Spring naar inhoud

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die zich niet aan de corona-quarantaine houden, komen in de toekomst achter de tralies terecht, schrijft Bild. In het district Segeberg is een gevangenis ingericht voor quarantaineweigeraars.

Districtsvoorzitter Jan-Peter Schröder lichtte toe dat dit ‘een uiterste maatregel’ is voor iemand die zich niet aan de regels wil houden. Hij voegde toe dat ‘er veel aan vooraf moet gaan’ voordat een persoon in deze gevangenis terechtkomt.

Zo moeten mensen meerdere keren door de politie zijn betrapt op het onderbreken van quarantaine. Ze zullen hier vervolgens op worden aangesproken. Als dat niet helpt, heeft de rechtbank het laatste woord.

Erg ver

Mensen die naar binnen moeten, hebben sombere dagen voor de boeg: een cel van 12 vierkante meter met tegels, een houten bed, plank, tafel, stoel en mini-badkamer. Gepensioneerde politieagenten nemen de bewaking voor hun rekening. Zij moeten ervoor zorgen dat de strenge regels die er gelden, worden nageleefd: geen toegang tot de tuin en geen bezoek.

“Mocht je je in Duitsland meermalen niet aan de quarantaineplicht houden, dan ga je naar deze gezellige locatie. Ik zal geen vergelijkingen maken, maar dit gaat wel erg ver in de handhaving,” reageert ondernemer Rutger van den Noort. Opiniemaker Jan Roos voegt toe: “Als dit, net als alles, van Duitsland naar Nederland komt, richt ik per direct een verzetsgroep op.”

https://www.ninefornews.nl/duitsers-die-willens-en-wetens-quarantaine-weigeren-gaan-naar-dit-coronakamp/

1 reactie »

  1. Mutti Merkel geeft het voorbeeld voor haar slaaf Markje. Binnen twee maanden ook in het theater Nederland ! Aantoonbaar helpen avondklokken niet getuige de besmettingen in de Zuid Europese landen. Aantoonbaar werken de lock downs niet tegen verlaging van de besmettingen. Aantoonbaar werken de krankzinnige boetes niet tegen corona. Engeland met de strengste regels en hoogste boetes (tot 10.000 pond) heeft de meeste besmettingen. Kijkende naar de aanpassingen van de pcr test zijn we volgende week verlost van corona

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: