Spring naar inhoud

Je zult niets bezitten en gelukkig zijn:

Klaus Schwab werd in 1938 in nazi-Duitsland geboren. Er is weinig informatie beschikbaar over zijn opvoeding – dat wil zeggen, de mate waarin hij werd opgeleid om in de nazi-doctrine te geloven – maar wat hij ook in zijn jeugd leerde, hij is er tegenwoordig een van de meest vurige gelovigen en voorstanders van totalitair bewind;

De term ‘nazi’ verwijst naar nationaalsozialistisch, of ‘nationaal-socialisme’, en het algemene concept was fascisme – een concept dat een corporatistisch economisch systeem omvatte, een socialistisch politiek systeem en totalitair bewind.

Hoewel deze beschrijving nogal ingewikkeld lijkt, werd het concept in de jaren dertig door Wall Street en een groot deel van de Amerikaanse regering als de weg van de toekomst beschouwd. Zozeer zelfs dat ze in de jaren dertig en zelfs in de jaren veertig aanzienlijke financiële en logistieke steun aan nazi-Duitsland boden.

Na de oorlog werd slechts een handvol Duitsers vervolgd voor oorlogsmisdaden tijdens de processen in Neurenberg. Talloze anderen werden na de oorlog door zowel de Amerikaanse industrie als de regering aan boord genomen om de Amerikaanse industrie de Duitse methodologie bij te brengen.

Na de oorlog bleven nazi-concepten vele jaren onder de radar, maar de afgelopen jaren zijn ze een belangrijke kracht geworden, niet alleen in de VS, maar ook in de Amerikaanse bondgenootstaten: Canada, Australië, het VK en, met name, de basisconcepten zijn blijvend in hun aantrekkingskracht op degenen die willen domineren:

Creëer een buitengewone klasse van degenen die hooggepositioneerd zijn in zowel de industrie als de politiek; De middenklasse economisch verlammen, zodat ze niet langer de macht hebben om hun eigen levensbeslissingen te nemen.; Bied een drastisch grotere afhankelijkheid van de staat als een verademing van de economische tegenspoed die door de staat is gecreëerd; Verwijder vrijheden, in ruil voor de belofte van vrijgevigheid van de staat.
Stel een politiestaat en een totalitaire regel in om ervoor te zorgen dat het nieuwe paradigma blijvend is.

Zodra de controles volledig zijn geïmplementeerd en de bevolking afhankelijk is geworden van het nieuwe systeem, begint u de beloofde rechten te schrappen.

Het idee achter dit laatste punt is dat als de bevolking eenmaal volledig afhankelijk is van de staat, ze de macht zullen hebben verloren om bezwaar te maken of in opstand te komen als de rechten worden ingetrokken. Ze worden dan volledig gedomineerd.

Als iemand het bovenstaande menu zou lezen, zou hij natuurlijk onmiddellijk zeggen: “Echt niet!” en het programma ronduit verwerpen. Daarom, als een volk zo’n onderdrukkend regime zou worden opgelegd, zou het als voordeel aan hen verkocht moeten worden, niet als virtuele slavernij.

Adolf Hitler was er trots op te zeggen: “Maak de leugen groot. Hou het simpel. Blijf het zeggen en uiteindelijk zullen ze het geloven. “

Helemaal waar. Gelukkig werden de heer Hitler en zijn vrienden van het firmament verwijderd voordat de laatste fasen van het programma konden worden uitgevoerd.
Maar vandaag zijn de hierboven genoemde rechtsgebieden nu stevig in de voltooiingsfase van opsommingsteken en zijn ze begonnen met het aanbieden van opsommingsteken: de beloofde oplossing voor de bevolking.

En dus keren we terug naar onze posterjongen voor totalitarisme: Klaus Schwab.

Zijn bekendheid dankt hij aan zijn oprichting en voorzitterschap van het World Economic Forum (WEF). In de afgelopen halve eeuw is de invloed van het WEF uitgegroeid tot een van de belangrijkste leiders in het voorstel van een nieuwe wereldorde.

Net als bij de heer Hitler, is de techniek om het totalitarisme 201 aan de mensen van de landen in kwestie te verkopen, nogmaals: “Maak de leugen groot”.

De video van professor Schwab biedt een idyllische staat waarin mensen zich kunnen ontdoen van alle persoonlijke schulden, de politieke onrust en de sociale onrust die nu zo snel toeneemt.

De voorgestelde oplossing is dat u uw recht op bezit permanent opgeeft, in ruil voor een leven waarin er minimale verantwoordelijkheid is. De wereldregering zal u voorzien van een basisinkomen. U huurt alles wat u nodig heeft: een woning, een voertuig, apparaten, zelfs uw kleding.

Het belangrijkste is dat u, zoals te zien is aan het gelaat van de burger in de afbeelding hierboven, gelukkig zult zijn.
Er zullen geen oorlogen meer zijn. Een “handvol landen” zal de wereld coöperatief regeren. Op medische hulp hoeft u niet te wachten. “Er komt een wereldwijde prijs voor koolstofemissies”. (Hierin staat dat degenen die fossiele brandstoffen gebruiken – iedereen – zullen worden belast voor het gebruik ervan, hoewel er geen verklaring wordt gegeven over hoe dit de wereld ervan weerhoudt om binnen twaalf jaar te vergaan als gevolg van emissies,
zoals globalisten beweren.

De regering heeft de volledige controle over elk aspect van je leven, plus de taak om alle obstakels voor je geluk weg te nemen.

Klinkt geweldig. Waar meld ik me aan?

Maar als we even stilstaan en nadenken, willen we misschien een paar vragen stellen.

Om te beginnen geeft u alle rechten op bij het begin van de deal. U bent al uw bezittingen en al uw vrijheden kwijt. U bent 100% afhankelijk van de staat. Hun deel van de deal moet aan de achterkant worden afgeleverd.

Maar als je eenmaal volledig afhankelijk bent en jezelf niet langer van de deal kunt bevrijden, is er niets meer dat ze ervan weerhoudt de punch bowl te verwijderen … Oh-oh.

Alle beloofde dingen kunnen een voor een worden ingetrokken, totdat je zowel ondergeschikt als verarmd bent. Het ontbreekt je aan het vermogen om in opstand te komen of zelfs te klagen.

Generaties lang hebben politieke leiders loze beloften gedaan die nooit zijn nagekomen. Zowel conservatieve als liberale politieke leiders hebben consequent een grootse show gemaakt van onenigheid met elkaar over welke vorm van bestuur de mensen het beste zou kunnen dienen. Maar toch, op de een of andere manier, het resultaat, ongeacht welke groep theoretisch de macht in handen heeft op een bepaald moment, het is altijd een grotere, machtigere regering geweest en een bevolking die steeds meer van haar vrijheden werd beroofd – sociaal, politiek en economisch.

We bevinden ons nu op het keerpunt waarop een groot deel van de voormalige Vrije Wereld in de verleiding komt om de sprong te wagen naar de “Brave New World”.

Alle sociale, politieke en economische problemen die momenteel bestaan, zijn veroorzaakt door politieke leiders. Ze vragen je nu om erop te vertrouwen dat ze een einde maken aan die problemen.

De belofte is simpel: je bezit niets. En je zult gelukkig zijn.

Maar u hoeft zich niet aan te melden. Het enige wat u hoeft te doen is stil te zitten en de transformatie naar totalitarisme te accepteren terwijl deze zich afspeelt.

Niets is eenvoudiger.

Noot van de redacteur: het lijdt geen twijfel dat de elite gretig is om beleid te promoten zoals negatieve rentetarieven, de afschaffing van contant geld en massale migratie. Deze trends zijn in beweging en versnellen in hoog tempo.

Het begint allemaal een ramp van wereldklasse te worden … een ramp zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

De coronacrisis werd doelbewust in het leven geroepen om dit onzalige plan nog verder te versnellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: