Spring naar inhoud

Banken helpen mee om ondernemers de nek om te draaien

banken, ondernemers, einde contant geld

We weten inmiddels dat het plofkraak experiment in Nederland een groot succes is geworden en heeft meegeholpen om nog meer contant geld uit te bannen.

Nu helpen de banken hun grote leider wederom een handje mee door plotsklaps 500 automaten te sluiten waar ondernemers geld (contante omzetten) kunnen storten.

Het zal niet lang meer duren voordat de meeste kleine ondernemers in ons land zijn verdwenen. Dit, omdat het hen door overheden en banken systematisch onmogelijk wordt gemaakt om nog zaken te blijven doen.

Onderdeel van de Great Reset die nu plaatsvindt onder leiding van de ogenschijnlijke Duitse professor Klaus Schwab, is dat het midden en kleinbedrijf moet verdwijnen om plaats te maken voor de grote door hen gecontroleerde multinationals.

Daar, waar je nu nog een bruin café hebt of een broodjeszaak, komt straks een Starbucks of een McDonalds. Daar waar je nu nog kleine winkeliers hebt, komen straks meer filialen van de bekende grote ketens.

Tegelijkertijd is de nep pandemie bedoeld om het laatste deel van het contante geld op te ruimen en de banken helpen daar al langere tijd driftig aan mee.

Alles wat met banken te maken heeft wordt steeds problematischer omdat kantoren verdwijnen als sneeuw voor de zon, net zoals geldautomaten.

Nog voordat de nep coronapandemie toesloeg schreven wij al over het fenomeen plofkraak in ons land en hoe dit werd aangegrepen (gecreëerd) om zelfs automaten “openingstijden” te geven. Zo schreven wij ruim een jaar voordat de nep coronapandemie opdook, het volgende:

Het is duidelijk hoe de plofkraaktest in ons land is verlopen. Gezapig en als makke schapen slikt de bevolking de verhalen en “ziet de noodzaak in” tot het sterk beperken van toegang tot contant geld.

Zoals je ziet bij ABM AMRO hebben ze die volgende stap al genomen, slechts weken na de eerste beperkingen die ze hebben geïntroduceerd.

De volgende stap is dat als mensen accepteren dat ze 4 kilometer moeten rijden om bij een pinautomaat te komen, ze ook 6 kilometer zullen accepteren of zelfs 10. Als ze accepteren dat pinautomaten zondags gesloten zijn, dan zullen ze ook accepteren dat die zaterdags gesloten zijn. Als ze accepteren dat pinautomaten om 17.00 uur sluiten, dan zullen ze ook accepteren dat die om 13.00 zullen sluiten.

En als ze dat allemaal accepteren, dan zullen ze ook accepteren dat contant geld helemaal verdwijnt. Dit is het doel!

Nu gaat dat alles verder in een stroomversnelling om en ondernemers om zeep te helpen en om het laatste contante geld af te schaffen in voorbereiding op het nieuwe transactiesysteem van de Rothschild mafia.

Daarom zie je nu dan ook het volgende soort berichten verschijnen:

De banken in Nederland hebben vandaag met onmiddellijke ingang hun 500 automaten waar ondernemers contant geld in speciale zakken kunnen storten gesloten. Ondernemers roepen nu consumenten op om niet contant, maar met pin te betalen.

De automaten gaan op slot omdat er een nieuw soort plofkraak is, waarbij niet-ontplofte explosieven kunnen achterblijven, aldus de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Deze kunnen gebruikers, medewerkers van de bank of voorbijgangers mogelijk verwonden.

Eerder deze week vond voor het eerst zo’n plofkraak plaats. Daarbij vielen overigens geen gewonden, aldus woordvoerder Jelle Wijkstra van de NVB.

Wij hebben tenslotte tegenwoordig in ons land de filosofie dat we niet langer de misdaad bestrijden, maar datgene wat de misdaad uitlokt simpelweg wegnemen. Als je het geld weghaalt, dan is er ook geen misdaad meer is het credo.

Bovenstaande heeft natuurlijk helemaal niets te maken met misdaad, maar alles met het laten verdwijnen van contant geld. Als winkeliers hun geld niet meer kunnen storten, of nog maar heel moeizaam, dan worden ze wel gedwongen om alleen nog maar pinbetalingen te accepteren.

Naarmate er meer en meer kleine ondernemers zullen sneuvelen door de coronapesterijen van de overheid zal je toenemend grote bedrijven zien die, helaas voor u en onze veiligheid, alleen maar pinbetalingen zullen accepteren.

In het kader van de Great Reset is het dan ook niet zomaar dat er nu oproepen komen vanuit werkgevers organisaties richting overheid om maar aandelen te nemen in noodlijdende bedrijven. Dit is natuurlijk vergelijkbaar met de grote opkooprogramma’s van centrale banken. 

Alles wat privébezit zal dan uiteindelijk verdwijnen in handen van autoriteiten en uiteindeijk in de handen van de centrale banken.

De overheid zou ondernemers in de horeca en detailhandel die door de coronacrisis omkomen in de schulden kunnen bijstaan door een aandeel in die bedrijven te nemen. Dat zegt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland in De Telegraaf. „Zo hebben we dat ook bij de banken gedaan. Waarom zou je dat niet doen bij een kleinere ondernemer die nu wordt getroffen door iets waar hij niks aan kan doen?”

Niet alleen de gewone banken zijn druk bezig om te helpen het contante geld te doen verdwijnen, de centrale banken van de Rothschild mafia doen uiteraard op dat gebied het meeste werk en zijn zoals wij vorig jaar schreven druk bezig met de ontwikkeling van een digitale dollar en euro.

Nu komen ze al hypocriet uit hun hol gekropen en doen voorkomen alsof ze geïnteresseerd zijn in de mening van de burger:

De Europese Centrale Bank is op zoek naar feedback op het plan om een ‘digitale euro’ te creëren. De ECB wil weten wat burgers en bedrijven vinden van dat idee. Het zou dan gaan om een digitale tegenhanger van giraal geld, die beheerd wordt door een centrale autoriteit.

Met zo’n munt moet het makkelijker worden digitaal te betalen, aldus de ECB. ,,Een digitale euro zou een digitaal symbool zijn van vooruitgang en integratie in Europa.”

Alles om de mensen te vangen in de digitale, door electriciteit gevoedde wereld zodat ze straks volkomen hulpeloos zijn als de Rothschild medewerkers besluiten dat je geen goede burger bent geweest en daarom het recht tot toegang van je digitale portemonnee hebt verspeeld.

Je krijgt pas weer toegang als je met succes een heropvoedingscursus hebt doorlopen en als je een vaccinatiebewijs tegen corona kunt laten zien.

En ook al geloof je dat de Rothschild mafia, net als Bill Gates, die ook bij die kliek hoort, weldoeners zijn, wat doe je als je in een land als Pakistan woont en in het hele land de stroom uitvalt?

https://niburu.co/binnenland/15891-banken-helpen-mee-om-ondernemers-de-nek-om-te-draaien

3 Comments »

 1. Slechts 1 aantekening, door de negatieve rente zullen mensen hun rekeningen in saldo verlagen. Daarom heeft de roverheid het saldo in box 3 opgerekt naar 50.000 euro p.p (de vrijstelling) en beperken de banken het innen van negatieve rente tot 250.000 euro. Het grote geld zit natuurlijk onder deze bedragen want de gemiddelde spaarder heeft geen 250K en 50K is natuurlijk best een behoorlijke vrijstelling want een stelletje heeft al 100K vrijstelling.

  Als contant geld nagenoeg vervallen is of zeer moeilijk te verkrijgen zal de roverheid de limiet verlagen zodat je eerder belastingen mag aftikken en de banken zullen de vrijstelling ook verlagen totdat elke spaarrekening belast is met negatieve rente. De burger slaapt gewoon verder en laat zich leiden door onze lijders (geen verschrijving)

  De totalitaire staat is bijna rond want mensen gedogen zelfs , avondklokken, lock downs en een plicht tot het dragen van ademhalings beperkingen door het griepseizoen. Gelet op twee griep seizoenen per jaar is het logisch dat de roverheid spreekt over de nieuwe normaal.

  Weltrusten Nederland

  Like

 2. Hoi,

  Ik heb een vraag: ik klikte op een artikel van jullie om er meer over te lezen, onderaan deze brief. Maar dan kom ik op een bladzijde terecht, die zegt dat ik om verder te mogen lezen, toestemming moet geven om allerlei gegevens van mezelf prijs te geven. Plus dat mijn gegevens gebruikt en gecombineerd mogen worden voor allerlei zaken. Zijn jullie dit zelf, of wie zit hier achter?

  Met vriendelijke groeten,

  Mathilde

  Outlook for Android downloaden

  ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: