Spring naar inhoud

Hoe strenger de coronamaatregelen des te meer “besmettingen”

Steeds vaker blijkt in de praktijk dat “strenge coronomaatregelen” helemaal niets doen om het vreselijke virus te beteugelen.

Het tegenovergestelde blijkt het geval, hoe meer maatregelen, des te meer “coronagevallen” en niemand kijkt naar de meest logische oorzaak.

Een land neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en dus verwacht je dat het “aantal besmettingen” drastisch zal dalen in die gebieden.

Maar, wanneer we kijken naar een plek waar zo ongeveer de meest strenge coronaregels ter wereld gelden, dan zien we een heel ander beeld.

De coronamaatregelen in de Amerikaanse staat Californië worden dikwijls vergeleken met die in China, zo streng zijn ze. Of zoals ze zeggen: de mensen daar worden nog net niet in hun appartementen ingemetseld.

En toch, ondanks al die enorm strenge maatregelen is het land zo ongeveer het Amerikaanse epicentrum geworden voor “corona besmettingen”.

De staat Californië is op dit moment houder van zo ongeveer alle records voor wat betreft “besmettingen”, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. De situatie in ziekenhuizen is naar verluidt zo erg geworden dat er in het zuiden van de staat zelfs tenten worden opgezet om patiënten te behandelen, terwijl artsen zich nu het hoofd breken over of ze misschien de zorg op rantsoen moeten zetten.

De leiders van die staat zijn in opperste verwarring, want zij hebben toch al het mogelijke gedaan om de verspreiding van het virus tegen te gaan? Er zijn nog maar weinig dingen te bedenken die ze nog zouden kunnen doen. En toch blijft het aantal “besmettingen” in Californië exploderen.

Van de 40 miljoen inwoners zijn er inmiddels 2 miljoen besmet of besmet geweest. Dit ondanks dat scholen en kinderopvang zijn gesloten, net zoals de complete horeca.

Het aantal faillissementen onder kleine bedrijven in de staat is dan ook hoger dan in de rest van het land waar minder strenge regels gelden. Niemand begrijpt er ook maar iets van want, zo zeggen ze: “Het virus blijft maar doorrazen”.

Al die strenge maatregelen hebben ook weer tot gevolg dat de misdaadcijfers de pan uitrijzen, net zoals het aantal mensen met psychische problemen en het aantal zelfmoorden.

Sara Cody, een soort lokale vrouwelijke Jaap van Dissel zegt: “Wij hebben in onze staat te maken met een heel gevaarlijke situatie. Al onze cijfers gaan de verkeerde kant op en onze situatie is behoorlijk grimmig op dit moment. Als we een piek hebben bovenop een piek, dan zal er iets gaan breken”.

De autoriteiten zijn wanhopig op zoek naar antwoorden die ze niet hebben. Ze proberen dan wel wat dingen te verzinnen zoals mensen die illegaal bij elkaar komen, maar dat snijdt natuurlijk geen hout. Of weer andere proberen dit te verklaren door te zeggen dat de inwoners de enorm strenge maatregelen zat zijn en zich daarom niet aan de regels houden.

Gavin Newsom, de gouverneur van de staat, vindt dat er veel meer sociale druk moet komen om de mensen uit elkaar te houden. Saillant detail is dat Newsom onlangs zelf werd betrapt toen hij uit eten ging met een aantal lobbyisten. Een beetje zoals de Amerikaanse ambassade medewerker in Tanzania.

Kortom, men zoekt wanhopig naar antwoorden die er niet zijn en die ze op deze manier uiteraard ook nooit zullen vinden.

En toch moet er een reden zijn dat ondanks dat Californië een soort Chinees bewind voert met coronaregels, deze staat de nummer 1 hotspot is voor “coronagevallen”.

Wat hierna volgt mogen we eigenlijk niet schrijven, dus graag de ogen dicht als je verder leest.

Californië was ook zo ongeveer de eerste plek ter wereld waar men echt begon met 5G, hetgeen toen nog in de testfase verkeerde. Maar, het “mooie” daarvan is natuurlijk wel dat je vergelijkingsmateriaal hebt.

Het volgende schreven wij in de zomer van 2018 toen men druk aan het experimenteren was met 5G in de stad Sacramento in Californië.

Bij de brandweerlieden uit die stad zijn grote gezondheidsproblemen geconstateerd. Deze problemen ontstonden toen er nabij brandweerkazernes antennes werden geïnstalleerd voor het 5G netwerk.

Het verschil tussen 4G antennes en die van 5G is dat de signalen van 5G minder ver reizen dan die van 4G en dat er daardoor veel meer antennes op kortere afstanden moeten worden geplaatst.

Sacramento is de eerste stad in Amerika waarbij dit systeem uitgerold gaat worden, maar als de situatie daar een indicatie is van hoe het in de praktijk gaat worden, maak dan je borst maar nat.

De symptomen van de brandweerlieden tot nu toe zijn: neurologische schade, hoofdpijn, slapeloosheid, geheugenproblemen en verwarring.

De symptomen begonnen zich voor te doen vanaf het moment dat de 5G antennes werden geïnstalleerd vlak buiten hun kazernes.

Toen de brandweerlieden medisch werden onderzocht, bleek dat er afwijkingen zijn geconstateerd in hun hersenen en dat er algehele neurologische schade was ontstaan.

Toen de brandweerlieden werden overgeplaatst naar locaties waar zich geen 5G antennes bevonden, verdwenen de symptomen. Het ironische van het verhaal is dat de gemeten stralingsniveaus slechts een honderdste bedragen van wat de autoriteiten als veilig bestempelen.

We zijn nu ruim twee jaar verder en ondertussen is de staat Californië veranderd in een 5G hotspot. Een staat waar de bevolking dagelijks wordt blootgesteld aan straling waarvan niemand ooit nog de gevolgen voor de volksgezondheid heeft onderzocht.

5G in Amerikaanse staat Californië

Net zoals wij te maken hebben met een “explosie” van “gevaarlijke” Britse en Zuid Afrikaanse corona virusmutaties, die ook beiden optreden in 5G hotspots.

Maar, wij gaan die mutatie tegenhouden door allerlei andere “nog strengere” maatregelen. Wij wensen de overheid veel succes.

https://niburu.co/buitenland/15853-hoe-strenger-de-coronamaatregelen-des-te-meer-besmettingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: