Spring naar inhoud

Dit staat ons te wachten

De Chinese overheid heeft 5 G uitgerold als bewakingsinfrastructuur om met kunstmatige intelligentie burgers te kunnen ‘tracken’ en beoordelen met een score.

Dit bewakingssysteem is in 2020 drastisch uitgebreid. Ook in Nederland is men vollop bezig om zogenaamde “Smart Cities” uit te rollen. Gaan we China achterna?

Studenten in China worden gedwongen hoofdbanden te dragen die hun elektrische hersensignalen registreren. De resultaten worden naar docenten en ouders gestuurd. Ondertussen werkt de grootste smartphonemaker van China aan AI, die menselijke gedachten en emoties kan lezen. Verkoop je ziel niet aan de machine, verdedig vrijheid! Stop Censuur

2 Comments »

  1. Die detectie is al reeds lang gaande , het bedrijf dat deze functie in China uitvoert heeft een Europesche Afdeling in een groot dorp naast Luchthaven Schiphol , en de apparatuur die daar gebruikt wordt in bedrijven en andere gebieden zullen echt die data wel moeten delen met moedertje China .

    Like

  2. Misschien eens opletten in de auto. Elke weg (geen enkele uitgezonderd) heeft tegenwoordig camera bewaking ! U rijdt de provinciale weg op en het kenteken wordt gescand u rijdt de weg af en uw kenteken wordt wederom gescand. Uw tijd, uw verblijf, uw route alles is herleidbaar aan de hand van het kenteken. Onder mom van bestrijding criminaliteit vindt iedereen het best maar een weldenkend mens weet inmiddels dat de controledrift veel verder gaat. Tegenwoordig heeft na 21:00 hr iedereen een enkelband !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: