Spring naar inhoud

Hoe kan het Pfizer Frankenstein vaccin in hemelsnaam worden goedgekeurd? 

vierde industriele revolutie, mensen en machine vermengen klaus schwabMet iedere dag die voorbij gaat komen er meer horrorverhalen naar buiten over het nieuwe coronavaccin van Pfizer.

Vrouwen kunnen onvruchtbaar worden, proefpersonen sterven en nu komt er een alarmerende waarschuwing vanuit Groot-Brittannië.

Vol verwachting kijkt mainstream Nederland uit naar de komende goedkeuring van het Pfizer coronavaccin eind deze maand. Vanaf begin januari kunnen dan naar verwachting de eerste “gelukkige landgenoten” dit goedje ingespoten krijgen.

Wanneer later, misschien zelfs veel later, zal blijken dat allerlei mensen bepaalde schade hebben opgelopen dankzij dit vaccin, dan kan Minister Hugo de Jonge in ieder geval zeggen dat hij de Kamer heeft geïnformeerd omtrent de mogelijke risico’s van een dergelijk vaccin.

hugo de jonge, vaccinatie risico
Niet dat iemand waar dan ook heeft gereageerd op bovenstaande; dat komt ook pas later als het kalf verdronken is en men wanhopig zal proberen de put te dempen.

Eerder schreven wij al over de voormalig hoofdwetenschapper van Pfizer, Mike Yeadon.

Mike Yeadon, de voormalige hoofdwetenschapper van het farmaceutisch bedrijf Pfizer maakt dan ook gehakt van de “tweede golf”. Deze man die biochemicus en farmacoloog is, kan er met zijn verstand niet bij dat er zulke enorme fouten worden gemaakt door de medische adviseurs van in dit geval de Engelse overheid.

Verbijsterd kijkt hij toe hoe er op basis van “valse postieven” bewust een tweede golf wordt gefabriceerd.

Samen met een andere oude bekende Dr. Wolfang Wodarch trekt hij aan de alarm (bel) en eist bij de EMA (European Medicine Agency) dat alle verdere onderzoek met betrekking tot het Pfizervaccin onmiddellijk wordt gestopt uit veiligheidsoverwegingen.

Ze komen hiervoor met een aantal goede redenen, maar er zijn er twee die eruit springen:

De eerste is dat wanneer vrouwen dit Pfizervaccin zouden nemen, ze een mogelijk risico lopen om onvruchtbaar te worden. Dit omdat de antilichamen die worden aangemaakt door het vaccin niet alleen de zogenaamde spike eiwitten van het coronavirus aanvallen, maar diezelfde spike eiwitten bevatten ook weer syncytin-homologous eiwitten die weer nodig zijn voor de te vormen placenta in het geval van een bevruchting en opvolgende zwangerschap. Wanneer nu het Pfizer vaccin een immuunreactie uitlokt die ook deze eiwitten vernietigt, dan zouden vrouwen blijvend onvruchtbaar kunnen worden. Er zal dan ook eerst deugdelijk onderzoek uitgevoerd dienen te worden, voordat vrouwen dit vaccin kunnen nemen.

De tweede belangrijke reden is dat het vaccin bepaalde antilichamen aanmaakt die kunnen leiden tot een overreactie van het immuunsysteem. Dit is dan merkbaar wanneer degene in kwestie na de vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte wilde virus. Dat dit gevaarlijk kan zijn, is gebleken uit eerdere dierproeven, met name bij katten. In eerste instantie leek na de vaccinatie alles goed te gaan, totdat ze met het echte virus in aanraking kwamen en alsnog stierven.

Verder kwam deze week naar buiten dat twee mensen die meededen aan de test met het Pfizer vaccin zijn overleden. Het nieuws kwam naar buiten via de Amerikaanse FDA en verder werden er weinig details bekendgemaakt, behalve dat één van de twee een verzwakt immuunsysteem had.

Ook is Groot-Brittannië afgelopen week groot in het nieuws geweest, omdat zij het eerste land in Europa zijn dat daadwerkelijk dit spul inspoot bij echte mensen. De eerste gelukkige was een 90-jarige dame die voor de camera’s dol enthousiast was en de tweede winnaar was een man van 81 met de naam William Shakespeare.

En dan de dag daarna komen de Britse gezondheidsautoriteiten met een schokkende waarschuwing.

Iedereen die ooit te maken heeft gehad met een fiks allergische reacties, mag dit vaccin niet nemen. Het bizarre is dat er verder weinig details bekend gemaakt worden en dit heeft velen ongerust gemaakt, want we leven in een maatschappij waar steeds meer mensen wel allergisch voor iets zijn.

De reden dat ze deze waarschuwing geven komt voort uit dat twee mensen de dag ervoor heftige bijwerkingen vertoonden na toediening van het vaccin. Beiden bleken een geschiedenis te hebben met allergieën. Het goede nieuws is volgens de Britse autoriteiten dat ze het hebben overleefd en aan de beterende hand zijn.

Tot slot komt er nog een waarschuwing uit Nederland dat vrouwen moeten zorgen dat ze niet zwanger worden binnen twee maanden na toediening van het vaccin en ook geen borstvoeding moeten geven.

In de praktijk is het nog langer dan twee maanden, want bij de Pfizer variant moet er twee keer ingespoten worden met een tussenpoze van 21 dagen.

Afijn, mocht je desondanks ook staan te trappelen, misschien een goed idee om toch even de bijsluiter van Pfizer te lezen. Vooral dat stuk aan het eind waarin ze printen dat ze weinig kunnen zeggen over bijwerkingen en dergelijke omdat er niet/nauwelijks is getest.

Kortom, hoeveel mensen die hier allemaal van op de hoogte zijn zullen echt staan te trappelen in de eerste week van januari?

Veel politici in ieder geval niet want zij weten precies wat er aan de hand is en desondanks grijpen zij niet in in het belang van de landgenoten die zij horen te behartigen en door wie ze notabene betaald worden ook nog. Heel Den Haag lijkt verlamd en gehypnotisserd door Mark en Hugo, zoals een groot deel van de burgers in Nederland dat ook is. Maar de helderheid om zelf een vaccin te weigeren lijken ze nog wél te hebben en daarmee verraden ze heel Nederland. (Artikel gaat na de video verder met een interessante lezersbijdrage)

Hierna volgt een bijdrage van een lezer (dank!) over het biowapenkarakter van het covid-19 vaccin.

Igor Shepherd legt het militair biowapenkarakter ve covid19 vaccin feilloos bloot. Tegelijk een goede beknopte uitleg van klassieke vaccins. Igor lijkt ervan overtuigd dat ook heilzame vaccins kunnen worden gemaakt, echter hij geeft noggal wat aanwijzing dat technisch gezien het vaccinmes steeds meer ten kwade in geheime militaire research werd ontwikkeld en dat van deze kennis juist bij ontwerp v t covid19 vaccin gebruik is gemaakt.
In een lezing te vinden op yt geeft hij pikante info over het russische biowapenprogramma.

Zeer aanbevolen beknopt overzicht in een vergelijking tussen klassieke en het superexperimentele supergevaarlijke ongeteste technologie bevattende mRNA covid19 vaccin.
Ongetest geldt voor de civiele situatie, echter niet voor de militaire biologische research; de resultaten daarvan komen mondjesmaat naar buiten temeer daar experimenten decennialang in het geheim hebben plaatsgevonden. Dr Joseph Mengele is echt niet de enige geheime experimentator en je kunt je afvragen waarom hij niet in het Neurenbergtribunaal ter dood is veroordeeld, edoch vlak voor het einde vd tweede wereldoorlog in het geheim kon emigreren naar de USA om aldaar zn weerzinwekkende experimenten voort te zetten.

De russische bioweapon researcher Igor Shepherd emigreerde naar de USA. Op bovengenoemde link geeft hij een afschrikwekkende uitleg over het novovax astra zenica vaccin.  Ik heb begrepen dat t astrazeneca vaccin een adenovirus ve aap zou bevatten. Echt vertrouwen kun je geen enkele info ve big farma company. Nu komt Igor Shepherd met een analyse waarin genetische code via mRNA ve armymot met een klein doodskopje erop wordt ingevoegd in het replicatiesysteem ve menselijke cel. Weer dus een bevestiging ve allang rondwarend gerucht dat stelselmatige pogingen worden gedaan om mbv vaccines het menselijk genoom te mengen met dnabrokjes uit het dierlijke domein.

Igor legt ook de nadruk op de kwalijke rol die adjuvantia spelen bij het ontwerp v vaccins. Hoe weten wij welke ingredienten in het covid19 vaccin zitten met zekerheid? Een onafhankelijke laboratoriumvaststelling zou high onderzoekstechnieken vereisen om precies vast te stellen wat de frankensteins allemaal in elkaar hebben geprutst. Igor heeft het over meer dan dertig jaar geheime militaire research die toegepast zou kunnen zijn in dit diabolische vaccin.

Igor heeft het over een nog verdergaande overdrive die zou veroorzaakt worden door het betreffebde novovax astrazeneca covid19vaccin. Verder meldt hij ook de mogelijkheid dat het mRNA from scratch chemisch synthetisch wordt opgebouwd. Ook zie ik een bevestiging van eerdere informatie v bill gates moderna lees mode RNA dat de dnaverandering het immuunsysteem dusdanig zal herprogrammeren dat continu wellicht de rest van iemands leven bepaalde antibodies zullen worden aangemaakt. Dit lijkt mij een bruut en fataal mechanisme zonder enige connectie met een regelmechanisme v t immuunsysteem. Het lijkt mij ook een onnodig zware wijziging want antibodies behoren op initiatief v t immuunsysteem indien nodig te worden ontworpen, aangemaakt en verspreid. Na afweren vd bedreiging kan dan de aanmaak weer naar beneden geregeld worden. Ook dit wijst op een nieuw en continu overdrive gevaar van een experimenteel mRNA vaccin, feitelijk een overbelasting vd menselijke cellen mits na 1 cel alle cellen vervolgens zullen worden mRNA gewijzigd wat voor mij nog maar helemaal de vraag is of dit zal gebeuren bij iedereen!?! Er moeten downreguleringsmechanismen aanwezig zijn in ons immuunsysteem.

Daarnaast zorgt het quantum energetische en informatieveld alom ons en de aarde en in de kosmos aanwezig hoogstwaarschijnlijk voor het terugdrukken en wegdrukken van deze demonische genetische manipulatie vd mens. Zie ook Rupert Sheldrake zn morfogenetische velden. Waar je zeer zelden ivm vaccins en gezondheid over hoort komt neer op de electromagnetische blauwdruk in en om de mens die verbonden is niet alleen met het genoemde quantumveld. De verbinding tussen acht miljard mensen hun gemeenschappelijke dna wordt continu bevestigd en in stand gehouden. Hoe langzamer de vaccinatiecampagne uitgevoerd gaat worden hoe groter de kans dat deze genmanipulatie in de eerste gevaccineerde mensen gaat mislukken.
Op de website v prof Gerald Pollack over EZ water binnen alle cellen staat een registratie v d jaarlijkse biologisch waterconferentie en daarop heeft in 2019 in Duitsland een biomedicine energetisch expert gesproken, prof james l. oschmann. Hij geeft een uitstekende inleiding in de kracht v t quantum energie en informatieveld. Wij leven als mensheid in een onderlinge verbinding met alles om ons heen via een superkrachtig veld van electromagnetische aard. De militair researcher Thomas Bearden heeft hieromtrent eveneens theoretisch en praktisch belangrijke biologische principes onthuld.
We leven in een electric universe. De raketten satellieten en landmasten en kleine celantennes beogen via 56788G deze verbinding met het quantumveld te verstoren. Ik denk dat dit niet gaat lukken.

Dit alles neemt niet weg, dat er grote kans is op grootschalige ziekte en sterfte als gevolg vd covid19 vaccinaties als de gehele wereldbevolking inderdaad zou worden gevaccineerd.
Heel veel zal afhangen van de grootte en sterkte vd vaccinweigeraars.
Heel veel zal ook afhangen van de toenemende twijfel bij het onbewuste en angstige deel van de bevolkingen.
Ongetwijfeld zullen de autoriteiten die onder hoge spanning staan doorgaan met het begaan van strategische blunders.
Nu de big reset achtergrond v covid19 begint door te dringen via de alternatieve media zullen nog meer mensen het verband gaan zien tussen coronawaanzin en klimaatwaanzin.

De intenties vd powers that be zijn diep satanisch zwart. Ze willen helemaal niet het klimaat of het milieu redden. Ze willen uitsluitend de aarde verlossen van de menselijke miljardenplaag om vervolgens de aarde als globalisten helemaal voor zichzelf te hebben met een legertje compleet gemindcontrolde zhombieslaven van ca 500 miljoen. Samen met de mkultra slaven ca 1 miljoen, samen met de robotfabrieken en de cyborgs kunnen zij heel goed voor zichzelf en voor de aarde en het klimaat zorgen.
Klimaat verandering, Ceeootwee hoax, global warming als gevolg van menselijke activiteit vormen de zoveelste grootschalige big lies die met leugenachtige leuzen, verhalen en nepcomputermodellen in de massa aan de man en vrouw zijn gebracht.

Het grote probleem op deze planeet bestaat uit het global corporate business network dat elke technologische vooruitgang onderdrukt. Dit weforum Davos netwerk van ultrarijke stinkerds benut bepaalde technische vooruitgang uitsluitend voor zn eigen superego doelstellingen en vertoont toenemende minachting voor alle leven op aarde.

Alle resources voor 15 miljard mensen kunnen binnen enkele decennia beschikbaar komen mits al lang bekende technieken op alle gebieden toegestaan worden.

Ombuiging van de wereldpopulatie kan en hoort in alle openheid plaats te vinden zonder stiekum gedoe en zonder dwang.

Pharmaceutische producten kunnen we in meerderheid missen als kiespijn,

Energieproductie zonder milieurisicos behoort allang tot de mogelijkheden.

Schoon vitaal drinkwater kan zonder de grondwatervoorraden aan te tasten en te vervuilen grootschalig aan de gehele wereld worden aangeboden.

Om een nieuwe, mooie samenleving op aarde te creeren zal het noodzakelijk zijn om het rat race globalistische en babylonische schuldslaafsysteem af te schaffen samen met de wettelijke dwangbuizen die dit destructieve economische model beschermen.

Bron: Hoe kan het Pfizer Frankenstein vaccin in hemelsnaam worden goedgekeurd? 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: