Spring naar inhoud

Wat zijn de plannen voor 2021 met ons?

Het was nooit echt nodig om te twijfelen aan “de waarheid” die de NOS en andere nieuwsstations ons vertelden. Dat is helaas nu anders. Het wordt tijd dat wij, de mensen, de waarheid achter ‘de NOS en politieke waarheid’ gaan horen en kennen, want de politiek heeft momenteel een andere agenda af te werken en de NOS + NPO zijn de zenders die vertellen wat de overheid wil dat wij weten. Deze pagina zal u inzichten geven. Ze kunnen best heftig zijn helaas, maar wij moeten dit weten. Samen kunnen we deze oorlog tegen de ‘gewone mens’ namelijk stoppen!

Wij staan op een cruciaal punt in de geschiedenis. Het punt dat het bestaan als mens, in de vorm zoals we die nu kennen, met emoties, keuze vrijheid, de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen bedreigd wordt. The 4th industrial revolution noemt Klaus Swab van het WEF (World Economic Forum) het. Door enorme technologische mogelijkheden en belangen van mensen die de macht hebben hier op aarde, in combinatie met diverse wereldproblemen, zijn meerdere partijen met een wereld veranderend plan gekomen. Dat plan wordt momenteel uitgevoerd. Wij horen hier via onze mainstream media kanalen niets over. Maar de impact die het op onze manier van leven heeft is enorm groot. Wij MOETEN en hebben recht om te weten wat er speelt!

AGENDA 21/ AGENDA 2030


Dat de politiek er voor ons is, was zeker het geval. Vanaf 1992 is daar langzaam verandering in gekomen. 193 landen hebben destijds een handtekening onder een globalistisch, wereldwijd plan *1 gezet,
AGENDA 21. Het plan is bedoeld om de wereld te verbeteren in de eeuw 2021. Flora & fauna herstellen, luchtverontreiniging aanpakken, klimaat verbeteren etc.. De leiders van dit wereldwijde plan hebben in 2015 een rapport met oplossingen opgesteld waar zij 17 grote wereldproblemen benoemenEen deel van deze doelen willen zij al in 2030 gerealiseerd hebben. Dat wordt beschreven in AGENDA 2030

*1 deze link staat op bitchute, een alternatief voor youtube, vandaar dat er bij openen aangegeven wordt dat het onveilig kan zijn, maar dat is niet zo! Zo werkt youTube mee aan het creëren van een eigen waarheid

In eerste instantie klinkt dit als een geweldig idee. Totdat nu langzaam maar zeker duidelijk begint te worden, dat de bedenkers van dit plan (zie hierboven) het met de wereld goed voor hebben, maar niet met ons als mens. Zij wijzen ons (de gewone mens) als schuldigen aan voor alle wereldwijde problemen. Vanaf 1992 worden alle wereldleiders die deelnemen aan deze congressen dan ook verteld dat WIJ de oorzaak van het vernietigen van de aarde zijn. De wereldbevolking halveren en het overgebleven deel vaccineren blijkt de oplossing voor 14 van de 17 problemen.

Een medaille heeft 2 kanten, het klopt absoluut dat ‘gewone’ mensen kopen, eten, wensen en nooit genoeg hebben. De andere kant is dat wij ook altijd beantwoord worden op onze wensen. Er komen altijd weer nieuwe uitvindingen en verleidingen en er staan altijd mensen op die beweren dat zij de oplossing hebben, denk aan medicijnen die ergens toe dienen, maar ook massaal uit geplast worden en rioolwater vervuilen of de vele andere verontreinigende producten. Het lijkt onbegrensd. Alle oplossingen schijnen maar te mogen. Er lijkt geen rem op wat kan en mag. Ongeacht de vervuiling. Denk aan de accu’s van de Tesla. Welk orgaan gaat deze rem zijn. Wie zegt genoeg is genoeg?

 • Wie gaat mensen zoals Elon Musk van Tesla tegenhouden? Naast zwaar vervuilende accu’s, plaatst hij het heelal vol met satellieten.
 • Wie gaat grote farmaceutische bedrijven stoppen, die zwaar verontreinigende geneesmiddelen of vaccinaties ontwikkelen om erge ziektes te ‘genezen’ of voorkomen, terwijl de oplossing in het veranderen van verkeerde leefstijl ligt.
 • Wie gaat Bill Gates stoppen als hij in de mens, via COVID 19 vaccinaties, nanobots wil implanteren, die ons 24/7 monitoren. Deze nanobots kunnen voor diverse vlakken een doel dienen bijv. het gezondheidsvlak, maar ook voor automatische betalingen en andere digitale zaken. Transhumanisme heet dit. Vele grote bedrijven ondersteunen deze technologie. Zie voor meer info de link van nanobots. Het gevaar hiervan is: de maximale controle en macht die bedrijven over ons krijgen.
 • Wie stopt de druk die uitgeoefend wordt op de snelheid voor het maken van dit vaccin met een totaal nieuwe mRNA technologie. Terwijl er slechts 0,02% van ons erg getroffen is en geen 3,5% wat aanvankelijk gedacht werd en waar een pandemie voor uitgeroepen mocht worden. Dit vaccin zal ons auto immuunsysteem beïnvloeden, waardoor wij een stukje afstand van ons eigen vermogen doen om met virussen te dealen. Luister hier naar de haken en ogen.
 • Wie gaat de Rockefeller en de Rotshild familie tegenhouden? De bijna machtigste families ter wereld. Zij hebben beide belang om ons te chippen en te controleren. Uit oogpunt van de Rockefellers (big oil) maken wij hun wereld kapot, onbeperkt reizen en maar gaan en staan waar wij willen bevalt hun helemaal niet. Uit oogpunt van de Rotshild familie (bankers), de grondleggers van het banksysteem, willen ze weer volledig controle over de cashflow. Landen hebben gigantische schulden en dit moet stoppen. De link bij nanobots geeft hier ook wat verdieping in.

The great reset – vaccinatie –
einde vrijheid!

THE GREAT RESET is de enige manier om de wereld te redden. Althans, dat heeft Klaus Swab van het WEF de wereldleiders van alle deelnemende landen in de afgelopen decennia doen geloven. Voor een grote reset zal alles in moeten storten. Economieën moeten stuk, mensen moeten schulden krijgen, mensen moeten bang worden, want alleen dan zullen ze volgen. Hoe dit uitgevoerd moet worden is al in 2010 beschreven in een draaiboek The Rockefeller playbook. Andere naam is: Lockstep scenario.

Dit scenario wordt nu uitgevoerd.

Het scenario met de te behalen doelstellingen heet AGENDA 2030. In 2030 wil het WEF de substainable goals behaald hebben, moet the great reset voltooid zijn, zullen wij allen gevaccineerd moeten zijn, zal ons COVID paspoort werken, zal onze betaling wereldwijd via onze persoonlijke chip lopen en zullen wij (de westerse landen met Australië, New Zeeland, Canada en the US) een groot, soort van communistisch rijk zijn, bestuurd door de UN.

COVID 19, deze PANDEMIE is het startpunt voor THE GREAT RESET! Het is niet toevallig dat COVID 19 zo goed als in januari 2020 begonnen is. Dit killervirus moet ons omwille van de great reset namelijk laten geloven dat een vaccinatie de enige oplossing is. Hugo de Jonge vertelt ons dit ook keer op keer (indoctrinatie). Alleen een vaccinatie zal ons beschermen tegen dit killervirus, wij moeten de regels strak blijven volgen. Alleen het strak volgen van de regels zal ons redden. Maar in feite moeten we bang blijven, om straks zonder al te veel protest, dat vaccin te nemen, waarmee wij allemaal gechipt zullen worden en onze vrijheden kwijt zullen zijn. Wij zullen nooit meer terug naar normaal gaan als we dat vaccin nemen.

Fascistische technieken uit de 2e wereld oorlog worden momenteel gebruikt om ons alvast te laten wennen aan het beperken van onze vrijheden.

Even tussendoor: Wat mij voor nu het meest verontrust in dit plan/ scenario: als wij niet genoeg meewerken, komt Bill Gates in februari met een Sars-cov-hiv-mers virus (zie 2.48 van deze uitgelekte agenda 2030 voor de komende tijd uit Canada of deze link). Naar verwachting 30% hogere slachtoffercijfers.
Hoe ze dat HIV in het virus willen krijgen? Misschien via de huidige griepprik (je schijnt 6x zo besmettelijk te zijn na een vaccinatie vertelt Robert J Kennedy jr die al jaren onderzoek naar vaccinaties doet), of de vaccinaties die ze vanaf december al willen geven?

De 4e industriële revolutie,
geen emoties meer voor ons

Zo noemt Klaus Swab ons nieuwe aankomende leven (vanaf 12 minuten in de link van de great reset). Bill Gates (en diens vader en opa) allergrootste droom, het perfectioneren en digitaliseren van de mens. Een mens met wiens brein je technologieën uit kunt proberen. Een mens die zichzelf kan upgraden via de cloud . Maar die daarvoor liefde en genegenheid zal opofferen. Geen gevoel meer zal hebben, emotioneel afgestompt zal zijn. Leeft in zijn hoofd en een lichaam als een machine (legendarische speech Charlie Chaplin) zal hebben. Geen verdriet meer zal kennen, geen persoonlijke talenten zal kunnen ontwikkelen, geen blijheid meer zal ervaren als een baby geboren wordt. Geen skills hoeft door te geven aan zijn kinderen, daar deze zichzelf kunnen upgraden middels software. Al dat wat ons mens maakt, met ons gevoel, onze recht op vrijheid, zal langzaam maar zeker verdwijnen als we eenmaal gechipt zijn.

Dit is toch niet wat WIJ willen!

Wij willen onze emoties niet opofferen.
Wij zijn geen pionnen voor hún dromen.
Hoever laten WIJ het komen?

Wij hebben rechten als mens. Deze staan in onze grondwet. Wij zijn uniek omdat we lief kunnen hebben, omdat we ons kunnen verbinden, kunnen houden van elkaar.
Veel wereldproblemen worden juist veroorzaakt door mensen als de Rothshilds, die oorlogen (ook North and South in Amerika, Irak en Iran en Vietnam) financieren, die wereldleiders tegen elkaar opzetten om er zelf beter van te worden. Vergeet George Soros niet, die landen als de UK bijna failliet heeft laten gaan met zijn kletspraatjes. Mensen als Bill Gates en dr. Fauci, die hele werelddelen (Afrika en India) verminken met vaccinaties. Die jaarlijks voor biljoenen vliegen voor hun zogenaamd belangrijke vergaderingen om de wereld te redden. De Biden foundation die miljoenen voor kanker ophaalt, maar uitgeeft aan dure salarissen voor personeel en onkosten.

Wij zijn niet de mensen die de wereld kapot maken! Wij zijn gelukkig met onze kinderen, wij worden gelukkig van elkaar. Wij zijn niet racistisch! Racisme is een techniek die elke keer weer gebruikt wordt. George Soros is sponsor van Black lives Matters. Hij financiert zwarte actie groepen die agressief racisme bestrijden waardoor er meer verdeel en heers ontstaat en meer mensen tegen elkaar op gezet worden. Deze racisme techniek wordt nu ook toegepast bij jong Forum voor Democratie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is griep-ook-geen-vaccin.jpg

Het wordt tijd dat wij, de gewone mens, de werkelijkheid gaan zien.
Dat we wakker worden.
Dat we onze stem laten horen.
Dat we deze technieken stoppen.
Dat de media weer eerlijk nieuws gaat verspreiden, i.p.v. belanghebbend nieuws. Wat ZIJ willen dat wij horen, om ons te sturen en dingen te laten geloven die in hun voordeel werken.

Wij een steeds groter wordende groep mensen in binnen en buitenland gaan ons uitspreken. Wij willen antwoorden van onze ministers!

 • Waarom horen wij hier in Nederland niets van alle wereldwijde demonstraties?
 • Waarom horen wij niets van de verwachte schade door deze COVID vaccinaties?
 • Waarom zouden onze experts objectief zijn? Terwijl ze allerlei zakelijke of persoonlijke belangen hebben (PCR; Marion Koopmans heeft gelogen over deze test) (functies bij en met belanghebbende organisaties, Hugo de Jonge en zijn broer Martinus de Jonge, Jaap van Dissel)?
  Of juist geen belangen meer hebben zoals de oud Directeur van Pfizer (farmaceutisch bedrijf van de Rockefellers) die ons nu meedeelt dat een vaccin niet nodig is, want de pandemie voorbij is
 • Waarom is onze media eenzijdig in berichtgeving en bepalen zij wat wij wel en niet mogen weten?
 • Waarom liegt de overheid over veel dingen tegen ons! Waarom praten ze nooit over de punten op deze pagina? Luister eens naar kamer debatten van Mark Rutte en Hugo de Jonge, hoe ze hypnose technieken gebruiken als ze op de dinsdagavond ons weer mogen toespreken, hoe ze continue vragen van andere politici omzeilen etc.

Zoals je hier kunt zien, ligt Mark zijn hart in Europa en niet meer bij ons. Het zal een grote klap voor jullie zijn, dat onze minister Rutte, samen met Hugo en Fed en meerdere kamerleden ons dit allemaal aan doen (en geloof mij, zij nemen echt geen vaccinatie!)
Zij hebben ons land verkocht aan dit plan. Ook onze politiek gelooft dat alleen een vaccinatie het enige is wat de wereld gaat redden! Miljoenen betalen wij jaarlijks voor dit plan, waarvan wij niet eens wisten dat het bestond, tot nu.

Het is tijd dat de waarheid boven water komt!

Wij hebben mensen nodig om vragen te stellen aan de politiek. Om deze situatie mee te bespreken. Om de gevolgen hiervan te kunnen overzien. Om ons erop voor te bereiden. Ik wil niet dat mijn kinderen langzamerhand steeds minder emoties zullen kennen door elk jaar maar weer vaccinaties en andere rommel ingespoten te krijgen voor iets, wat qua sterftecijfers niets anders dan een griep is (met een gemiddelde overlijdensleeftijd van 83).

Wil je meer informatie, of wil je ook antwoorden? Sluit je aan bij een van de wakkere groepen in ons land. In bijna elke plaats zit er wel 1. Laat je informeren over wat er werkelijk gaande is. Wij hebben 1000-den bewijsstukken (in deze tekst zijn slechts enkele gepubliceerd) en wetenschappelijke publicaties waaruit blijkt dat wij op heel veel vlakken voorgelogen worden. Wij zeggen, STOP DE ALLERRIJKSTEN!

Wij zijn met meer. Wij kunnen deze leugen stoppen. Help ons deze leugen te stoppen. Power to the people!

Zie hier enkele van de demonstraties uit andere landen, waar mensen WEL weten wat er gaande is!

https://www.youtube.com/embed/RnCJcxQtqyU?feature=oembedAmersfoort 28 november. Wordt dit ons nieuwe normaal?

https://www.facebook.com/MartinCostelloUK/videos/430027714660786/

Duitsland 29 november. Geweldig. Kippenvel.

In Denemarken hebben 1000-den mensen 9 dagen lang met potten en pannen voor het parlement gedemonstreerd om de verplichte vaccinatie wet van tafel te vegen. Met succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: