Spring naar inhoud

Het plan achter de pandemie

Ik verbaas me erover dat er zo weinig onderzoek gedaan wordt naar wat er écht in Nederland en de rest van de wereld aan de hand is.
De meeste mensen slikken de berichten van de NOS nog als zoete koek en denken dat MarK Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn.

In 2007 hebben 179 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO.
Een groot plan waar nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan.

Event201 planned pandemic exercise
Bill Gates oefende voor een globale coronavirus pandemie
Enkele maanden voor de coronavirus pandemie organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘coronavirus pandemie oefening’.

Op het grote scherm in het auditorium zie je de tekst afgedrukt: ‘We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt’. Deze pandemieoefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak. Organisatoren waren de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de John Hopkins University.

Event 201, oktober 2019 New York, de voorbereidingen / oefening voor de pandemie !

Regeringsleiders van over de hele wereld doen financiële toezeggingen aan GAVI (the vaccine alliance) ! Minister president Rutte spreekt op 1:56:16 in deze video ! https://www.youtube.com/watch?v=fG-td1DwZMw

Kabinet Rutte 3 voert op nationaal niveau Agenda 2030 in: de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties, die zonder enige burger-inspraak zijn ondertekend in 2015. Climate Action  De Klimaatwet) is daarbij SDG-doel 13. Genderneutraal is doel 5.

Die agenda heette voorheen Agenda 21. Dat is de VN-ontwikkelingsagenda voor de 21ste eeuw die in Rio de Janeiro in 1992 (Rio Earth Summit = Aardetop) werd vastgelegd. Maar het jaar 2100 lag zo ver weg. Dus schoven ze de deadline in 2015 naar 2030.

Agenda 21 kwam voort uit de Brundtland-commissie (Our Common Future) voorgezeten door Noors premier Gro Harlem Brundtland (tevens Internationaal Socialist). Die commissie (met oa Maurice Strong) kreeg VN-mandaat dankzij een VN-resolutie in 1984 (…).

Namens wie spreekt Kaag?
En is het dan vreemd dat WHO-baas Tedros in april dit jaar zei dat hij een goed gesprek had gehad met Kaag en dat ze nog eens 100 miljoen euro had toegezegd voor de bestrijding van corona?
Minister Kaag zit in het kabinet, maar adviseert tegelijkertijd de WHO. Namens wie spreekt zij? Namens Tedros? Of namens Gates? Ze spreekt in ieder geval niet namens het volk.

In april vorig jaar gaf koningin Maxima een toespraak over het ontwikkelen en digitale identiteitsbewijzen.
Wat steekt hierachter? In januari 2019, enkele maanden voordat Maxima haar speech hield, stelde miljardair Bill Gates voor om burgers op grote schaal te laten volgen door de overheid. Hij schreef op zijn blog Gates Notes: “Een identiteitsbewijs kan het leven van ’s werelds armste en meest kwetsbare mensen helpen verbeteren.”

De Rijksvoorlichtingsdienst kondigt aan:Nieuwsbericht | 01-10-2020 |
Koningin Máxima houdt online toespraak over het belang van digitale identiteitsbewijzen

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt woensdag 21 oktober een digitale keynote toespraak bij het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’ van programma Identification for Development (ID4) van de Wereld Bank Groep. Zij doet dit in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) en marge van de virtuele jaarvergadering van het IMF en de Wereldbank.

POSITIVE ID
Making the world’s invisible people, visible
An ID can help improve the lives of the world’s poorest and most vulnerable people.
By Bill Gates| January 29, 2019
Doelde hij hiermee op een identificatie- en volgsysteem.

Deze linken geven de info, over agenda21 en agenda2030
https://www.alwareness.org/agenda-21-het-geheime-plan…/
https://sustainabledevelopment.un.org/…/21252030…
https://www.stopworldcontrol.com/gepland/?fbclid=IwAR2l6qOQAOnFty10wbrOSBX8QsXg4kybzcJY5Ivss_EE2H9N3rT1sYC3a4I
https://vigilantcitizen.com/latestnews/bill-gates-calls-for-a-digital-certificate-to-identify-who-is-vaccinated/

Waarschijnlijk heb ik je niet aan het denken kunnen zetten, maar zo ja, connect the dots en trek je eigen conclusies.

Agenda 21 “Het geheime plan voor de aarde”

5 Comments »

  • Het is toch raar dat overal ter wereld de zelfde maatregelen worden getroffen? Dat er niets gedaan wordt om onze gezondheid te bevorderen maar dat er alleen maatregelen genomen worden die uiteindelijk onze gezondheid en samenleving schade toebrengen . De jonge zegt dat ongevaccineerde mensen straks benadeeld zullen worden. Hoe gaan ze dat straks controleren? Door een controle systeem dat ons overal in de gaten gaat houden en wat electronisch de toegang regelt . We worden gechipt en de 1,5 mtr gaat zorgen dat de apparatuur daarvoor goed gaat werken .
   Lees het boek van George Orwell. “1984” maar eens . Daarin wordt precies beschreven wat er nu gaande is .
   Het gaat niet om een virus , wat overigens niet dodelijker dan de griep, naar om totale controle .

   Like

  • Mee eens. De mensen zijn teveel met doemdenken bezig. Het valt beste mee. De soep wordt niet zo heet gegeten als die wordt opgediend.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: