Spring naar inhoud

Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.
 

Met deze 21 minuten durende video van Dr Madej luidt zij de alarmbel voor de wereld die naarstig een vaccin wil tegen het covid-19 virus. Uit haar onderzoek blijkt dat dit vaccin geen normaal griepvaccin is, maar een compleet nieuw type. De hierin gebruikte technologie kan de manier veranderen hoe we leven, wie en wat we zijn.

Genetische modificatie

Een van de fabrikanten is het bedrijf Moderna van oprichter Derek Rossi. Deze man was succesvol in het reproduceren en het veranderen van de functie van een stamcel met wat aangepaste RNA. Hij maakte het genetisch gemodificeerd. Rossi bewees volgens Carrie dat je genetisch iets kan modificeren door met aangepaste RNA te werken.

Op dit concept stichtte hij Moderna. Het bedrijf heeft nooit eerder vaccins noch geneesmiddelen gefabriceerd. Recent was het bedrijf in het nieuws omdat het razendsnel het vaccin ontwikkelt. Binnen een half jaar is het al in fase 3 van de ontwikkeling. Terwijl deze normaal in totaal vijf tot zes jaar duurt.

Echter gebaseerd op dierproeven waar deze technologie getest werd bleek dat je kan verwachten dat de kans op kanker toeneemt, genen muteren en er ook een toename van auto-immuun reacties is.

Micronaalden

Het idee is om een pleister te gebruiken dat naar de patiënt kan worden gestuurd. Deze brengt het pleister aan op de hand en voila je bent gevaccineerd.

In de pleister zitten namelijk kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antibodies moet maken voor een verbeterde T-cel respons.

Transfectie

Volgens Dr Madej is echter het probleem ‘transfectie’. Dit is een manier om genetisch gemodificeerde organismen te maken. Kijk zegt ze, naar gemodificeerde aardappelen, deze zijn niet zo gezond als de originele.

Dus nadat wij genetisch gemodificeerd zijn zullen we niet zo gezond meer zijn als voorheen.

De vaccin producenten hebben verklaard dat het vaccin ons DNA niet zal veranderen. Volgens de dokter is dit onwaar. Transfectie kan een tijdelijke verandering in je cel teweeg brengen of het kan een permanent deel van het genome worden. Het kan permanent of tijdelijk zijn, voorlopig zullen we dit niet weten omdat dit over een aantal jaar pas kan worden vastgesteld.

Patent

Dus concludeert Madej, we hebben iets dat ons genome kan veranderen, maar wat is het effect daarvan?

Het is een synthetisch stukje DNA of RNA. Synthetisch wil zeggen ‘niet natuurlijk’. Alleen op synthetisch RNA of DNA kan de maker een patent aanvragen. Dat wil zeggen dat het eigenaren heeft. Voor ons als mens kan dit betekenen dat anderen delen (die genetisch gemodificeerd zijn) van ons in eigendom krijgen.

Maar volgens Carrie Madej’s schokkende verhaal blijft het niet daarbij.

Luciferase enzym

Zoals we gezien hebben zit het luciferase enzym in de hydogel. Dit kan licht produceren. Het zit onder je huid waar je het niet kunt zien. Dankzij luciferase kunnen ze zeker weten dat je gevaccineerd bent en dat de transfectie succesvol was.

Door met een mobiele telefoon over de huid te gaan kan een app een digitale code lezen of iets dat identificeert dat je de injectie hebt gekregen. Het geeft de mens dus een ID, een nummer of een barcode, en dergelijke.

Hydrogel

Het hiervoor benoemde hydrogel is ontwikkeld door het Amerikaanse leger volgens Madej. Hydrogel is nanotechnologie, dit biedt de mogelijkheid een verbinding te leggen met Artificial Intelligence. Het gevaccineerde menselijke lichaam kan dus verbonden worden met bijvoorbeeld een smartphone, de cloud, enzovoort.

Nadat de verbinding tot stand gebracht is, blijft deze permanent aanwezig, 24 uur per etmaal, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.

Dr Carrie Madej waarschuwt dat dit direct onze autonomie en privacy kan veranderen, inclusief onze vrijheden.

Je emoties, je nutriënten in je lichaam, maar ook of je drugs gebruikt, ja bijna alles wat in je lijf omgaat kan als data worden verzameld en doorgegeven. Denk ook aan het gedrag, of het beïnvloeden van de stemming.

Op deze manier is de informatie niet alleen te versturen, maar ook te ontvangen.

Waarschuwing

De dokter vertelt dat ze veel verkeerde dingen in dit vaccin ziet waarover niets gemeld wordt in de massa media.

Ook vindt ze het vreemd dat het militaire apparaat betrokken is bij de ontwikkeling, naast de Bill en Melinda Gates Foundation. Gates komt uit een familie die voor Eugenics is (bevolkingscontrole). Er zouden te veel mensen wonen op de planeet. Ze zegt dat het belangrijk is om dit te weten. Bill heeft namelijk gezegd dat met een ‘goed’ vaccin de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kan afnemen.

Door genetische mutaties te gebruiken door middel van transfectie is het mogelijk volledig een soort op aarde uit te roeien. Ze stellen bijvoorbeeld voor om muskieten in Afrika uit te roeien.

Carrie waarschuwt als we dit met een insect kunnen doen, dan kan dat ook met een dier of met een mens.

Doordat de Amerikaanse fabrikanten van het vaccin geen enkele aansprakelijkheid hebben voor welk ongeval de patiënten dan ook oplopen na injectie hiervan, ontbreekt er dus ook een beloning om het veilig te maken!

Hoop

Gelukkig kan de dokter de lezer een stukje hoop bieden.

De overheid (Amerikaanse en Nederlandse?) kan geen vaccin verplichten als er tevens een werkend middel bestaat tegen covid-19.

Dit verklaart dat dokters volgens Madej wereldwijd worden gecensureerd over behandelingen of preventie van covid-19.

Zoals we in Nederland al hebben gezien en wat Dr Cahill ook aangeeft is dat covid prima met HCQ te bestrijden is. Een conclusie die huisarts Elens ook al getrokken had en daarna werd aangevallen door het RIVM.

Dr Carrie Madej

Dr. Carrie is medisch directeur van de Phoenix Medical Group of Georgia, waar ze een full-time praktijk heeft in interne geneeskunde.
Meer info over haar vind je hier

Rob Vellekoop, 30 oktober 2020

Bron: Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen – De Lange Mars Plus

3 Comments »

  1. Dr Carrie Madej was vroeger Kelly van der Veer. Maar omdat Kelly transseksueel is kon ze gemakkelijk na het nemen van het Covid vaccin met behulp van haar smartphone worden omgebouwd tot Carrie Madej.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: