Spring naar inhoud

Nederland heeft handboek DDR ontdekt

Nederland, de nieuwe DDRBij een nep pandemie waarbij de bevolking op grote schaal wordt voorgelogen is alles wat naar waarheid riekt dodelijk voor de machthebbers, zoals een écht gevaarlijk virus.

Het zal dan waarschijnlijk ook niet lang meer duren voordat er een verbod komt om nog langer als virusontkenner door het leven te gaan.

Nog steeds kan niemand de volgende vraag beantwoorden:

Waarom zijn er door organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Amerikaanse Center for Disease Control of de Nederlandse RIVM nooit enige pogingen ondernomen om op een wetenschappelijke manier vast te stellen dat we te maken hebben met een nieuw en naar zij zeggen gevaarlijk virus.

Iets dat ook auteur Gary Barnett zich afvraagt en die dan ook terecht stelt dat wanneer ze dat wel gewild hadden ze dit hadden moeten doen via de bekende postulaten van Koch.

Hier nogmaals de postulaten:

1. De ziektekiem moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt of plant worden aangetroffen maar niet in het gezonde dier of plant.
2. De ziektekiem moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.
3. Een proefdier of dezelfde soort plant dat met de gekweekte kiem besmet wordt, moet dezelfde ziekte krijgen.
4. De ziektekiem moet uit het proefdier of de proefplant geïsoleerd kunnen worden, en moet gelijk zijn aan de ziektekiem in het lichaam van de patiënt.

Zoals ook Barnett zegt, bovengenoemde stappen zijn eenvoudig genoeg en toch zijn ze vermeden. Niet zo vreemd dan, dat mensen wantrouwig worden.

In ons land worden mensen die bovengenoemde soort vragen stellen virusontkenners genoemd en zoals iedereen weet moet je niet omgaan met virusontkenners want voordat je het weet ben je zelf ook besmet. Met het ontkenningsvirus dan wel te verstaan.

In een open en normale maatschappij zouden mensen die kritische vragen stellen worden omarmd, omdat iedereen er uiteindelijk baat bij heeft als er vanuit verschillende invalshoeken naar iets wordt gekeken.

Dat dit echter niet wordt getolereerd zegt al meer dan genoeg over de achterliggende motieven van “de pandemie” en ook over dat die allesbehalve zuiver zijn.

Zo kennen wij in ons land sinds enkele maanden een tegenhanger van de normale gecontroleerde kranten zoals de Telegraaf en het AD die niet gecontroleerd is en dus een ander geluid laat horen. Het volgende is wat ze zelf zeggen:

Gezond Verstand is een onafhankelijk blad, opgericht in augustus 2020, en verschijnt elke twee weken in een oplage van 100.000 exemplaren.

Gezond Verstand is een blad voor iedereen die objectief en waarheidsgetrouw geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in de wereld. Een blad met serieuze, kwalitatief hoogstaande journalistiek ter bevordering van een burgerschap met gezond verstand.

Wel heel knap hoe ze dat hebben gedaan en ook wij hebben geen idee hoe ze zoveel geld bij elkaar hebben weten te krijgen om een dergelijke operatie van de grond te tillen, maar ze zijn er wel:

Oprichter is de 79-jarige Karel van Wolferen, voormalig correspondent Oost-Azië voor NRC Handelsblad en emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Van Wolferen is een uitgesproken tegenstander van het coronabeleid en stelt dat er sprake is van een kunstmatige pandemie. Hij presenteert Gezond Verstand als een blad dat ‘objectief en waarheidsgetrouw’ lezers informeert met ‘hoogstaande journalistiek’.

Gezond Verstand is onder andere te koop bij Bruna en dat zet Nederland op stelten:

De fysieke verkoop van de tweede editie van Gezond Verstand, een huis-aan-huisblad dat beschuldigd wordt van het verspreiden van complottheorieën, zorgt de afgelopen dagen voor opschudding. Diverse Tweede Kamerleden vinden het onbegrijpelijk dat reguliere boekwinkels het omstreden tijdschrift woensdag in de schappen leggen. Audax, het moederbedrijf van Bruna en AKO, beroept zich op het recht van het vrije woord en stelt zich aan de regels te houden.

Alleen al bovenstaande paragraaf in het AD is werkelijk te zot voor woorden. Het is net of we in de DDR wonen waar een centraal comité wel even zal bepalen wat mensen wel of niet mogen schrijven/lezen.

Het doet er ook niet toe wat er in het blad staat. Als er mensen zijn die hem kopen dan is het sowieso interessant voor een deel van het publiek anders zouden ze het niet kopen en als Bruna het wil verkopen, waar bemoeit een ander zich dan mee? Het blad is op geen enkele wijze in strid met de wet.

Maar, nee dit is de DDR:

‘Het verspreiden van desinformatie verpakt onder de noemer ‘gezond verstand’ heeft niets met journalistiek te maken’, briest Lisa Westerveld (GroenLinks) op Twitter. In de tweede editie stelt Gezond Verstand onder meer dat mondkapjes voor hersenschade bij kinderen kunnen zorgen. Tweede Kamerlid Paul Smeulders (GroenLinks) beticht het blad van stemmingmakerij. ,,Terwijl we nu juist solidariteit nodig hebben.”

Natuurlijk slaan ook de virologen alarm, want als uitkomt dat de pandemie totale nep is, dan verdwijnen ook zij weer uit beeld:

Ook viroloog Marion Koopmans, lid van het Outbreak Management Team, maakt zich zorgen over de verspreiding van Gezond Verstand. Ze spreekt van ‘brievenbusvervuiling’ en roept het ministerie op om de verspreiding van het blad te beoordelen.

Voorlopig getuigt Bruna wel van gezond verstand.

Bruna zegt in haar assortimentsbeleid de Nederlandse wet te volgen. Op het moment dat een uitgave door de rechter verboden wordt, zal de uitgever de distributie stoppen en wordt eventuele voorraad vernietigd. ‘In dat geval stoppen we met de verkoop van desbetreffende titel’, besluit de boekwinkel.

Waar Bol.com wel door de knieën is gegaan en derhalve ook gemeden hoort te worden door eenieder die de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan, zo houdt Bruna voorlopig stand en dat is dan ook de winkel waar je naar toe zou moeten als je een boek wilt kopen.

In een eerder artikel vergeleken wij de nep corona pandemie met 9/11, omdat beiden false flag aanvallen zijn op de bevolking. In dergelijke situaties is natuurlijk alles wat neigt naar waarheid dodelijk en dus zal er alles aan worden gedaan om die te onderdrukken.

Als Bruna stand weet te houden onder de druk die ongetwijfeld zal volgen, dan is dat sowieso een grote overwinning, want alles dat kan helpen om de bevolking uit hun coma te halen en een einde te maken aan de corona schertsvertoning is welkom.

Bron: Nederland heeft handboek DDR ontdekt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: