Spring naar inhoud

Mondkapjestest TU Delft

Voor degenen die het nog niet gezien hebben, of je nu voor of tegen bent, de tests van de TU- Delft en het consumentenprogramma Kassa over niet-medische mondkapjes.

Het resultaat is “ontluisterend”. De tests laten zien welke mondkapjes werken en hoe ze werken. Acht van de negen kapjes blijken niet te werken of juist geconcentreerder de aerosolen uit te stoten. (“Ga niet achter iemand met een mondkapje staan! En al helemaal niet in de buurt van iemand met een niet-medisch mondkapje op”).

Het enige mondkapje dat werkt, zo laat de test zien, is een medisch masker, NEN- getest. En dat is precies het masker wat we niet mogen gebruiken, als publiek.

Het dragen van een mondmasker is nu nog een advies, aangezien een aantal leden van het kabinet een glazen bol hebben en zeker weten dat het corona virus er in februari 2021 nog steeds is willen ze na een wijziging van de grondwet ons per februari 2021 verplicht om binnen en buitenshuis een mondmasker te dragen.

Honderden artsen en tandartsen hebben al aan de bel getrokken over de extreme risico’s van mondkapjes, klachten als benauwdheid, flauwte, hoofdpijn,rottende tanden, tandvlees problemen zijn aan de orde van de dag.
Het langdurig dragen van een niet NEN gecertificeerd mondkapje zorgt op ten duur voor hersenbeschadiging door een te kort aan zuurstof en een overdaad aan lichaamseigen stikstof.
Ook zal het lang durig dragen langdurig dragen van een niet NEN gecertificeerd mondkapje het reuk en smaak vermogen van het menselijk lichaam onherstelbaar aantasten omdat ons brein geen geuren meer gaat herkennen,de enige geur welke het brein nog herkend is na langdurig gebruik de geur welke het eigen lichaam uitblaast.
De uitgeademde lucht is rijk aan zuurstofgas,koolstofdioxide, stikstofgas en argon allen zijn afvalproducten van celademhaling, en hebben een verminderde hoeveelheid zuurstof in zich welke (kunnen) zorgen voor milde tot ernstige hersenbeschadigingen.
Ook verzwakt ons immuunsysteem in rap tempo door het dragen mondmaskers,zonder mondmasker moet ons immuunsysteem strijden tegen alle invloeden van buiten af,de bacteriën welke andere mensen uitstoten,de bacteriën van de natuur,de uitlaatgassen,en de virus deeltjes van vele andere ziektes bereiken ons immuunsysteem nu niet meer waardoor deze ernstig verzwakt en in sommige gevallen onherstelbaar beschadigd raakt.
Ook heeft eerder onderzoek uitgewezen dat de complete levens beleving van de mens en de ook de geur en smaak belevenis zal van de mens zal gaan anders worden,en dat het brein na te lang gebruik of het binnenshuis dragen van mondkapjes geuren en smaken niet meer zal gaan herkennen.

Ook mensen welke werken met doven en slechthorende zitten in de grote problemen omdat communicatie met hun patiënten onmogelijk is en voor grote onrust zorgt.

Zowel Hugo de Jonge ,Mark Rutte,Jaap van Dissel als ieder ander lid van het kabinet weigert te reageren op deze test.

Daarnaast roept Greenpeace op tot het stoppen met gebruik van wegwerpmondkapjes.
Wereldwijd worden er nu dagelijks 128 miljard mondkapjes weggegooid. Deze belanden niet netjes in de recyclecyclus, maar in de plastic soep en natuur. Met alle gevolgen van dien.

Mark Rutte ,Hugo de Jonge en Jaap van Dissel en het gehele RIVM nemen ons in de maling dus.

Vind hier van wat je er van wil vinden,er zullen altijd schapen zijn welke klakkeloos de adviezen van de heren uit Den Haag opvolgen, gelukkig zijn er inmiddels steeds meer mensen wakker er door krijgen dat het niet om de bescherming tegen het covid virus is,maar dat er hele andere dingen gaande zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: