Spring naar inhoud

Minister De Jonge kondigt DDR-censuur aan


De DDR 2.0 / Stasi censuur-dictatuur begint ook in Nederland op te rukken. Minister Hugo De Jonge heeft de Tweede Kamer laten weten dat het kabinet actief gaat optreden tegen ‘desinformatie’ zodra er een coronavaccin beschikbaar is (vermoedelijk in de eerste maanden van 2021). Naast het verwijderen van ongewenste meningen kondigde hij in samenwerking met het RIVM een pro-vaccinatie propaganda campagne aan.

Nederland zit net als de rest van West Europa in de aanloopfase naar de tweede lockdown, die zoals u weet al in de zomer werd afgesproken, en precies op de voorspelde 18 september begon. De media wakkeren de volkomen ongegronde angst voor het virus dagelijks verder aan met het nietszeggende oplopende aantal ‘besmettingen’, en dreigende ‘overvolle ziekenhuizen’. Ondertussen beginnen bekende figuren zoals burgemeester Aboutaleb van Rotterdam op te roepen om binnen een week tot nieuwe landelijke maatregelen te komen.

Voorspelde paniek zaaien volgende stap naar dictatuur
De GGD Amsterdam kraait verplicht zijn eigen ‘Paniek Plandemie’ deuntje mee door vandaag te beweren dat ‘de volksgezondheid in gevaar is‘ , en dat terwijl er landelijk maar iets meer dan 100 IC opnames zijn van mensen van wie gezegd wordt dat ze Covid-19 hebben. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, waarschuwde gisteren dat we onze ‘veiligheidsriemen maar vast moeten maken. We zitten in precies dezelfde situatie als in maart, of eigenlijk al een stapje verder.’

Kortom: het gaat exact volgens het scenario zoals we al maanden voorspellen. De machthebbers die deze staatsgreep uitvoeren zullen niet stoppen voordat onze economie in 2021-2022 is verwoest, alle vrijheden van ons zijn afgenomen – inclusief het onvervreemdbare recht op de integriteit en autonomie van ons eigen lichaam -, vrijwel al het intermenselijke contact is verboden, normale menselijkheid illegaal is verklaard, en we in een permanente techno dictatuur worden gestort, waarbij die in het voormalige Oostblok vergeleken slechts kinderspel was.
En het trieste is dat de meeste mensen dit nog schijnen te willen ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: