Spring naar inhoud

De “coronakampen” wachten en zijn dichterbij dan je denkt

Victoria, corona, complotdenkers, kampen, new world orderHet zonnetje schijnt, de wereld lijkt rustig, maar net om de hoek wachten verschrikkingen zoals wij die nog nooit hebben meegemaakt.

Het volgende doel zijn nu de complotdenkers die zonder pardon zullen worden afgevoerd naar “quarantaine centra”.

Wat is er voor nodig om de slapende bevolking wakker te schudden? Hoe ver moet het gaan voordat ook zij beseffen dat hun leven nooit meer terug zal keren naar normaal.

Om te kunnen bepalen wat hier straks gaat gebeuren, moeten we kijken naar de Australische staat Victoria waar op dit moment een pilot draait om de komende maatschappij (New World Order) te testen. Daarbij gaan ze uiteraard veel verder dan hier nu het geval is… nog wel.

Hier houden ze voorlopig de angst erin met de corona neppandemie, tot het moment dat besmettingen hier “uit de hand gaan lopen”, want dan zal ook hier het Australisch model worden gevolgd, omdat men gaat zeggen dat dit in de praktijk heel goed heeft gewerkt.

Er zullen cijfers worden getoond die laten zien dat na de draconische ingrepen in Victoria er nog nauwelijks mensen zijn overleden aan het covid-19 virus. Dat is ook de reden dat ze zuid Australië hebben gekozen, want daar komt nauwelijks griep voor en er zijn daarom zowieso maar heel weinig (griep)doden.

Zoals we eerder schreven hebben ze daar slechts enkele honderden griepdoden ieder jaar, dit jaar toevallig even niet, maar wel een paar honderd coronadoden.

Dit betekent dat men Victoria kan gebruiken als voorbeeld om te laten zien hoe goed de maatregelen die daar genomen zijn, werken. Want door die maatregelen heeft men het virus “onder controle” gekregen. Wel is er natuurlijk nog een serie vaccins nodig om er ook zeker van te zijn dat het virus niet opnieuw de kop opsteekt.

Ondertussen gaan ze nu in Victoria zo meteen voor eenieder die anders denkt of weigert mee te werken aan de door de overheid opgelegde coronamvoorschriften “nieuwe maatregelen” invoeren.

Ieder weekend opnieuw zijn er, ondanks alle overheidsdreigingen en de enorme politiemachten die daar op de been worden gebracht, nieuwe demonstraties. Natuurlijk pikken veel bewoners het simpelweg niet dat hen hun vrijheden worden ontnomen op basis van een niet bestaande pandemie.

Maar, dat alles heeft nu een averechts effect, want dit soort lieden zullen worden opgeruimd.

Als er één ding is dat een tirannieke overheid niet kan gebruiken is het wel burgers die hen doorzien en die dwarsliggen door niet te gehoorzamen.

Daarom wil de overheid in Victoria korte metten maken met complotdenkers. De mensen die het lef hebben om de waarheid te verspreiden en de overheid te ontmaskeren als de slaafse lakeien van hen die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

demonstratie corona australie
Volgende week ligt een nieuw wetsvoorstel in het parlement, waarbij autoriteiten de macht krijgen om “complotdenkers” en mensen die zich niet aan de coronaregels houden, op te pakken. Als de wet wordt aangenomen dat krijgt de overheid carte blanche om eenieder die in hun ogen een risico vormt voor wat betreft de verspreiding van het virus, op te pakken en voor onbepaalde tijd op te sluiten.

Mensen die de waarheid verspreiden worden uiteraard ook gezien als een risico voor de verspreiding van het virus, want door hen worden mensen wakker en houden zich niet langer aan de bullshit maatregelen van de overheid.

En wanneer de complotdenkers en andere dwarsliggers worden gearresteerd, dan zullen ze worden overgebracht naar speciale kampen, die dan quarantainekampen genoemd zullen worden.

Het geheel wordt zoals gewoonlijk aan het slapend deel van de bevolking verkocht als: “We doen dit voor jullie bestwil, om je te beschermen tegen mensen die het niet zo nauw nemen met de voorschriften en daarom een groot gevaar voor jou zijn”.

Maak je geen enkele illusie, zoals de stemming nu is zal die wet worden aangenomen en bij de eerstvolgende demonstratie zal er wederom een leger politiemensen op de been zijn en zullen er mensen worden opgepakt.

Alleen dit keer verdwijnen ze en komen ze niet meer terug.

We wisten dat dit zou komen. Mensen zoals David Icke waarschuwen al jaren voor de komende kampen en ook wij schrijven hier al jarenlang over. Ook in Amerika begint de dreiging van kampen steeds dichterbij te komen en naast complotdenkers zullen ze het ook vooral hebben gemunt op je kinderen.

Ook voor de Tweede Wereldoorlog zagen mensen al wat er ging komen. En toch, heel veel Joden bleven zitten waar ze zaten, omdat het wel niet zo’n vaart zou lopen. Dat deed het wel en toen was het te laat.

Hoe lang laten wij nog dingen op hun beloop?

Er is misschien toch nog een beetje hoop. Ook bij sommigen mensen binnen het mainstream nieuws begint het te dagen wat hier allemaal gaande is en beginnen hun mond open te doen. Verspreid dit filmpje!

Bron: De “coronakampen” wachten en zijn dichterbij dan je denkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: