Spring naar inhoud

5G satellieten (20.000) zullen de aarde roosteren (video)

Nu al verschijnen er alarmerende berichten over plekken waar getest wordt met 5G, maar dat is nog niets vergeleken met wat ons staat te wachten. 

Om het 5G netwerk compleet te maken zullen er 20.000 satellieten worden gelanceerd die ervoor gaan zorgen dat de aarde een magnetron wordt waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.

Wie een klein beetje de ontwikkelingen volgt rondom het nieuwe 5G netwerk dat overal ter wereld zal worden ingevoerd als opvolger van het huidige 4G mobiele netwerk, weet dat voor 5G er veel meer zendmasten vereist zullen zijn.

De signalen van het 5G netwerk reizen minder ver dan die van het huidige 4G netwerk, hetgeen betekent dat er om de paar honderd meter een zender moet komen om het signaal op te vangen en door te sturen.

Overal zal je deze (kleinere dan 4G) masten tegenkomen, zoals op openbare gebouwen en scholen. We zullen letterlijk worden omringd door een woud aan antennes die ons permanent zullen bombarderen met microgolven.

Maar, dat is nog kinderspel vergeleken met wat er nog gaat komen vanuit de ruimte.

Er zullen in totaal ongeveer 20.000 satellieten worden gelanceerd in de ruimte voor het optimaliseren van het 5G netwerk. Deze satellieten zullen opereren in een zogenaamd antenne-array systeem.

Een antenne-array is een samenstel van een aantal zend- of ontvangstantennes, om voor een bepaalde frequentie een optimale energieoverdracht in een of meer richtingen te bewerkstelligen. Het effect van het opnemen van een aantal antennes in een array is dat de uitgezonden straling wordt gebundeld in een bepaalde richting. 

Wat is het wezenlijk verschil met het 4G netwerk? 

De microgolven met veel kortere lengte die voor 5G worden gebruikt, zullen het mogelijk maken om kleine phased array-antennes te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van signalen.

Phased array-antennes bestaan ​​uit clusters van honderden kleine antennes die samenwerken om een ​​straal energie op een doelwit af te vuren, net als een kogel. Een cluster van deze kleine antennes kan worden gerangschikt in een matrix van 4 inch bij 4 inch.

De stralen van de microgolven die ze produceren, zullen sterk genoeg zijn om door muren en menselijke lichamen te gaan. Als ze niet sterk genoeg waren om dit te doen, dan zou iedereen met een 5G-smartphone buiten moeten staan ​​als hij de apparaten gebruikt.

Elk 5G-product heeft ook meerdere phased array-antennes die worden gebruikt om een ​​krachtige stralingsbundel terug te sturen naar de 5G-apparaten die zijn gemonteerd op elektriciteitspalen of in de richting van een specifieke satelliet in de ruimte.

Deze stralingsbundels moeten ook sterk genoeg zijn om door muren en mensenvlees zoals een hand of hoofd te gaan om de beoogde bestemming te bereiken. 

En verder:

5G-telefoons zullen veel krachtiger zijn dan vorige telefoons

Het effectieve uitgestraalde vermogen van de 5G phased array-antennes in telefoons is 10 keer krachtiger dan 4G-telefoons.

Niemand zal vrij kunnen zijn van blootstelling.

Bovendien worden 5G-stralen van microgolfstraling ontvangen en verzonden vanaf nieuwe computerapparatuur, huishoudelijke apparaten en auto’s.

Stationaire apparatuur, zoals Wi-Fi-hubs in huizen en kantoren, mogen microgolfstralen gebruiken die 15 keer sterker zijn (300 watt) dan de signalen van 5G-telefoons of 150 keer sterker dan 4G-telefoons. 

Het verhaal dat 5G golven te kort zouden zijn om ver in het lichaam door te kunnen dringen, blijkt ook een fabeltje volgens onderzoeker Arthur Firstenberg:

“Wanneer een gewoon elektromagnetisch veld het lichaam binnengaat, zorgt dit ervoor dat ladingen bewegen en stromen stromen. 

Maar wanneer extreem korte elektromagnetische pulsen het lichaam binnenkomen [5G], gebeurt er iets anders: de bewegende ladingen zelf worden kleine antennes die het elektromagnetische veld opnieuw uitstralen en die dieper het lichaam in sturen. 

Het bedrijf Space X (van Elon Musk) heeft inmiddels van de Amerikaanse autoriteiten toestemming gekregen om de eerste 4.425 satellieten van de in totaal 20.000 geplande te mogen lanceren in een lage omloopbaan om de aarde.

In de eerste minuten van de volgende video legt het bedrijf Space X uit hoe ze hun deel van satellietnetwerk willen implementeren.

Space X zal het leeuwendeel van de satellieten voor haar rekening nemen, daarnaast zullen er nog andere bedrijven actief worden op dit gebied zoals Boeing.

Het volgende is wat wij kunnen verwachten:

Iedereen wordt 24 uur per dag bestraald met niet-ioniserende straling van millimeters, met volledig onbekende effecten op de gezondheid.

Studies die bedoeld zijn om schade van 5G te onderzoeken, zullen worden voltooid vele jaren nadat de 5G-systemen op de grond en in de ruimte volledig zijn geïmplementeerd.

Op dat moment is het zeer onwaarschijnlijk dat telecombedrijven hun systemen zullen ontmantelen, zelfs als wordt aangetoond dat hun technologie kanker en andere ziekten veroorzaakt. Ze zouden gewoon de risico’s ontkennen.

Ze zullen ons vertellen dat de wetenschap decennia geleden was bevestigd. Ze zullen ons vertellen dat het bewijs dat 5G koppelt aan kanker en andere ziektes slechts een samenzweringstheorie is die alleen maar door een paar knetterpotten wordt geloofd.

Miljoenen mensen zullen last hebben van blootstelling aan straling met symptomen zoals hoofdpijn, zwakte, hersenzwakte, verminderd vermogen om te leren en redeneren, pijn op de borst en talloze andere symptomen die de meeste conventionele artsen zullen verbijsteren.

Je kunt je nergens verbergen voor 5G straling

Tegenwoordig is het mogelijk om te leven op een locatie met een lagere blootstelling aan microgolven. Dit wordt bereikt door een woonruimte te kiezen die ver verwijderd is van mobiele telefoontorens.

In de nabije toekomst maakt het echter niet uit waar we wonen, omdat 5G ons zal bestralen waar we ook wonen of werken.

Het lijkt alsof de mens bewust alles doet om zijn eigen ondergang te bewerkstelligen. Van een nieuwe (kern)wapen wedloop in de ruimte tot het roosteren van de interne organen van de bevolking via het nieuwe 5G netwerk, men lijkt niet te willen rusten voordat de vernietiging van de aarde en alles wat erop leeft een feit is.

Gelukkig zijn er nog altijd de ruimtebroeders die ons hopelijk te hulp zullen schieten om ons te evacueren, voordat het punt gekomen is dat het hier onleefbaar is geworden.

En tot die tijd is het zaak om goed op je gezondheid te letten en dat kan je doen door gebruik te maken van het Orjana aanbod van deze week.

Voor de krachtige Orjana PPAR 3 in 1 formule verpakkingen van zowel de 100 als de 250 gram verpakking geldt deze week een korting van tien procent. Een ware zegen voor je lichaam. Het ontgift, voedt, helpt bij afvallen, voedt de hersenen met goede vetten en nog veel meer. Lees daarvoor de produktomschrijving bij Orjana. Voer bij het afrekenen als kortingscode “prikkorting” in. Dit aanbod is geldig tot en met volgende week zaterdag 2 februari 2019.

Let op! De kortingscode in het daarvoor bestemde kortingsbonnenveldje invoeren en niet in het opmerkingen-/commentarenveldje. De korting wordt anders niet doorgevoerd bij het afrekenen.

Meer informatie over straling:

Bron: 5G satellieten (20.000) zullen de aarde roosteren (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: