Maanlicht is aantoonbaar geen reflectie van de zon !!

Een nogal boute stelling die ik hier neer zet. “Het maan licht is aantoonbaar geen reflectie van de zon” Maar het is zeer makkelijk aan te tonen.  Met een infrarood laser temperatuurmeter , die je al voor een paar tientjes kunt kopen, kun je aantonen dat maanlicht heel andere eigenschappen heeft dan al het andere licht.

Zoals de meest wel weten bestaat zichtbaar licht uit frequenties (golven) in een bepaald frequentie bereik.  Er zijn echter nog veel meer stralingen in het hele frequentie bereik, waarvan wij de meeste niet eens van kunnen zien of waarnemen als mens.  Denk hierbij aan infrarood(warmte) straling maar ook radar en radiofrequenties.   Deze stralingen hebben allemaal 1 ding gemeen en dat is dat ze energie uitstralen. Met ander woorden als straling een object bestraald zal deze straling de temperatuur van dat object verhogen.

Nu is er dus iets vreemds aan de hand met het maanlicht aan de hand. Maanlicht verwarmt namelijk niet het object wat het bestraald. Het is zelfs omgekeerd. Maanlicht koelt een object af als het er op schijnt. Daarmee kan het dus technisch gezien geen reflectie van zonlicht zijn. Als dit namelijk wel zo was zou het in ieder geval in heel kleine mate de zelfde eigenschappen als zonlicht moeten hebben.

Maanlicht zou dus een object moeten verwarmen, al was het maar minimaal. Maar afkoelen is geen optie. Daarmee is de meest logische conclusie dat de maan op een of ander manier zelf het licht veroorzaakt. Een licht dat zo vreemd is dat het niet in onze natuurkundige wetten past.

De tweede wet van de thermodynamica zegt;

  • Er is geen proces mogelijk dat als enige gevolg heeft dat warmte van een voorwerp met lage temperatuur naar een voorwerp met een hogere temperatuur stroomt.

Met andere woorden kun je dus ook zeggen dat het onmogelijk is dat er warmte van een object stroomt naar de maan , volgens de wetenschap een warmtebron door reflectie van zonlicht.

In de video kun je zien hoe je eventueel zelf een experiment zou kunnen uitvoeren om dit met eigen ogen te kunnen waarnemen

De conclusie dat we een maan hebben die zou werken tegen de natuurwetten in geeft ons wel een probleem natuurlijk. Want wat is die maan dan en wat zorgt ervoor dat de warmte van objecten wordt onttrokken door het maanlicht

Als iemand hier een goede verklaring voor heeft houd ik mij aanbevolen en hoor ik dat graag.

Zelf denk ik dat de maan en de zon samen een gesloten systeem vormen waarbij de zon functioneert als anode en de maan als kathode . De zon levert dus de positieve energie en de maan ontneemt deze energie.

Op de achtergrond wordt deze energie dan weer uitgewisseld tussen de zon en de maan. Hierdoor blijft het een gesloten systeem en geldt de wet voor thermodynamica.   De uitwisseling vindt dan plaats op elektromagnetisch niveau

Dit kan alleen als de zon en maan samen een gesloten systeem vormen en naar mijn mening op een vlakke aarde die is afgeschermd door een koepel of elektromagnetisch schild.   Voor wat meer uitleg kijk de onderstaande video