Spring naar inhoud

Bohemian Groeve waar alleen de machtigste mannen mogen komen. Wat staat er naast offers, rituelen en dronkenschap op de agenda? ✅

illuminati-symbols-moloch

 

De geheimzinnigheid rond de Bohemian Club en de vreemde rituelen die gedaan worden door haar leden hebben geleid tot tal van samenzweringstheorieën.

De machtigste Amerikanen behoren tot deze exclusieve club. Ze doen bizarre rituelen en beslissen over het lot van hun land.

Het klinkt misschien als fictie, maar de Bohemian Club bestaat echt. Ieder jaar komen hoge politici, ondernemers en andere invloedrijke mensen bijeen op het kampeerterrein van de club, de Bohemian Grove.

Presidenten

Journalist Alexei Koeprijanov schreef er een artikel over voor de website Lenta.ru.

Toen de club werd opgericht in 1872 kwamen in eerste instantie enkel journalisten, kunstenaars en muzikanten bijeen.

Later begon de groep ook politici, zakenlieden, bankiers en mediamagnaten toe te laten.

Hoewel de gastenlijst geheim wordt gehouden, is bekend dat politici als Dick Cheney, Henry Kissinger, Richard Nixon, Ronald Raegan en oud-president Bush senior en junior de Bohemian Grove hebben bezocht.

Belangrijke beslissingen

In onderstaande video ontkent politicus Newt Gingrich dat de Bohemian Grove bestaat, terwijl algemeen bekend is dat hij lid is van de club.

Elk jaar komt de club bijeen in de bossen in het noorden van Californië. Officieel spreken de leden alleen informeel met elkaar over politieke en economische problemen.

Koeprijanov merkt op dat er belangrijke beslissingen worden genomen. Onder meer het Manhattan Project, dat resulteerde in de atoombom, kwam op de Bohemian Grove tot stand.

Satanische rituelen

Leden houden verder bizarre rituelen aan de rand van een meer naast een groot standbeeld van een uil, het symbool van de club.

Die rituelen hebben geleid tot tal van protesten en samenzweringstheorieën.

Zo wordt onder meer gesteld dat op deze plek de geheime wereldregering bijeenkomt om haar nieuwe wereldorde verder gestalte te geven en dat er satanische rituelen worden gedaan.

Bron: Machtigste mannen ter wereld komen samen. Wat staat er naast offers, rituelen en dronkenschap op de agenda?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: