Spring naar inhoud

Astronaut dicht gat in de iss, maar toont gelijk aan dat niets is wat het lijkt

Afbeeldingsresultaat voor chris hadfield

Chris Hadfield is een van de astronauten die geruime tijd in de ISS  verbleef.  Zoals uit eerder berichten op deze blog wel blijkt, twijfel ik ernstig aan de echtheid van de ISS en overigens alle andere ruimte missies.

Een actie van Chris heeft deze twijfel behoorlijk verstevigd.  Het is alweer een tijdje geleden, maar dat maakt de gebeurtenis niet minder opmerkelijk.

Op 30 augustus stuurt Chris Hadfield een twitterbericht de wereld in met een foto van een gat in de romp van de ISS.  Dit gat zou door een mini-meteoriet zijn ontstaan.  De heldhaftige Chris heeft dit gat met zijn duim gedicht en later met ducktape gerepareerd .

Hoe heldhaftig is deze actie. Heeft hij in zijn eentje de ISS gered van de ondergang?   Volgens zijn twitterbericht wel !

Maar nu komt er iets bijzonders aan het licht door iemand die de foto van Chris wel erg op iets vond lijken. 

Een Amerikaanse christelijke band heeft namelijk in 2014 een album uitgebracht genaamd “Commodity”.  Op zich niets bijzonders natuurlijk maar als je de album hoes bekijkt dan blijkt deze wel erg veel te lijken op de foto van Chris 

Gerelateerde afbeelding

Zoveel zelfs dat je er eigenlijk wel van uit kunt gaan dat het hier om dezelfde foto gaat.  Kijk hier zelf op de site van Remedy drive 

Waarom zou een astronaut een foto in omloop brengen van een volgens hemzelf een heldendaad terwijl deze foto gewoon gekopieerd is van een al bestaande albumhoes ? 

Als de ISS niet echt bestaat moet je dingen verzinnen en in scene zetten.   Dit is dus een onderdeel daarvan.  Ze hadden alleen gehoopt dat het niemand op zou vallen.  

Voor wie meer wil weten over hoe de NASA ons voor de gek houdt kijk dan op mijn YouTube kanaal voor meer informatie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: