Spring naar inhoud

Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli’s, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet

Enkele dagen geleden reageerde emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex op een tweet waarin werd geclaimd dat de Twin Towers zijn opgeblazen door de Saudi’s.

“Niet de Saudi’s, maar Israëli’s bliezen de Twin Towers op, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid,” tweette Van der Pijl.

Hij linkte vervolgens naar een pagina getiteld ‘9/11/Israel did it’ op Wikispooks, waar ook wordt geclaimd dat Al Qaida een verlengstuk van de Mossad is, de Israëlische spionagedienst.

Kees van der Pijl@KeesvdPijl1

Not Saudis, Israelis blew up Twin Towers with help from Zionists in US govthttps://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it 

Hannibal Khoury@The_Cyrenian

Saudis blow up the Twin Towers – the US response? SANCTION IRAN.

Saudis fund and arm ISIS. Iran fights ISIS – the US response? SANCTION IRAN.

Saudis chop up journalist – the US response? SANCTION IRAN.

Saudis bomb and starve Yemen – the US response? SANCTION IRAN.

View image on Twitter

458 people are talking about this

Zelfcensuurmolen

Een hoogleraar die het officiële verhaal over 9/11 openlijk in twijfel trekt. Dat kan natuurlijk niet. Onmiddellijk werd de zelfcensuurmolen op gang gebracht en werd de antisemitismekaart getrokken.

De Universiteit van Sussex heeft een onderzoek ingesteld naar de gepensioneerde professor. Het is niet duidelijk of de universiteit actie gaat ondernemen.

De tweet lokte nogal wat emotionele reacties uit. Critici kwamen veelal niet verder dan ‘koekoek’, ‘aluhoedje’ of ‘heb je je pilletje wel genomen?’

Moedig

Er waren ook veel inhoudelijke reacties:

“Heel erg moedig van je om je openlijk uit te spreken,” reageerde SmokeScream. “Als respons hierop zie ik alleen maar ad hominem reacties en eigenlijk geen inhoudelijke argumenten, wat natuurlijk te verwachten valt.”

Econoom Rein de Vries schreef: “Ja, Kees, heb het uitgebreid behandeld in mijn boek. Check ook de geplande aanval van de Mossad een maand na 9/11 op het Mexicaanse congres.”

Bewijs

“De Mossad lijkt op de hoogte te zijn geweest van de plannen voor de aanslagen op 9/11,” schreef doarproatlub, verwijzende naar de vijf dansende Israëli’s.

“Lang leve de geïnformeerde medemens,” zei Leap of Faithhh. “Bekijk eens goed wat er ligt aan bewijs.”

[Independent]

Bron: Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli’s, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: