Is onze werkelijkheid een virtueel spel ?

Afbeeldingsresultaat voor elon muskLeven wij in een virtueel universum?

Wordt onze realiteit gecreëerd door de rekenkracht van ons bewustzijn?  Het lijkt misschien wel onrealistisch, maar misschien is dit wel helemaal niet zo.  Als Niels de Grasse Tyson , een wereld beroemde  Astrofysicus , gevraagd wordt door David Letteman of hij denkt dat we in een simulatie leven, moet hij toch antwoorden dat de aanwijzingen daarvoor niet te ontkennen zijn

Ellon Musk zegt in een ander interview dat de techniek nu bijna zover is dat simulaties niet meer van echt te onderscheiden zijn en stelt daarbij gelijk de vraag of het niet een mogelijkheid zou zijn dat wij ons nu in zo’n simulatie zouden bevinden. Het is immers niet van echt te onderscheiden.

De laatste 100 jaar wetenschappelijk onderzoek  is er niet in geslaagd om de resultaten van het Quantum onderzoek goed te verklaren en te verenigen met het materialistische inzicht dat we hebben over onze werkelijkheid.

Daarentegen biedt de simulatie theorie wel een sluitende verklaring voor de Quantum theorie n verenigt het deze theorie met de relativiteitstheorie van Einstein die gelden in de materialistische wereld.

Tom Campbell een wetenschapper die gewerkt heeft voor defensie en de NASA en die zich bezighoud met deze materie zegt in 2017 een test te hebben ontwikkeld die de vreemde zaken die zich voordoen vanuit het quantum onderzoek te verenigen met het materialisme.  Een variatie op het bekende dubbele spleet experiment .

Wetenschappers als Tom Campbell en andere hebben al jaren gewerkt aan een sluitende verklaring voor de virtuele werkelijkheid.  Een theorie die in de reguliere wetenschap steeds meer erkenning krijgt maar zich ook manifesteert in Hollywood. Denk aan films zoals “The Matrix” , “Avatar” en “Lucy ”

De implicatie voor de mensheid zullen ongelofelijk zijn als onze realiteit een simulatie blijkt te zijn. Het zal ons inzicht dramatisch veranderen hoe wij ons zelf zien in deze wereld en wat het doel is van ons leven.

De realisatie van deze immense verandering van inzicht zal ons bewustzijn enorm verruimen en onze positie in de werkelijkheid beter verklaren.  Het materialisme heeft ons tot het individualisme geduwd maar als blijkt dat als ons leven een onderdeel is van een groot collectief bewustzijn dan zullen we inzien dat juist samenwerken en het collectief juist de weg naar het ultieme geluk zijn.

Het is pas recent dat inzicht zich heeft voorgedaan, mede door de ongelofelijk voortgang in de techniek.  De continue verdubbelde rekenkracht van computers en perfectionering van de communicatie door het internet waardoor kennis overal beschikbaar is.

We staan aan de vooravond van een grote verschuiving van inzicht en het bijzondere is dat onze huidige generatie dit bewust mee zal maken.   De veranderingen zullen groter zijn dan de industriële revolutie en zullen ons hopelijk uiteindelijk een beter leven geven in deze werkelijkheid.

Zelf heb ik al op vroege leeftijd beseft dat we in een soort droomwereld leven. Maar omdat de huidige computertechniek nog lang niet zover was ontwikkeld, kon ik destijds het nog niet goed omschrijven.

Maar nu iedereen weet wat een simulatiespel als “The SIMS” is en hoe dit in de toekomst nog verder geperfectioneerd zal worden zodat de simulatie in de werkelijkheid geïntegreerd zal worden.  Denk hierbij aan de Pokemon  game die vorig jaar in 1 keer zo populair werd.

Ik heb hier op de site al heel veel aandacht aan besteed en zelfs een complete uitleg over geschreven.

Hierbij nodig ik een ieder uit er eens serieus naar te kijken want het verklaard heel veel van wat er in ons leven gebeurt. denk aan voorgevoelens, helderziendheid, placebo effecten en nog veel meer zaken .

Hieronder een video van Tom Campbell waarin hij uitleg geeft over de virtuele werkelijkheid

Op mijn youtube kanaal kun je nog veel meer vinden over dit onderwerp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.