Spring naar inhoud

Flat Earth deel 8 – De creatieve kracht ✅

vlakke aarde

In deze artikel reeks behandelen we het concept van de vlakke aarde (flat Earth) en hoe de elite dit voor ons verbogen houdt.

 

Dit artikel zal het vlakke wereld concept bekijken van uit het “waarom”  standpunt. We zullen het koepelprincipe een aantal keren benoemen zoals in ander artikelen over de vlakke aarde, maar dit zal niet het hoofd onderwerp zijn.

Vanuit een ander standpunt zullen we kijken naar de geschiedenis en de vlakke aarde.

 

Waarom zou er een wereld zijn met een koepel er overheen, het maakt onze wereld namelijk heel erg klein en begrenst.  Precies zoals admiraal Byrd al noemde tijdens een van zijn interviews en het maakt hem bedroeft te weten dat zijn wereld beperkt was.

Maar juist voor de mensen die kijken met open ogen naar dit concept zullen beseffen dat een vlakke wereld die begrenst is door een koepel geen beperking hoeft te zijn en juist ons de belangrijkheid van ons bestaan als mens bevestigd.  De wereld in de koepel is namelijk speciaal voor ons ontworpen en is het centrum van ons bestaan.

Al het andere om ons heen is slechts aankleding om ons ons leven te laten beleven. Het is allemaal ontworpen voor ons.

Om dit allemaal beter te begrijpen kijken we eerst naar een oud verhaal. Een verhaal waar de meesten wel bekend mee zijn en ook over een wereld gaat met een koepel er overheen.    Een verhaal dat door de eeuwen heen vele versies heeft gehad maar waarbij altijd de strekking hetzelfde is geweest.

Het speelt zich af in een tijd waarbij mensen extreem nieuwsgierig waren en nog geen woord kende voor luiheid of angst.  Een tijd waarin mensen techniek collectief naar hun handen zette .  Ze zeer bedreven waren in de fysica en hun kennis van bouwkunde zeer hoog was.   Maar ook een tijd waarin samenwerking en collectieve kracht een groot goed was en hun ambitie hen bracht naar de grens van de koepel.  Maar na het ontdekken van van de koepel werd het hun ambitie begrenst.

Er was namelijk niets meer wat zij konden ontdekken en exploreren.  En zo kwamen ze tot de conclusie dat er een creatieve kracht moest zijn die de wereld had gecreëerd en ontworpen.  Maar niet zoals er nu angst is voor het onbekende pakte deze mensen alles aan om deze grens te trotseren en over te steken.

En alles werd uit de kast getrokken om de ontwerpers van de koepel aan te spreken. alle nieuws en televisie zenders werden aangewend om de boodschap aan de ontwerpers over te brengen. Door in elke uitzending de boodschap te brengen dat ze wisten dat er een koepel was en dat ze antwoord wilde van de ontwerpers van deze wereld.

Maar bij het uitblijven van een reactie werd het grootste project aller tijden ondernomen. Het bouwen van een toren zo hoog en groot dat ze daarmee de koepel zouden kunnen bereiken. De toren van Babel.

En alles, letterlijk alles moest wijken voor de bouw van dit megaproject. Delfstoffen vanuit alle hoeken van de wereld werden aangewend en de complete natuur bezweek voor dit bouwproject.

Het was duidelijk dat door deze ongetemde inzet en samenwerking het plan uiteindelijk zou lukken om met hun toren de poorten van de koepel te bereiken en daar de ontwerpers van de wereld te ontmoeten. En alle wereld bewoners lieten door hun stem horen dat zij een verklaring wilde van de ontwerpers en eiste een antwoord. De roep werd steeds sterker en de toren reikte bijna tot aan de koepel .

Op dit punt besloten de ontwerpers dat het tijd werd voor een ingreep en er werd besloten tot een totale reset van het systeem.   De mensen werden veranderd en het belangrijkste was de verwarring door introductie van verschillende talen. Mensen konden elkaar niet meer verstaan en daardoor niet of slecht samenwerken.

De techniek ging verloren en de toren raakte in de vergetelheid. En er ontstond verdeeldheid . Zoveel zelfs dat samenwerking tussen de verschillende groepen niet meer tot de mogelijkheden behoorde en er daardoor in plaats van samenwerking oorlogen ontstonden.

Maar ook ontstonden verschillende culturen en gewoontes die er voor zorgde dat er verschillende uitingen tussen deze culturen ontwikkelde.  Dit eigenlijk tot verbazing van de ontwerpers, want deze cultuur verschillen waren de basis van wat wij tegenwoordig Kunst noemen.

Deze kunst was het middel om de mensen af te leiden van de vlakke aarde en het werkte goed in al zijn vormen.  Als in dans, schilderkunst, toneel, film maar ook in de sport.  Mensen werden massaal geobsedeerd door dit soort zaken en het hele levens doel en nieuwsgierigheid werd afgeleid door de kunst.

Omdat dit zo goed werkte werden ook de cultuur verschillen vergroot door de landschappen en weersomstandigheden in verschillende delen van de wereld erg van elkaar te laten verschillen, om nog meer verschil tussen gewoontes en gebruiken te stimuleren waardoor het gevoel van eenheid tussen alle mensen verder naar de achtergrond verdween en hiermee rechtstreeks de samenwerking tussen alle mensen tot een einde kwam.

Maar omdat deze cultuur verschillen ook tot grote conflicten leidde baarde de ontwerpers toch grote zorgen, maar zoals we nu ook weten kunnen mensen in tijd van oorlog soms ook hun mooiste kunstwerken produceren.  Uiteindelijk werd besloten dat ze deze wereld lieten zoals het toen was om te kijken waartoe het qua creatieve kracht toe zou leiden.

Om het systeem in stand te houden mocht niet bekend worden dat de aarde vlak was en werd daarom het heliocentrisch model geïntroduceerd.   De aarde als globe draaiend om de zon.  En zoals we nu weten tot in alle details ten volle uitgevoerd.  We komen de bolle aarde werkelijk in alle uithoeken tegen en je kunt er niet omheen als je als mens in deze wereld opgroeit.   Zowel de wetenschap en de religie adopteerde dit model.

earth+globe%3A+Planeet+aarde+met+doorzichtige+water+van+de+oceanen%2C+sfeer%2C+volumetrische+wolken+en+gedetailleerde+topografie+in+de+ruimte

Hierdoor ontstond een nieuw geloofsmodel dat ongekende mogelijkheden bood om uit te breiden. Een heliocentrisch model heeft in zich ingebouwd dat het oneindig is en dat het totaal blootleggen van het hele universum nooit zal gebeuren met zijn oneindigheid.  En alles gebaseerd  op gegevens die we als mensen zelf niet kunnen controleren en ons eenzijdig worden aangeboden door de wetenschap, ruimtevaart en astrologische instanties.

Vervolgens werd wetenschap omgezet in fictie , Science fictie was een feit.  Nog meer mogelijkheden om het globe model uit te melken en verder vast te zetten in de hersenen van de bevolking.  Zodat ontkennen hiervan bijna onmogelijk is en zelfs leidt tot spot van mensen die het wel in twijfel trekken.

Want hoe meer mensen geloven in dit concept hoe moeilijker het wordt dit nog ooit om te draaien.  Einstein zij ooit al eens ” voorstellingsvermogen is sterker dan kennis” .  En hier raken we een gevoelig punt.  Want het globe model is namelijk heel moeilijk te bewijzen.  Je kunt als mens zijnde namelijk nergens aan vaststellen dat de wereld een bol is . Alles werkelijk alles wat we waarnemen geeft ons een beeld dat de aarde vlak is.

Maar ooit zal er een tijd komen dat het wereldtoneel zijn gordijnen zal laten vallen en dat we ons allemaal zullen realiseren dat alles slechts een show was.   Dat de wereld waarin we leven een plaats is die speciaal voor ons gemaakt is om ons ons leven te laten beleven.   Uitgevoerd als een vlakke wereld bedekt door een koepel die het centrum is van ons universum.

En als we aan het eind van ons leven terugkijken op ons leven en we ons op weg bevinden naar een leven in een andere wereld kunnen we zeggen dat het een bijzondere wereld was waarin we veel hebben meegemaakt.

Het leven is maar een rit, een rit in een achtbaan

 

Dit artikel is met toestemming gebaseerd op de video serie van Mark Sargent – Flat earth clues

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.