Spring naar inhoud

Hoe lang kunnen we geo-engineering nog ontkennen?✅

Ik werd getipt over onderstaande video presentatie over geo-engineering. Je moet stekeblind en/of volledig onbewust of gehersenspoeld door het leven gaan om dit verschijnsel nog langer te kunnen negeren en/of te kunnen ontkennen. Je hoeft op een gemiddelde ‘zonnige’ dag alleen maar naar de lucht te kijken om te weten dat ons weer gemanipuleerd wordt. De zogenoemde chemtrails zijn anno 2017 niet meer weg te denken uit onze (voorheen) blauwe hemels op zonnige dagen. Door de hersenspoeling van de mainstream media, de wetenschap en Hollywood zijn we chemtrails normaal gaan vinden. Mensen die beschikken over een goed geheugen weten echter dat pak ‘m beet 25 jaar terug er nog geen dikke strepen in de lucht te zien waren.

Zoals je in onderstaande video presentatie kan horen is geo-engineering niet iets nieuws. Het bestaat zwart-wit gezien al zolang er HAARP installaties bestaan en er chemtrails boven ons uit worden gestort. Tijdens de Olympische Spelen in China in 2008 werd het weer bijvoorbeeld al gemanipuleerd, zodoende zorgde men ervoor dat de Olympische Spelen droog bleven dat jaar. Dat is geen complottheorie. Daarover berichtten de mainstream media toentertijd openlijk, en China manipuleert nog steeds openlijk het weer zoals je in dit artikel op nos.nl kan lezen.

Wikipedia zegt tegenwoordig over geo-engineering:

“Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en in het specifiek de opwarming van de Aarde tegen te gaan.”

Met andere woorden: Je verkloot eerst met geo-engineering het klimaat, geeft het volk daar de schuld van, je laat datzelfde volk vervolgens dik betalen voor de zogenaamde ‘oplossing’, en die oplossing is om het weer nog meer te gaan manipuleren en dus verkloten. Snappen jullie het nog?

Ik weet niet of ik het met alles in onderstaande video eens ben. Met sommige conclusies resoneer ik wat minder dan met andere conclusies. De reden dat ik onderstaande video plaats op deze website is om mensen bewust te maken van hetgeen gaande is qua geo-engineering. Doe zelf onderzoek naar dit soort zaken, maar als ik een tip mee mag geven dan zou die tip “laat je niet bang maken” zijn. Het internet staat namelijk vol met ‘fearporn’ over dit onderwerp. Zo zouden chemtrails bijvoorbeeld uit nanobots, giftig afval, en weet ik veel wat ik nog meer heb gehoord bestaan. Mijn gevoel zegt dat geo-engineering meerdere agenda’s dient. Een dikke agenda is om ons als mensheid af te sluiten en/of bang te maken voor de Zon. Iedereen die deze website een beetje kent weet wat voor belangrijke rol de Zon speelt in ons leven. Andere agenda’s kunnen inderdaad klimaatverandering zijn of simpelweg de tactiek van de verschroeide aarde toepassen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, en de lizard mindset van de pipo’s die denken over ons de baas te kunnen spelen houdt onder andere in dat dit soort lui geen ene moer geven om ons en onze moederplaneet.

Iedereen die vandaag de dag nog steeds beweert dat geo-engineering niet bestaat mag wat mij betreft zichzelf eens laten nakijken in zijn of haar bovenkamer. Zelfs een struisvogel ziet wat er gaande is.

De meneer in de presentatie spreekt vrij snel Engels. Je kan bij de instellingen van de video kiezen om vertraagd af te spelen en/of ondertiteling aan te zetten.

Micky van Leeuwen

 

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Bron: Hoe lang kunnen mensen geo-engineering nog negeren en/of ontkennen? – Indigo Revolution

1 reactie »

  1. Ik ben bijna 60, en tuur al mijn hele leven naar de lucht. Ik weet niet anders dan dat er condensstrepen achter straaljagers hangen, wat volgens mij ook een vrij natuurlijk gegeven is, net zo goed dat er condens van een cv toestel komt als de omstandigheden zich daar voor toe laten. Op een mollier diagram zou je het kunnen aflezen, welke temperatuur luchtdruk ed de condensatie optreedt. Groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: