Spring naar inhoud

Het bewijs dat er nog nooit een mens in de ruimte geweest is ! ✅

Afbeeldingsresultaat voor fake moonlanding

 

Één van de zaken die het gevolg zijn van een vlakke aarde die is overkoepelt is het feit dat het technisch gezien onmogelijk is voor ons als mens buiten dit systeem te begeven.   Dat allerlei instanties beweren dat zij toch mensen de ruimte in hebben gestuurd kun je wat mij betreft dus wel degelijk in twijfel trekken.

Maar ook de organisatie die altijd het hardst geroepen heeft dat zij mensen de ruimte in hebben gestuurd, laat echter in hun eigen videomateriaal zien dat zijer juist niet toe in staat zijn.

Want alle ruimte missies waar mensen in het ruimtevoertuig zaten zijn allemaal zoals de amerikanen dat zeggen in “low orbit ” gebleven. In gewoon Nederlands betekent dat dat ze gewoon heel hoog in de lucht zijn geweest maar nooit in de ruimte.

Dit geldt voor de spaceshuttle, ISS en eigenlijk alle ander missies.  Behalve de maanmissie.  Dat is de enige vlucht waar men volgens zeggen echt in de ruimte is geweest.  Maar juist deze maanmissie is de missie waar je heel veel vragen bij kunt stellen.  Dat de maanmissie totaal gefaked is is echter een geval apart die je hier kunt lezen

Maar ook hier ontkracht de NASA zelf hun eigen kunnen. In hun nieuwe Mars project “Orion” vertellen ze uitgebreid in een video dat het nog steeds onmogelijk is om een mens buiten Low Orbit te sturen doordat de straling van de “Van Allenbelt” te groot is. Een mens zou dat niet overleven.

Maar…….. in 1969 was dat totaal geen probleem toch ?!    Maar als je alles in een studio opneemt hoef je ook niet door die gordel heen !!!!!

In de video hieronder kun je het allemaal in beeld nog eens een keer bekijken.  Ik zou zeggen oordeel zelf.

Voor degene die echt geïnteresseerd zijn de film Capricorn One

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: