Spring naar inhoud

De leugens over pyramides ✅

Zoals gewoonlijk vertelt de elite ons veel leugens, zo  ook over de pyramides. Daarvan bestaan er wereldwijd veel meer dan wij weten. De  voor ons bekendste staan in Egypte, de bakermat van de goden.

Ze hebben er een mooi sprookje van gemaakt. Het zouden de graven zijn van overleden farao’s, koningen van Egypte.  Begraven met hun vrouw(en) dieren, slaven en  alles wat er nodig is voor de grote reis.
In Gizeh is er een pyramide die van binnen bezichtigd kan worden. Daar is te zien hoe de gemummificeerde farao in een sarcofaag is neergelegd.

masker

Masker van een sarcofaag

Maar er zijn nog veel meer piramides in o.a. dezelfde omgeving die gesloten zijn en niet toegankelijk voor het publiek. Waarom eigenlijk niet?
Daar is een goede reden voor.  Piramides zijn helemaal geen graven, nooit geweest. Daar zijn ze ook niet voor gebouwd.
Ze staan ook altijd in groepen van drie bij elkaar en die zijn van binnen onderling verbonden, ook ondergronds.

piramiden

Een groep onderzoekers heeft zo’n groep piramides onderzocht en er geen doden gevonden die daar begraven lagen, dus weten meteen dat ze daarvoor niet bestemd zijn.

Weet je dat er over de hele wereld piramides staan, ook in China? Daar mag iemand komen.die blijven hermetisch gesloten.
Zelfs op de bodem van de oceaan zijn pyramides waargenomen. Ze vormen een wereldwijd mysterie dat alleen maar groter wordt.

Deze video laat iets zien over de piramides waarover we zo weinig weten, omdat het blijkbaar een groot geheim is dat die bestaan en waar ze voor dienen.

 

Ankie Schrijvers

 

 

1 reactie »

  1. Ankie laat je lampje eens opgaan bij de bosnie piramides. Ze hebben een website of jump in de auto en leg 1700km af en je kan alle 5 piramides zelf bewonderen met de onder grondse tunnesl. Op de site staan hun ontdekingen. Het werk word uitgevoerd door vrijwillegers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: