Spring naar inhoud

Wat verandert er als de Aarde vlak is ? ✅

Ik doe nu al een jaar of drie onderzoek naar de vorm van de Aarde en daarmee ook eigenlijk de aard van onze werkelijkheid.   Voor mijzelf is het bijna zeker dat onze wereld geen bol is en daarentegen vlak is.

Natuurlijk zijn er nog onbeantwoorde vragen, maar ik snap wel dat velen met mij er steeds meer van overtuigd raken dat de wereld geheel anders in elkaar steekt dan ons altijd is voorgehouden.

Maar een van de opmerkingen die ik regelmatig hoor is “wat maakt het nu uit of de wereld vlak of bol is?”

In eerste instantie zou ik voor mij zelf zeggen, het maakt niks uit in je dagelijkse bestaan.  Maar voor mensen die bij bv NASA of andere ruimtevaartorganisaties werken zal het natuurlijk direct impact hebben als het algemeen bekend zou worden. Zij hebben jarenlang gewerkt voor een organisatie die ons bewust voorgelogen heeft terwijl ze wisten dat dit zo was.

Maar zo makkelijk ligt het natuurlijk niet omdat het bedrog zo massaal is dat werkelijk iedereen hierdoor op een of ander manier wel de gevolgen hiervan zal merken.   Als het langzaam maar zeker naar buiten komt dat niet alleen de NASA en de Amerikaanse overheid ons hebben voorgelogen maar ook de ruimtevaart organisaties van Japan, China, Rusland en Europa en hiermee dus ook hun regeringen, dan zal de kwaadheid onder de bevolking zeker toenemen.

Deze organisaties hebben tenslotte miljarden van ons belastinggeld besteed aan wat?……   Aan niet bestaande satellieten,  een ruimtereis naar de maan  die nooit echt gebeurt is , en het bouwen van een permanent ruimtestation ISS  dat compleet gefaked is in studio’s en Zero G vliegtuigen. Maar ook het feit dat dit wereldwijd gebeurt en dat de mensen die echt aan de top staan dit dus ook altijd hebben geweten en dus samenspannen om ons massaal te bedriegen, dat is misschien nog wel het ergste van alles.

Het hele vijandbeeld dat altijd geschetst werd in bv de koude oorlog was helemaal niet echt, het was georganiseerd om ons mensen tegen elkaar op te zetten en daarmee de massa te kunnen controleren. De mensen die alle macht hebben en ons geld beheren, de Rotthschild, Rockefellers en Morgans dat zijn de mensen die op de achtergrond bepalen wat goed voor ons is . Doordat zij het hele financiële systeem over de gehele aarde bezitten kunnen zij bepalen wat er met ons gebeurt.

Het is dus niet alleen het simpele feit dat de vorm van de aarde anders is maar het hele bedrog systeem wat er achter zit , dat is wat belangrijk is en wat van groot belang is. De grote vraag hier is natuurlijk wat hebben deze machthebbers eraan om ons te onthouden van de kennis over de vlakke aarde?   Op zich zijn daar natuurlijk vele antwoorden op mogelijk maar de belangrijkste is denk ik wel dat je een bevolking die gelooft dat zij leven op een klein bolletje in een onmetelijk universum dat ook nog eens bij toeval is ontstaan, veel makkelijker kunt controleren dan mensen die zich er bewust van zijn dat wij speciaal zijn.

Dat wij leven op in een wereld die speciaal voor ons ontworpen is en niet bij toeval is ontstaan. Alleen al hierdoor ontstaat er een voedingsbodem waarop vele andere leugens geplant kunnen worden. Want het gaat de machthebbers om controle. Niet meer en niet minder.  Geld speelt voor hen geen enkele rol, zij hebben namelijk de ultieme geldmachine.  Het wereldwijde banksysteem !

Geld heeft voor ons waarde omdat we dat met elkaar zo afspreken, maar uiteindelijk zijn het gewoon stukje papier waar geen enkele waarde tegenover staat.    De nationale banken die bijna allemaal in handen zijn van de Rothschilds drukken geld als zij dat willen in onbeperkte mate. Het gaat ze dus niet om geld en misschien ook nog niet eens om macht maar om totale controle.  Controle over alles.  Ons werk, ons leven, onze gezondheid maar ook onze gedachten.

Mensen die gelovig zijn zullen direct zeggen dat dit het werk van de duivel is, en in vele manieren klopt dit ook helemaal zoals dit in de bijbel voorspeld is. Deze mensen wenden echt alles aan om hun controle over alles ten koste van alles overeind te houden. De basis waarop dit echter het best kan gedijen is om er voor te zorgen dat mensen ontkennen dat er een schepper bestaat.  Wat we ook Atheïsme noemen.    Atheïsme is de laatste decennia enorm toegenomen,. Niet omdat we zelf tot die conclusie zijn gekomen maar omdat ons brein er toe gedwongen wordt.

Het begint al op school waar alles wat maar iets met een ontwerper, schepper te maken heeft wordt ontkent. Zelfs op christelijke scholen wordt de evolutietheorie en The Big Bang theorie als waarheid geleerd. Maar ook in films, TV series, nieuwsrubrieken , documentaires wordt het ontstaan uit niets gepromoot. Geen wonder dat de laatste jaren mensen atheïsten zijn geworden .

Maar als je zelf echt serieus onderzoek doet naar wat de wetenschap ons allemaal voorschotelt kun je bijna niet tot een andere conclusie komen dat ook wetenschap een geloof is.   Veel gepresenteerd feiten zijn gebaseerd op aannames en niet op feiten. The Big Bang niet bewezen,  het gewicht van de aarde is nooit gemeten en is met natte vinger werk bepaald,  het inwendige van de aarde is nooit vastgesteld. Men is nooit ter wereld dieper dan 13 kilometer diep geweest.  Om maar wat zaken te noemen.

In dit verhaal is natuurlijk het ontstaan van ons universum belangrijk en als dat al gebaseerd is op een aannames en onbewezen feiten welke waarde kunnen wij daar dan aan hechten.    Wetenschap is namelijk het nieuwe geloof geworden.   Wat de wetenschap verteld is waar en mag niet bediscussieerd worden. Ook de wetenschap wordt gecontroleerd,  alle belangrijke universiteiten ter wereld worden gefinancierd door de machthebbers op deze wereld,   zoek maar eens op wat de Rockefeller foundation allemaal financiert.

Ons wereldbeeld is een beeld wat ons is aangeleerd en wat wij voor waarheid hebben aangenomen zonder daar zelf maar enig onderzoek in te doen. Het realiseren dat de wereld vlak is en daarmee alle leugens die ons voorgehouden werden zal dus wel degelijk invloed hebben op ons leven .  Als wij eenmaal beseffen dat wij speciaal zijn en leven in een voor ons ontworpen wereld dan zal de macht van de huidige heersers verdwijnen.

Want realiseer dat zij met slechts weinigen zijn en wij met heel veel.   En dat wij dus in een wereld kunnen leven waarbij oorlog en strijd niet hoeft te bestaan, een wereld waar voor iedereen voedsel en water is en waar voor iedereen een vredig bestaan mogelijk is. Dat dit alles nu niet kan is dat omdat wij gevangen worden gehouden in een wereldbeeld dat niet klopt.

Het zal dus zeker invloed hebben op je leven, het moment dat je realiseert dat onze wereld vlak is !!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: