Bewijs dat maar niet wil verdwijnen – 9/11 ✅

Afbeeldingsresultaat voor 9/11 turned in to powder

Wat er gebeurde op 9/11 houd mij nog bijna dagelijks bezig, niet zo zeer dat ik er dagelijks zelf aan denk maar door het bewijs dat wat er die dag gebeurde elke dag voorbij komt wat aangeeft dat het een vooropgezette daad was.  Een daad die zeer goed voorbereid was en waarbij geen enkele terrorist aan te pas kwam.  Althans niet de terroristen die door de overheid van Amerika naar voren werden geschoven.

Een van de mensen die heel veel onderzoek heeft gedaan naar 9/11 en in het specifiek hoe het mogelijk was dat de gebouwen 1 , 2 en 7 konden instorten zonder technische aanleiding, is professor Judy Wood

Zij heeft al het beeld en filmmateriaal wat zij kon verkrijgen verzameld en met elkaar vergeleken en met haar technische achtergrond geanalyseerd.    Haar conclusie is tot nu toe dat wat wij gezien hebben met de huidige kennis van zaken niet te verklaren is.

De gebouwen die instortte op die dag veranderde compleet in poeder.  zelfs de staalconstructies veranderde in hun val naar beneden in poeder.

De onderstaande video geeft heel goed weer wat er mis is aan de officiële berichtgeving, van het instorten van de gebouwen tot het totaal verbranden van auto’s in de omgeving en veel meer.

Dus eigenlijk verplicht kost voor iedereen die de waarheid wil weten over wat er op die dag gebeurt is.

Veel kunnen de officiële instanties voor ons verbergen maar gezond verstand en al het beeldmateriaal zullen niet meer verdwijnen.