Spring naar inhoud

Bewijs dat maar niet wil verdwijnen – 9/11 ✅

Afbeeldingsresultaat voor 9/11 turned in to powder

Wat er gebeurde op 9/11 houd mij nog bijna dagelijks bezig, niet zo zeer dat ik er dagelijks zelf aan denk maar door het bewijs dat wat er die dag gebeurde elke dag voorbij komt wat aangeeft dat het een vooropgezette daad was.  Een daad die zeer goed voorbereid was en waarbij geen enkele terrorist aan te pas kwam.  Althans niet de terroristen die door de overheid van Amerika naar voren werden geschoven.

Een van de mensen die heel veel onderzoek heeft gedaan naar 9/11 en in het specifiek hoe het mogelijk was dat de gebouwen 1 , 2 en 7 konden instorten zonder technische aanleiding, is professor Judy Wood

Zij heeft al het beeld en filmmateriaal wat zij kon verkrijgen verzameld en met elkaar vergeleken en met haar technische achtergrond geanalyseerd.    Haar conclusie is tot nu toe dat wat wij gezien hebben met de huidige kennis van zaken niet te verklaren is.

De gebouwen die instortte op die dag veranderde compleet in poeder.  zelfs de staalconstructies veranderde in hun val naar beneden in poeder.

De onderstaande video geeft heel goed weer wat er mis is aan de officiële berichtgeving, van het instorten van de gebouwen tot het totaal verbranden van auto’s in de omgeving en veel meer.

Dus eigenlijk verplicht kost voor iedereen die de waarheid wil weten over wat er op die dag gebeurt is.

Veel kunnen de officiële instanties voor ons verbergen maar gezond verstand en al het beeldmateriaal zullen niet meer verdwijnen.

 

2 Comments »

 1. Cut the crap man
  Alex Jones, Jesse Ventura, Judy Wood Exposed – The Shills Are All Connected
  Ben jij soms ook al connected met shills? Zo ja,dan hoor jij in het rijtje controled desinfo thuis. Ik had je iets beter ingeschat René.

  Wat nou free energy van Tesla? Alsof free energy het wapen was ? Dat Judy Wood wel inziet dat er geen vliegtuigen aan te pas zijn gekomen is de halve waarheid.
  En zo gaat dat met desinfo agenten. Ze moeten de 100% waarheid zien te verdoezelen met hun 50% fabeltjes en 50% waarheid.
  Het is al lang met 100% zekerheid bewezen dat er thermite toegepast is om de kolommen te verzwakken. Verder zijn er van te voren aangebrachte explosieven gebruikt.
  Door het gigantische geweld en de gigantische krachten die vrijkwamen bij de val dit kolossaal bouwerk zijn alle bouwmaterialen tot een hoop stof verpulverd.
  Oh………en in de directe omgeving bij zulk enorme krachten en geweld daar ontstaan gigantische hoge temperaturen. Daar zijn bv auto’s getuigen van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: