Spring naar inhoud

De EU bedacht door Coudenhove-Kalergi, inclusief de massa immigratie ✅

 

Max Warburg (Duitse jood wiens broer de FED leidde) werd in contact gebracht met Coudenhove, door niemand minder dan Rothschild. Waarna Warburg Coudenhove financierde.

Eind 19e eeuw was Coudenhove al bezig met zijn Ideologie, waarbij hij de Europese vlag ontwierp en zelfs een Europese volkslied is uit hem voortgevloeid.

De massamigratie moet in 2050 op 50.000.000 miljoen migranten zitten in Europa. En zoals het filmpje al vermelde werken Merkel en Juncker er hard aan mee…. “WIR SCHAFFEN DAS”

Er worden ook verbanden gelegd tussen Theodor Herzl en Coudenhove. Wat op zich niet vreemd is. Coudenhove gefinancierd door joden, en Herzl een zionistische jood.
De match is snel te maken.

Kwamen WWI & WWII dan uit de lucht vallen en verstoorde dit de plannen van Coudenhove? Ik denk daar het volgende over:

Doordat de oorlogen alle grondwetten verpletterden, werden de Europese deuren “eindelijk” wagenwijd opengezet, en was er weinig stribbeling meer. Onder het dekmantel “dit nooit weer” kon men rustig verder bouwen aan het Coudenhove plan, en wederom stonden de Ruling Class niet in de schijnwerpers. Vervolgens werd het joodse volk tot martelaren gedoopt, waardoor er nooit een jood meer bekritiseerd werd. Tevens ontvangen de joden sinds toen (nog steeds) een gigantische schadevergoeding. En de joodse staat “Israël” kon gelegitimeerd gesticht worden.
Door de enorme slachtvelden van WWI & WWII haalde niemand zich in zijn hoofd om weer een revolutie te beginnen. Daardoor lag Europa aan hun voeten en tevens binnen handbereik.
En uiteraard werd er gruwelijk veel macht vergaard en geld verdient. Bijkomend voordeel was ook dat de vele wereldmachten compleet verzwakt waren, en afhankelijk waren geworden van de Banken/Elite….

Nu nog een slaafs volkje creëeren in Europa, en Ein Volk Ein Reich is een feit. Her en der wat rookgordijnen opwerpen door aanslagen, en we stomen stiekem door.

Wat bij de VOC al regel was is in 400 jaar onveranderd geweest. En Nederland speelt een ENORME rol hierin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: