Spring naar inhoud

Aanslag concert Manchester, mag ik even wat vragen stellen ? ✅

Afbeeldingsresultaat voor ariana grande manchester attackOp 22 mei plaatste ik een artikel over de auto die inreed op het publiek op Time Square in New York. Waarin ik ook vragen stelde over wat daar gebeurt was en dat er een aantal zaken niet kloppen, om de ochtend daarna te vernemen dat er een bom afgegaan was bij een concert van Ariana Grande.

Na een dagje de zaak aankijken kom ik ook hier weer vreemde zaken tegen die direct weer vragen oproepen.  Vroeger zou ik zoals de meeste mensen klakkeloos hebben geloofd wat de media ons hierover verteld, maar gedurende de laatste jaren bleek dat veel van deze aanslagen aantoonbaar in scene zijn gezet

Op deze blog kun je over veel van deze aanslagen informatie vinden, met als moeder van alle valse aanslagen 9/11 waarmee de reeks begon.

En voor nog meer artikelen klik op dit overzicht van hoax en/of false flag aanslagen

Met deze kennis ga je op een gegeven moment anders kijken naar aanslagen die gebeuren en vooral vragen stellen.  Vragen stellen die de media schijnbaar niet interessant vindt

In een arena vol met tieners is er niemand geweest die de explosie heeft gefilmd ?

Waarom hebben we geen echte gewonden gezien, die zouden toch als eerste geholpen moeten worden?

En op de onderstaande foto zou het gebeurt moeten zijn, maar als er een splinterbom is afgegaan zou in iedergeval de verlichting kapot moeten zijn en het reclame bord op de achtergrond. Dit is niet gebeurt wat op zich al vragen zou moeten oproepen.

Afbeeldingsresultaat voor manchester attack

De stadionspeaker spreekt in de onderstaande video het publiek toe en zegt dat er niks aan de hand is ?   Bovendien met een amerikaans accent?   Zou in Manchester een stadionspeaker niet gewoon een engels accent hebben ?

Tot slot wil ik je deze video laten zien waarin een wel heel duidelijke gelijkenis is tussen het meisje dat zou zijn omgekomen en het meisje wat verslag doet van wat ze heeft meegemaakt die avond

Ik wil niet zeggen dat er niets gebeurt is, maar er zijn wel weer zaken die gewoonweg vreemd zijn en daardoor passen in het scenario wat hoort bij al deze hoax aanslagen die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden.

Want wat je jezelf altijd moet afvragen is, wie heeft er het meest aan dit soort aanslagen.   Moslims die dit onder de naam IS zouden plegen doen hun doel geen goed. zij worden steeds meer in diskrediet gebracht en zullen hierdoor dus nooit hun doel bereiken.

Aan de andere kant zou de elite, de machthebbers op de achtergrond, die uiteindelijk een totaal gecontroleerde wereld met 1 wereldregering nastreven er juist veel belang bij hebben om heel veel angst te zaaien.

Onder het mom van deze aanslagen zijn wij in een periode van een paar jaar gebleken bereidt te zijn om in een afzienbare periode af te zien van al onze vrijheden.  De vrijheden die we moeten inleveren om vervolgens daarvoor terug te krijgen militairen op straat, overal controle en steeds meer inzicht van autoriteiten in onze privé gegevens

Tot slot wil ik je nog meegeven dat alles wat ik hier naar voren breng niet klakkeloos voor waar moet aannemen.  Doe zelf onderzoek en bepaal dan voor jezelf wat jouw waarheid is.

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

13 Comments »

 1. Paar dingen alle aanslagen zijn op de 22ste. 22 is in de numerologie bouwmeester. Er word dus gebouwd aan het pad die ze aan het neerleggen zijn.
  ander dingetje, mocht het mislopen dan kan niemand aangeklaagd worden voor moord!
  De kinderen zijn waarschijnlijk de kinderen van de leden en/of aankomende (?) acteurs.

  IS staat voor de god Isis en voor $$ die weer opgericht is door de CIA en mosaat.

  Slaaplekker…

  Geliked door 1 persoon

 2. Zet je schrap………..deze info verklaart alles.
  Net zo’n 100 % hoax bom aanslag als die in dat stadion in Frankrijk tijdens die interland voetbalwedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk.

  99.9% Hoax Manchester Arena Bombing during Illuminati Puppet Ariana Grande Concert

  Iedere false flag met crisis acteurs kan exposed worden mits je maar goed oplet en je hersens gebruikt.

  Like

 3. Wanneer huppeltrutjes zoals Rita Katz roeptoeteren dat de Manchester aanslag wordt opgeëist door isis moslims weet je al helemaal dat het stage is.

  Waar kennen we Katz van?

  Katz, the Director of the SITE Intelligence Group/Mossad Front Exposed!

  Like

 4. En pissig dat ze zijn joh.

  Want waar kwam nou ineens de voorkennis in Amerika over die “Manchester aanslag” vandaan?

  Voorkennis heb je alleen als je zelf het script bedacht en gepland hebt.

  Amerika voert dus orders/scripts uit van “The Crown” en die gebruiken daar weer de CIA en Mossad voor. Special undercover agents die wat chaos moeten zaaien en er hersenloze acteurs voor inzetten. De gecreëerde chaos hebben we kunnen zien. Op hol geslagen niet nuchter nadenkende tieners die ergens een scheet hebben horen vallen.

  Theresa May will scold Trump over Manchester intelligence leaks

  https://news.vice.com/story/theresa-may-will-scold-trump-over-manchester-intelligence-leaks

  Trump is zowiezo ook een eerste klas leugenaar. De leugen regeert en hij regeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: