Spring naar inhoud

Times Square incident – was het in scene gezet ? ✅

Afbeeldingsresultaat voor time square incidentFake news is de term die de laatste tijd te pas en te onpas wordt gebruikt. Maar wanneer is nu iets fake nieuws?

Iets is fake als het aantoonbaar niet klopt, als het technisch niet mogelijk is.    In het geval van het incident in New York waar een man in een auto inrijdt op het wandelende publiek kun je namelijk vragen stellen.

Er zijn namelijk zaken die vreemd zijn en niet kloppen, zoals bij heel veel aanslagen de laatste tijd.   En een van die dingen is het feit dat bijna alle slachtoffer op een onverklaarbare wijze hun schoenen kwijt raken.

Andere zaken die niet kloppen zijn cameramensen die volop aanwezig zijn om het hele gebeuren professioneel vast te leggen.  Helemaal als je je beseft dat het midden in een heel druk gebied gebeurt dat niet snel te bereiken is met de auto.  bovendien is de brandweer al ter plekke en blijkt een “toevallige”agent in burger toevallig direct aanwezig om de dader op te pakken.

In de onderstaande video reeks wordt diep in gegaan op het hele incident en dus de zaken die niet kloppen. Kijk en oordeel zelf wat je er van vindt.

Want het vreemdste is, is dat de gewone media kanalen al dit soort incidenten klakkeloos overnemen en als waarheid brengen zonder zelf maar een klein beetje onderzoek te doen. Wie brengt er dan fake nieuws?

De grote vraag bij dit incident is natuurlijk, wat is de reden om dit te doen.  Bij ander gevallen was het altijd een aanslag in naam van IS gerelateerde zaken. Dat was hier dus niet het geval.

Maar wat wel duidelijk is is dat het meewerkt aan het verbreiden van angst op allerlei manieren onder de bevolking.  Want door dit soort gebeurtenissen komt het wel heel dicht bij iedereen.  Op elke plek ter wereld kan er wel een auto inrijden op een mensenmassa.

Let vooral op de man die aan het begin van het artikel op de foto staat , recht is de blauwe kleding, deze man blijkt ineens voor de camera zwaar gewond te zijn, terwijl hij op de foto vrij relaxed zit te kijken.   Maar dit is maar 1 van de vele zaken die niet kloppen

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

7 Comments »

    • Nou het gaat haast te snel om op te reageren, zoveel van deze nepaanslagen vinden er plaats op het ogenblik. Maar mensen slikken het als zoete koek, ze geloven echt alles wat de MSM hun verteld

      Like

  1. De TV schaapjes worden vanavond weer gehersenspoeld met fake nieuws en gaan weer in die NWO isis onzin geloven.

    Manchester Arena -Ariana Grande- Hoax: Controlled Explosion Passed Off As Terror Attack!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: